35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
widze ze stworzylyscie niezly kacik magneso-walnietych
, ja sie w to nie bawie ale moja corka tak, ostatnio nawet sama z modeliny jakies zwierzatka robila, ozdabiala brokatem i po wyjeciu z piekarnika i wystudzeniu przyklejala magnesik i na lodowke i tak gora dol, dol gora i na lodowie rysa za rysa ale jako przykladna mamcia udaje ze nie widze, niech dziecie rozwija swe zdolnosci i pasje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 23:07
Iwone, iwcia77, Bozia3, malgos741, Pusurek, kkisia, Simba, Reni, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:tak się zastanawiam co powiedzieć bratu jak pojedzie do Australii, żeby brał każdy inny i się podzielimy, czy takie same?
Wizę już dostał i porobił pierwsze rezerwacje, także magnesy mamy pewneIwone, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:tak się zastanawiam co powiedzieć bratu jak pojedzie do Australii, żeby brał każdy inny i się podzielimy, czy takie same?
Wizę już dostał i porobił pierwsze rezerwacje, także magnesy mamy pewneIwone, iwcia77, malgos741, Pusurek, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Iw, a tak wogole to wyslalam ci moj magnes z Gdanska
ja se kupie jak bede w gdansku a ty go powiesisz obok tego allegrowego
iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:widze ze stworzylyscie niezly kacik magneso-walnietych
, ja sie w to nie bawie ale moja corka tak, ostatnio nawet sama z modeliny jakies zwierzatka robila, ozdabiala brokatem i po wyjeciu z piekarnika i wystudzeniu przyklejala magnesik i na lodowke i tak gora dol, dol gora i na lodowie rysa za rysa ale jako przykladna mamcia udaje ze nie widze, niech dziecie rozwija swe zdolnosci i pasje
Bliska 77, malgos741, Iwone, Pusurek, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:ja szukam niańki, a kandydatkę mam w domu...
http://wideo.interia.pl/wizytowka-Mlody113/szukasz-nianki-dla-dziecka-wez-tego-kota-video,vId,1594951#iwa_item=1&iwa_img=1&iwa_hash=13108&iwa_block=videosByła najwspanialszą opiekunką - nauczyła młodego angielskiego i w ogóle do dziś mają kontakt....tak więc to różnie bywa....
caffe, Iwone, iwcia77, Pusurek, kkisia, Simba, malgos741, moremi, Mega, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:tak się zastanawiam co powiedzieć bratu jak pojedzie do Australii, żeby brał każdy inny i się podzielimy, czy takie same?
Wizę już dostał i porobił pierwsze rezerwacje, także magnesy mamy pewneBozia3, Iwone, iwcia77, moremi, Reni lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:moja kumpela szukała nianki kilka miesięcy - przyjęła kilkadziesiąt pań na rozmowy - wszystkie porażka...to nie jest takie proste...w każdym razie jej dziecko miało wtedy 2 latka i żadnej nie zaakceptował....aż w końcu przyszła taka wyfiokowana stara pinda około 50-tki z amerykańskim akcentem, w białych spodniach i sterczących blond włosach na pół metra w górę - ta jak ją zobaczyła to się o mało nie popłakała z rozpaczy, że znowu wtopa...a mały Jasio podbiegł do niej zachwycony i zostali przyjaciółmi na kilka lat...
Była najwspanialszą opiekunką - nauczyła młodego angielskiego i w ogóle do dziś mają kontakt....tak więc to różnie bywa....
tak jak piszesz, pozory czasami mogą mylić.Bozia3, Bliska 77, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Niech kurka bierze jednakie, bo ja z zalu umre, jak wszystkie beda ladne. A na pewno beda!
iwcia77, Iwone, Pusurek, Simba, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Niech kurka bierze jednakie, bo ja z zalu umre, jak wszystkie beda ladne. A na pewno beda!
iwcia77, Pusurek, Reni lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:może zrobimy tak. Jak będzie miał dostęp do neta i sposobność do zrobienia zdjęć, to nam prześle i wybierzemy?
iwcia77, Iwone, Bliska 77, Simba, Pusurek, kkisia, moremi, Viola, gretka lubią tę wiadomość