X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja szukam niańki, a kandydatkę mam w domu... ;D

http://wideo.interia.pl/wizytowka-Mlody113/szukasz-nianki-dla-dziecka-wez-tego-kota-video,vId,1594951#iwa_item=1&iwa_img=1&iwa_hash=13108&iwa_block=videos

Iwone, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak się zastanawiam co powiedzieć bratu jak pojedzie do Australii, żeby brał każdy inny i się podzielimy, czy takie same?

Wizę już dostał i porobił pierwsze rezerwacje, także magnesy mamy pewne :)

iwcia77, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iw, a tak wogole to wyslalam ci moj magnes z Gdanska :D ja se kupie jak bede w gdansku a ty go powiesisz obok tego allegrowego

Bozia3, Iwone, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze stworzylyscie niezly kacik magneso-walnietych ;) , ja sie w to nie bawie ale moja corka tak, ostatnio nawet sama z modeliny jakies zwierzatka robila, ozdabiala brokatem i po wyjeciu z piekarnika i wystudzeniu przyklejala magnesik i na lodowke i tak gora dol, dol gora i na lodowie rysa za rysa ale jako przykladna mamcia udaje ze nie widze, niech dziecie rozwija swe zdolnosci i pasje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 23:07

Iwone, iwcia77, Bozia3, malgos741, Pusurek, kkisia, Simba, Reni, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    tak się zastanawiam co powiedzieć bratu jak pojedzie do Australii, żeby brał każdy inny i się podzielimy, czy takie same?

ja zamawiam kangura ;D

Iwone, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

jasne, że różne - widzisz jaka potem zabawa jest...:)

Iwone, iwcia77, malgos741, Pusurek, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Iw, a tak wogole to wyslalam ci moj magnes z Gdanska :D ja se kupie jak bede w gdansku a ty go powiesisz obok tego allegrowego
    tak zrobię, tym bardziej że ten mój troszkę się uszkodził. M mi go pokleił i nawet nie widać :)

iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    widze ze stworzylyscie niezly kacik magneso-walnietych ;) , ja sie w to nie bawie ale moja corka tak, ostatnio nawet sama z modeliny jakies zwierzatka robila, ozdabiala brokatem i po wyjeciu z piekarnika i wystudzeniu przyklejala magnesik i na lodowke i tak gora dol, dol gora i na lodowie rysa za rysa ale jako przykladna mamcia udaje ze nie widze, niech dziecie rozwija swe zdolnosci i pasje
    bliska dawaj namiar- wysle dziecku jakis ladny magnesik :D

Bliska 77, malgos741, Iwone, Pusurek, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestescie niemozliwe

iwcia77, malgos741, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój mały ostatnio przyczepia się do mnie jak magnes ;D ;D ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 23:10

iwcia77, Iwone, Bliska 77, kkisia, Simba, malgos741, Reni, SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ja szukam niańki, a kandydatkę mam w domu... ;D

http://wideo.interia.pl/wizytowka-Mlody113/szukasz-nianki-dla-dziecka-wez-tego-kota-video,vId,1594951#iwa_item=1&iwa_img=1&iwa_hash=13108&iwa_block=videos
    moja kumpela szukała nianki kilka miesięcy - przyjęła kilkadziesiąt pań na rozmowy - wszystkie porażka...to nie jest takie proste...w każdym razie jej dziecko miało wtedy 2 latka i żadnej nie zaakceptował....aż w końcu przyszła taka wyfiokowana stara pinda około 50-tki z amerykańskim akcentem, w białych spodniach i sterczących blond włosach na pół metra w górę - ta jak ją zobaczyła to się o mało nie popłakała z rozpaczy, że znowu wtopa...a mały Jasio podbiegł do niej zachwycony i zostali przyjaciółmi na kilka lat...:) Była najwspanialszą opiekunką - nauczyła młodego angielskiego i w ogóle do dziś mają kontakt....tak więc to różnie bywa....

caffe, Iwone, iwcia77, Pusurek, kkisia, Simba, malgos741, moremi, Mega, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    a mój mały ostatnio przyczepia się do mnie jak magnes ;D ;D ;D
    dawaj aktualną fotę ciotka...

iwcia77, Pusurek, caffe, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja zamawiam kangura ;D
    coś takiego?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49550040b5d5.jpg

iwcia77, Pusurek, moremi, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Niech kurka bierze jednakie, bo ja z zalu umre, jak wszystkie beda ladne. A na pewno beda!

Bozia3, Iwone, iwcia77, moremi, Reni lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    moja kumpela szukała nianki kilka miesięcy - przyjęła kilkadziesiąt pań na rozmowy - wszystkie porażka...to nie jest takie proste...w każdym razie jej dziecko miało wtedy 2 latka i żadnej nie zaakceptował....aż w końcu przyszła taka wyfiokowana stara pinda około 50-tki z amerykańskim akcentem, w białych spodniach i sterczących blond włosach na pół metra w górę - ta jak ją zobaczyła to się o mało nie popłakała z rozpaczy, że znowu wtopa...a mały Jasio podbiegł do niej zachwycony i zostali przyjaciółmi na kilka lat...:) Była najwspanialszą opiekunką - nauczyła młodego angielskiego i w ogóle do dziś mają kontakt....tak więc to różnie bywa....
    no do mnie też się zgłosiła jakaś masażystka i fryzjerka w jednym :)
    tak jak piszesz, pozory czasami mogą mylić.

Bozia3, Bliska 77, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jasne, że różne - widzisz jaka potem zabawa jest...:)
    O, nastepna sadystka. Mozecie se z Simba raczki podac. :-P

Bozia3, iwcia77, Iwone, Simba, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Niech kurka bierze jednakie, bo ja z zalu umre, jak wszystkie beda ladne. A na pewno beda!
    Ty masz taką siłę przebicia, że i tak najładniejszy zagarniesz...widzisz jak CI pięknie z onanistą poszło...;)

iwcia77, Iwone, Pusurek, Simba, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    coś takiego?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49550040b5d5.jpg
    tak :D moze byc :D

Iwone, Pusurek lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    może zrobimy tak. Jak będzie miał dostęp do neta i sposobność do zrobienia zdjęć, to nam prześle i wybierzemy?

iwcia77, Pusurek, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    może zrobimy tak. Jak będzie miał dostęp do neta i sposobność do zrobienia zdjęć, to nam prześle i wybierzemy?
    Ty się z nimi za bardzo cackasz....co se będą wybierać- niech będzie niespodzianka i walka z adrenaliną potem - to bardziej cieszy, niż taki wybrany jak ze sklepu....;)

iwcia77, Iwone, Bliska 77, Simba, Pusurek, kkisia, moremi, Viola, gretka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 5644 5645 5646 5647 5648 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ