35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza1975 wrote:Dobry wieczór!
A to najnieszczęśliwszy człowiek świata, chwilę po tym jak poczuje głód, a mama nie jest gotowa z butlą.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad7781b593c1.jpg
łoj, ale nieszczescie.. ale i tak nie wyglada, jakby w razie czego noz w beciku skitral.. takie male nieszczescie, nie zuo..mysza1975, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:pogadałam sobie pzrez telefon z mama Cyprianka który miał wszelkie cechy zespołu westa ale ostatecznie nie ma potwierdzonej choroby i troche mi lepeij
Bedzie dobrze, Tomuś ma wystarczająco dużo na głowie, nie potrzebuje dodatkowych problemów, Wy teżMówię Ci
ania.g, macduska, EwaT, moremi, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Niestety jeszcze troche zostało, jeśli o to pytasz.
mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
no dobra dzieciaki.. Ciocia Simba ulitowala sie i nade mna (zebym nie musiala do centruma dupy wozic, a juz, juz dzis mialam prawie tam jechac) i nad Wami, ze tak dlugo czekacie i zakupila Wam te nieszczesne magnesy.
Zeby podgrzac atmosfere kupila 5 roznych, bo sam magnes z gofrem nie powalal- wybrala wiec inne, rownie piekne..
i taka promocja "bywania na forum"- ostatni beda.. ostatnimi- kto pierwszy ten lepszy- rezerwujcie kulturalnie podajac tu numer, decyduje kolejnosc zgloszen- Reni, Iwone, Iwcia, Bisca i Pusur. Do wyboru macie:
1- belgijskiego gofra (zamowiony Iwci!)
2- sikajacego chlopczyka symbol Bru- Manneken Pis (Zamowiony Pusura)
3- brukselski ratusz
4- "na zdrowie" z Belgii z browarami (zamowiony Reni)
5- belgijskie fryty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 22:10
malgos741, Sabina, Pusurek, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ty sie czlowieku mecz, podrozuj komunikacja miejska ze skunksami, targaj swoj beben. A jak przyjdzie co do czego to prawdziwych magnesozercow nie ma...
Eh...Co za ludzie, co za ludzie...paszczakin, iwcia77, Elfik, Pusurek, Bozia3, moremi, Bliska 77, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Kap, jest ktoś kto używa mojego nicka czy awatara?
Wytropię i ubiję!
jak rzekła Doda:
królowa jest tylko jedna...kapturnica, iwcia77, Sabina, ania.g, paszczakin, kkisia, macduska, Simba, Bozia3, moremi, malgos741, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ty sie czlowieku mecz, podrozuj komunikacja miejska ze skunksami, targaj swoj beben. A jak przyjdzie co do czego to prawdziwych magnesozercow nie ma...
Eh...Co za ludzie, co za ludzie...
ani się obejrzysz!iwcia77, Sabina, Pusurek, Elfik, Simba, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Mi też i strasznie mnie to wkurza. Wagę mam tą samą co przed ciążą ale brzuch nadal nie do końca obkurczony i obolały. Dziś poszłam do h&m i kupiłam sobie majtki modelujące, trochę z nimi lepiej.
No właśnie cały czas taki tkliwy. Niby nie boli, ale jak mocniej nacisnę to takie nieprzyjemne uczucie. -
nick nieaktualnybyłam dzisiaj na wywiadówce
i mam mieszane uczucia
w związku z tym doszłam do następującego wniosku:
jedno z dzieci nie jest moje...
to niemożliwe żeby rodzeństwo było aż tak różne...
teraz głowię się które to może byćSabina, mysza1975, Elfik, Simba, moremi, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:byłam dzisiaj na wywiadówce
i mam mieszane uczucia
w związku z tym doszłam do następującego wniosku:
jedno z dzieci nie jest moje...
to niemożliwe żeby rodzeństwo było aż tak różne...
teraz głowię się które to może być
no jak to, przeciez to ewidentneto zdolne i grzeczne jest Twoje..
moremi lubi tę wiadomość