X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza...nie ma specjalnych jakichś gaci po porodzie....tu chodzi o takie zwyczajne ściągające- w kolorze beżowym - jak starej cioci zosi...
    http://allegro.pl/majtki-wyszczuplajace-sciagajace-poporodowe-xl-i4720418660.html

iwcia77, Simba, nick nieaktualny, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie o Was tylko o magnesach...;) to taki pierdolec forumowy....tu sie myśli o lutce, owulce, dzieciach i magnesach....:)
    no ale jak widzisz te magnesy to od razu oczami wyobrazni widzisz Pusura, mnie , iw, biske i renke :D

Bozia3, moremi, nick nieaktualny, malgos741, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ale jak widzisz te magnesy to od razu oczami wyobrazni widzisz Pusura, mnie , iw, biske i renke :D
    na to wychodzi..:)

iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie o Was tylko o magnesach...;) to taki pierdolec forumowy....tu sie myśli o lutce, owulce, dzieciach i magnesach....:)
    Ja mam zaadresowane koperty i tylko dokładam te magnesy. Tylko nie wiem, mam dylemat jak je wysłać. Dostałam 5 promujących powiat hajnowski i tak dwa są z rysiem (Iwci jeden, drugi Reni), dwa z żubrem (Iwone i w takim razie Bisca) i jeden z oknami (kraina otwartych okiennic - Pusurek dostanie :-) ). Komu i co dorzucić?

Hehehe... Podkręćmy atmosferę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 22:41

iwcia77, Simba, nick nieaktualny, Bozia3, malgos741, nick nieaktualny, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Whisky bym sie napila

iwcia77, moremi, Bozia3, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja mam zaadresowane koperty i tylko dokładam te magnesy. Tylko nie wiem, mam dylemat jak je wysłać. Dostałam 5 promujących powiat hajnowski i tak dwa są z rysiem, dwa z żubrem i jeden z oknami (kraina otwartych okiennic). Komu i co dorzucić?

poprosze rysia - dziekuje :D

moremi lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rysia plos

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja mam zaadresowane koperty i tylko dokładam te magnesy. Tylko nie wiem, mam dylemat jak je wysłać. Dostałam 5 promujących powiat hajnowski i tak dwa są z rysiem, dwa z żubrem i jeden z oknami (kraina otwartych okiennic). Komu i co dorzucić?

Z rysiem??? NO teraz to sie zastanawiam czy nie rozpoczac tego "ciekawego" hobby ;)

iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    na to wychodzi..:)
    i wlasnie to jest caly urok magnesojebca :D

Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rysie rozdane :D

moremi lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Z rysiem??? NO teraz to sie zastanawiam czy nie rozpoczac tego "ciekawego" hobby ;)
    nie , plis...zbankrutuje :D :D ;D

moremi lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mogę oka zamknąć, bo takie cuda na forum

A wiecie, ze szukam dla iwki syrenki cycatej i nigdzie nie ma?! No wiecie co?! Sama pałka zygmunta albo zamek

iwcia77, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja mam zaadresowane koperty i tylko dokładam te magnesy. Tylko nie wiem, mam dylemat jak je wysłać. Dostałam 5 promujących powiat hajnowski i tak dwa są z rysiem (Iwci jeden, drugi Reni), dwa z żubrem i jeden z oknami (kraina otwartych okiennic). Komu i co dorzucić?

babajaga!!!! zneca sie!!! ;D

moremi lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie mogę oka zamknąć, bo takie cuda na forum

A wiecie, ze szukam dla iwki syrenki cycatej i nigdzie nie ma?! No wiecie co?! Sama pałka zygmunta albo zamek
    oj ale ja poczekam, moze gdzies bedzie syrenka :D mi sie nie spieszy :D

moremi, Reni lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nie , plis...zbankrutuje :D :D ;D
    Zartowalam.
    Dla przypomnienia - zbieram pieniadze

moremi, malgos741, iwcia77, Reni, SolarPolar lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja mam zaadresowane koperty i tylko dokładam te magnesy. Tylko nie wiem, mam dylemat jak je wysłać. Dostałam 5 promujących powiat hajnowski i tak dwa są z rysiem (Iwci jeden, drugi Reni), dwa z żubrem i jeden z oknami (kraina otwartych okiennic). Komu i co dorzucić?

Ja juz nie wiem, czy ja cos chce. Wyszlo, ze jestem konfliktowa...chlip chlip...
    A, i Simba mnie dreczy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 22:36

moremi, Simba, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężarówy super wieści :-)

Ewa, już pewnie śpisz, ale jutro będzie lepszy dzień.

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja juz nie wiem, czy ja cos chce. Wyszlo, ze jestem konfliktowa...chlip chlip...
    A, i Simba mnie dreczy...
    Chcesz okna. Wiem to.

Simba, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja przez te wasze srane magnesy nie mogę spokojnie teraz przez miasto przejść...co idę koło Wawelu czy Rynku to oglądam wszystkie stragany z magnesami jak jakaś pierdolnięta...:)
    Znaczy zaczynasz sie wciagac. Stad juz tylko krok do magnesowej pasji. ;) Za chwile bedziesz sie bila z nami o kolejne sztuki. ;)

moremi, Reni, iwcia77, Iwone, Bozia3, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dawaj jej okien jeszcze skoczy

moremi, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 5641 5642 5643 5644 5645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ