35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no dobra dzieciaki.. Ciocia Simba ulitowala sie i nade mna (zebym nie musiala do centruma dupy wozic, a juz, juz dzis mialam prawie tam jechac) i nad Wami, ze tak dlugo czekacie i zakupila Wam te nieszczesne magnesy.
Zeby podgrzac atmosfere kupila 5 roznych, bo sam magnes z gofrem nie powalal- wybrala wiec inne, rownie piekne..
i taka promocja "bywania na forum"- ostatni beda.. ostatnimi- kto pierwszy ten lepszy- rezerwujcie kulturalnie podajac tu numer, decyduje kolejnosc zgloszen- Reni, Iwone, Iwcia, Bisca i Pusur. Do wyboru macie:
1- belgijskiego gofra
2- sikajacego chlopczyka symbol Bru- Manneken Pis (zamowiony Iwci!)
3- brukselski ratusz
4- "na zdrowie" z Belgii z browarami
5- belgijskie fryty
Co tu wybrac?? Coooooo????
I w ogole jak to Manneken Pis jest dla Iwci?? jak pisalam, ze ja bym takiego chciala, to Iwka nie wiedziala kto zacz...Gdzie jest moj karton!! Gdzie????
Foch foooooch!!!!
Biore trojeczke ratuszowa i ide sie wysmarkac.
Elfik, Simba, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja pierdyle, no. Sadystka.
I w ogole jak to Manneken Pis jest dla Iwci?? jak pisalam, ze ja bym takiego chciala, to Iwka nie wiedziala kto zacz...Gdzie jest moj karton!! Gdzie????
Foch foooooch!!!!
Biore trojeczke ratuszowa i ide sie wysmarkac.Simba, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość
-
Macduska, siostro ty moja rodzona...
jak widzę jak moje dziecko nawet nie chce zajrzeć do środka zabawki żeby zobaczyć co i jak się kręci, ani nie chce śrubokrętem się pobawić, to też myślę, że chyba jak w Dynastii czy innej Modzie na sukces mi dziecia podmienili...
Kochana, ale nikogo nie pobił?
Jakby co, na pewno słusznie...
macduska, paszczakin, Sabina, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:O, dokładnie tak.
Kiedyś dziewczyny pisały o jakimś pasie elastycznym, ale nie wiem o co dokładnie chodziło.
Jak leżałam w szpitalu to przyszła pani rehabilitantka i pokazywała ćwiczenia na obkurczanie brzucha i macicy, ale nie bardzo mam czas ćwiczyćania.g lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja pierdyle, no. Sadystka.
Foch foooooch!!!!
Biore trojeczke ratuszowa i ide sie wysmarkac.
se pierwsza zamowila to ma! na poprzedniej stronie- dowody som niepodwazalne..Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:no dobra dzieciaki.. Ciocia Simba ulitowala sie i nade mna (zebym nie musiala do centruma dupy wozic, a juz, juz dzis mialam prawie tam jechac) i nad Wami, ze tak dlugo czekacie i zakupila Wam te nieszczesne magnesy.
Zeby podgrzac atmosfere kupila 5 roznych, bo sam magnes z gofrem nie powalal- wybrala wiec inne, rownie piekne..
i taka promocja "bywania na forum"- ostatni beda.. ostatnimi- kto pierwszy ten lepszy- rezerwujcie kulturalnie podajac tu numer, decyduje kolejnosc zgloszen- Reni, Iwone, Iwcia, Bisca i Pusur. Do wyboru macie:
1- belgijskiego gofra (zamowiony Iwci!)
2- sikajacego chlopczyka symbol Bru- Manneken Pis (Zamowiony Pusura)
3- brukselski ratusz
4- "na zdrowie" z Belgii z browarami (zamowiony Reni)
5- belgijskie fryty
si?Pusurek, Iwone lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:se pierwsza zamowila to ma! na poprzedniej stronie- dowody som niepodwazalne..
Pusurek, iwcia77, Reni, Sabina, Bozia3, moremi, malgos741, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Pusur- moge sie zamienic na gofra, bo w zasadzie tez mi sie podoba - wylaz z kartona i to juz!!!!
Dzieki Iwka, odwdziecze sie. Paczuszka niespodzianka idzie!iwcia77, Sabina, Bozia3, moremi, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość