35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Simba, jeżeli to ciąża tak działa na Twoje poczucie humoru, to ja też chcę Twixy. I nie obchodzi mnie, że będzie mnie można toczyć.
Zycze Ci oczywiscie takiego pakietu o jakim marzysz, ale nie martw sie, bez ciazy tez wymiatasziwcia77, malgos741, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
ja za to w czwartek usg czy pęcherzyk się wchłonął
iwcia77, moremi, Bozia3, Bliska 77, kkisia, ania.g, gretka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iwone wrote:ehhh, mnie zawsze to co lepsze omija...
iwcia77, Simba, malgos741, Iwone, Pusurek, kkisia, Reni, Mega, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:To puszczalas od ostatniego????
O 9.50 ide z chlopakami pogadac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 22:53
moremi, iwcia77, Simba, Pusurek, kkisia, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Nynyny. Prosze mi tu bez takich. Mogłam Reni wysłać trzy rózne, a reszte innym dziewczynom (tak, tak - podlizuję się), a dałam Wam wybór. A mogłam nie dać.
Od rana mam wkur..a Najpierw w przedszkolu niby zginęły książki mojego syna, płakał że wszystkie dzieci mają a on nie, a ja jako pierwsza kupiłam i zaniosłam. Później się znalazły w jego półce. Straciłam godzinę na poszukiwaniach
M w końcu znalazł czas na położenie gumolitu w kuchni, to zgasili swiatło i kuchnia nadal rozp... i jak się tu nie wku..iwcia77, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no dobra dzieciaki.. Ciocia Simba ulitowala sie i nade mna (zebym nie musiala do centruma dupy wozic, a juz, juz dzis mialam prawie tam jechac) i nad Wami, ze tak dlugo czekacie i zakupila Wam te nieszczesne magnesy.
Zeby podgrzac atmosfere kupila 5 roznych, bo sam magnes z gofrem nie powalal- wybrala wiec inne, rownie piekne..
i taka promocja "bywania na forum"- ostatni beda.. ostatnimi- kto pierwszy ten lepszy- rezerwujcie kulturalnie podajac tu numer, decyduje kolejnosc zgloszen- Reni, Iwone, Iwcia, Bisca i Pusur. Do wyboru macie:
1- belgijskiego gofra (zamowiony Iwci!)
2- sikajacego chlopczyka symbol Bru- Manneken Pis (Zamowiony Pusura)
3- brukselski ratusz
4- "na zdrowie" z Belgii z browarami (zamowiony Reni)
5- belgijskie fryty
moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość