35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza...nie ma specjalnych jakichś gaci po porodzie....tu chodzi o takie zwyczajne ściągające- w kolorze beżowym - jak starej cioci zosi...
http://allegro.pl/majtki-wyszczuplajace-sciagajace-poporodowe-xl-i4720418660.html
iwcia77, Simba, Sabina, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nie o Was tylko o magnesach...
to taki pierdolec forumowy....tu sie myśli o lutce, owulce, dzieciach i magnesach....
Bozia3, moremi, Pusurek, malgos741, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nie o Was tylko o magnesach...
to taki pierdolec forumowy....tu sie myśli o lutce, owulce, dzieciach i magnesach....
). Komu i co dorzucić?
Hehehe... Podkręćmy atmosferęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 22:41
iwcia77, Simba, Pusurek, Bozia3, malgos741, Sabina, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja mam zaadresowane koperty i tylko dokładam te magnesy. Tylko nie wiem, mam dylemat jak je wysłać. Dostałam 5 promujących powiat hajnowski i tak dwa są z rysiem, dwa z żubrem i jeden z oknami (kraina otwartych okiennic). Komu i co dorzucić?
Hehehe... Podkręćmy atmosferęmoremi lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja mam zaadresowane koperty i tylko dokładam te magnesy. Tylko nie wiem, mam dylemat jak je wysłać. Dostałam 5 promujących powiat hajnowski i tak dwa są z rysiem, dwa z żubrem i jeden z oknami (kraina otwartych okiennic). Komu i co dorzucić?
Hehehe... Podkręćmy atmosferę
iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nie mogę oka zamknąć, bo takie cuda na forum
A wiecie, ze szukam dla iwki syrenki cycatej i nigdzie nie ma?! No wiecie co?! Sama pałka zygmunta albo zamekiwcia77, moremi, Pusurek, Bozia3, Sabina, kkisia, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja mam zaadresowane koperty i tylko dokładam te magnesy. Tylko nie wiem, mam dylemat jak je wysłać. Dostałam 5 promujących powiat hajnowski i tak dwa są z rysiem (Iwci jeden, drugi Reni), dwa z żubrem i jeden z oknami (kraina otwartych okiennic). Komu i co dorzucić?
Hehehe... Podkręćmy atmosferęmoremi lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:nie mogę oka zamknąć, bo takie cuda na forum
A wiecie, ze szukam dla iwki syrenki cycatej i nigdzie nie ma?! No wiecie co?! Sama pałka zygmunta albo zamekmi sie nie spieszy
moremi, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja mam zaadresowane koperty i tylko dokładam te magnesy. Tylko nie wiem, mam dylemat jak je wysłać. Dostałam 5 promujących powiat hajnowski i tak dwa są z rysiem (Iwci jeden, drugi Reni), dwa z żubrem i jeden z oknami (kraina otwartych okiennic). Komu i co dorzucić?
Hehehe... Podkręćmy atmosferę
A, i Simba mnie dreczy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 22:36
moremi, Simba, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja juz nie wiem, czy ja cos chce. Wyszlo, ze jestem konfliktowa...chlip chlip...
A, i Simba mnie dreczy...Simba, Pusurek, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja przez te wasze srane magnesy nie mogę spokojnie teraz przez miasto przejść...co idę koło Wawelu czy Rynku to oglądam wszystkie stragany z magnesami jak jakaś pierdolnięta...
Za chwile bedziesz sie bila z nami o kolejne sztuki.
moremi, Reni, iwcia77, Iwone, Bozia3, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość