Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja szukam niańki, a kandydatkę mam w domu... ;D

http://wideo.interia.pl/wizytowka-Mlody113/szukasz-nianki-dla-dziecka-wez-tego-kota-video,vId,1594951#iwa_item=1&iwa_img=1&iwa_hash=13108&iwa_block=videos

Iwone, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak się zastanawiam co powiedzieć bratu jak pojedzie do Australii, żeby brał każdy inny i się podzielimy, czy takie same?

Wizę już dostał i porobił pierwsze rezerwacje, także magnesy mamy pewne :)

iwcia77, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iw, a tak wogole to wyslalam ci moj magnes z Gdanska :D ja se kupie jak bede w gdansku a ty go powiesisz obok tego allegrowego

Bozia3, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze stworzylyscie niezly kacik magneso-walnietych ;) , ja sie w to nie bawie ale moja corka tak, ostatnio nawet sama z modeliny jakies zwierzatka robila, ozdabiala brokatem i po wyjeciu z piekarnika i wystudzeniu przyklejala magnesik i na lodowke i tak gora dol, dol gora i na lodowie rysa za rysa ale jako przykladna mamcia udaje ze nie widze, niech dziecie rozwija swe zdolnosci i pasje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 23:07

Iwone, iwcia77, Bozia3, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, Reni, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    tak się zastanawiam co powiedzieć bratu jak pojedzie do Australii, żeby brał każdy inny i się podzielimy, czy takie same?

ja zamawiam kangura ;D

Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

jasne, że różne - widzisz jaka potem zabawa jest...:)

Iwone, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Iw, a tak wogole to wyslalam ci moj magnes z Gdanska :D ja se kupie jak bede w gdansku a ty go powiesisz obok tego allegrowego
    tak zrobię, tym bardziej że ten mój troszkę się uszkodził. M mi go pokleił i nawet nie widać :)

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    widze ze stworzylyscie niezly kacik magneso-walnietych ;) , ja sie w to nie bawie ale moja corka tak, ostatnio nawet sama z modeliny jakies zwierzatka robila, ozdabiala brokatem i po wyjeciu z piekarnika i wystudzeniu przyklejala magnesik i na lodowke i tak gora dol, dol gora i na lodowie rysa za rysa ale jako przykladna mamcia udaje ze nie widze, niech dziecie rozwija swe zdolnosci i pasje
    bliska dawaj namiar- wysle dziecku jakis ladny magnesik :D

Bliska 77, malgos741, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestescie niemozliwe

iwcia77, malgos741, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój mały ostatnio przyczepia się do mnie jak magnes ;D ;D ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 23:10

iwcia77, Iwone, Bliska 77, nick nieaktualny, Simba, malgos741, Reni, SolarPolar, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ja szukam niańki, a kandydatkę mam w domu... ;D

http://wideo.interia.pl/wizytowka-Mlody113/szukasz-nianki-dla-dziecka-wez-tego-kota-video,vId,1594951#iwa_item=1&iwa_img=1&iwa_hash=13108&iwa_block=videos
    moja kumpela szukała nianki kilka miesięcy - przyjęła kilkadziesiąt pań na rozmowy - wszystkie porażka...to nie jest takie proste...w każdym razie jej dziecko miało wtedy 2 latka i żadnej nie zaakceptował....aż w końcu przyszła taka wyfiokowana stara pinda około 50-tki z amerykańskim akcentem, w białych spodniach i sterczących blond włosach na pół metra w górę - ta jak ją zobaczyła to się o mało nie popłakała z rozpaczy, że znowu wtopa...a mały Jasio podbiegł do niej zachwycony i zostali przyjaciółmi na kilka lat...:) Była najwspanialszą opiekunką - nauczyła młodego angielskiego i w ogóle do dziś mają kontakt....tak więc to różnie bywa....

caffe, Iwone, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, malgos741, moremi, Mega, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    a mój mały ostatnio przyczepia się do mnie jak magnes ;D ;D ;D
    dawaj aktualną fotę ciotka...

iwcia77, nick nieaktualny, caffe, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja zamawiam kangura ;D
    coś takiego?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49550040b5d5.jpg

iwcia77, nick nieaktualny, moremi, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Niech kurka bierze jednakie, bo ja z zalu umre, jak wszystkie beda ladne. A na pewno beda!

Bozia3, Iwone, iwcia77, moremi, Reni lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    moja kumpela szukała nianki kilka miesięcy - przyjęła kilkadziesiąt pań na rozmowy - wszystkie porażka...to nie jest takie proste...w każdym razie jej dziecko miało wtedy 2 latka i żadnej nie zaakceptował....aż w końcu przyszła taka wyfiokowana stara pinda około 50-tki z amerykańskim akcentem, w białych spodniach i sterczących blond włosach na pół metra w górę - ta jak ją zobaczyła to się o mało nie popłakała z rozpaczy, że znowu wtopa...a mały Jasio podbiegł do niej zachwycony i zostali przyjaciółmi na kilka lat...:) Była najwspanialszą opiekunką - nauczyła młodego angielskiego i w ogóle do dziś mają kontakt....tak więc to różnie bywa....
    no do mnie też się zgłosiła jakaś masażystka i fryzjerka w jednym :)
    tak jak piszesz, pozory czasami mogą mylić.

Bozia3, Bliska 77, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jasne, że różne - widzisz jaka potem zabawa jest...:)
    O, nastepna sadystka. Mozecie se z Simba raczki podac. :-P

Bozia3, iwcia77, Iwone, Simba, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Niech kurka bierze jednakie, bo ja z zalu umre, jak wszystkie beda ladne. A na pewno beda!
    Ty masz taką siłę przebicia, że i tak najładniejszy zagarniesz...widzisz jak CI pięknie z onanistą poszło...;)

iwcia77, Iwone, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    coś takiego?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49550040b5d5.jpg
    tak :D moze byc :D

Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    może zrobimy tak. Jak będzie miał dostęp do neta i sposobność do zrobienia zdjęć, to nam prześle i wybierzemy?

iwcia77, nick nieaktualny, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    może zrobimy tak. Jak będzie miał dostęp do neta i sposobność do zrobienia zdjęć, to nam prześle i wybierzemy?
    Ty się z nimi za bardzo cackasz....co se będą wybierać- niech będzie niespodzianka i walka z adrenaliną potem - to bardziej cieszy, niż taki wybrany jak ze sklepu....;)

iwcia77, Iwone, Bliska 77, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Viola, gretka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 5644 5645 5646 5647 5648 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ