35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:może zrobimy tak. Jak będzie miał dostęp do neta i sposobność do zrobienia zdjęć, to nam prześle i wybierzemy?
, zdamy sie na jego dobra wole
Iwone, Pusurek, Reni lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A, Bozia mialam zapytac. Jak oczy Kajtka? Bo u nas ostatnio odpukac, jest ok. Chociaz lzami nie placze, wiec kanaliki ciagle sa zapchane raczej.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
mały grzeje się po kąpieli w naszym łóżku (wczoraj). Oczywiście ogląda bajki. Siedzi w czapie bo on pływa w wannie i uszami mu się woda przelewa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 23:36
iwcia77, Iwone, Pusurek, Bozia3, Bliska 77, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Zawsze pyta co mi kupić na pamiątkę a ja nigdy nic nie chciałam. Teraz żałuję
iwcia77, Iwone, Bozia3, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:mały grzeje się po kąpieli w naszym łóżku (wczoraj). Oczywiście ogląda bajki. Siedzi w czapie bo on pływa w wannie i uszami mu się woda przelewa
alez on urosl:-O szok jak ten czas leci!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 23:30
caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A magnes to tez fajny prezent dla kupujacego. Tani, prawie wszedzie dostepny, nawet w ostatniej chwili na lotnisku mozna kupic, jesli sie ma sklerozs.. No i maly wymiarowo. Bo najgorsi to sa tacy, co jakies maski i wachlarze zbieraja, i trzeba im z Afryki Masaja przywozic.
Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A magnes to tez fajny prezent dla kupujacego. Tani, prawie wszedzie dostepny, nawet w ostatniej chwili na lotnisku mozna kupic, jesli sie ma sklerozs.. No i maly wymiarowo. Bo najgorsi to sa tacy, co jakies maski i wachlarze zbieraja, i trzeba im z Afryki Masaja przywozic.
, z Cypru serwetnik i zastanawiam się czy go nie przerobić na magnes
Pusurek, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny