35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Bo ja myslalam, ze Paszczak same gofry kupi...
iwcia77, Sabina, Reni, Pusurek, moremi, malgos741, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:paszczak nic nie kupil
za leniwy byl i ma litosciwa Simbe blisko..
iwcia77, Bozia3, macduska, moremi, malgos741, kkisia, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Zamiana! Biore onaniste jak swego.
Dzieki Iwka, odwdziecze sie. Paczuszka niespodzianka idzie!iwcia77, Sabina, Bozia3, macduska, Pusurek, moremi, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Macduska, siostro ty moja rodzona...
jak widzę jak moje dziecko nawet nie chce zajrzeć do środka zabawki żeby zobaczyć co i jak się kręci, ani nie chce śrubokrętem się pobawić, to też myślę, że chyba jak w Dynastii czy innej Modzie na sukces mi dziecia podmienili...
Kochana, ale nikogo nie pobił?
Jakby co, na pewno słusznie...
nie nie pobił, on pacyfista ale też anarchista
i japaty do tego....
i ma ogromną zdolność do wynajdywania zajęć znacznie ciekawszych od odrabiania lekcji
poza tym jest przystojny,inteligentny, myślący, twórczy, ma świetne poczucie humoru i wiele innych zalet
Sabina, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja przez te wasze srane magnesy nie mogę spokojnie teraz przez miasto przejść...co idę koło Wawelu czy Rynku to oglądam wszystkie stragany z magnesami jak jakaś pierdolnięta...
Simba, Pusurek, caffe, iwcia77, macduska, moremi, Reni, malgos741, gretka, Sabina, Iwone, kkisia, Mega, ania.g, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja przez te wasze srane magnesy nie mogę spokojnie teraz przez miasto przejść...co idę koło Wawelu czy Rynku to oglądam wszystkie stragany z magnesami jak jakaś pierdolnięta...
Bozia3, iwcia77, moremi, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ja pomyslam sobie tak: Pusur bedzie na bank chciala wafelka to ja sobie wezme onaniste...a tu taki zonk
nie chcialam Pusurowi zabierac goferka
Simba, iwcia77, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja przez te wasze srane magnesy nie mogę spokojnie teraz przez miasto przejść...co idę koło Wawelu czy Rynku to oglądam wszystkie stragany z magnesami jak jakaś pierdolnięta...
Bozia3, malgos741, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Boziu - ty o nas myslisz ! jakie to mile !
to taki pierdolec forumowy....tu sie myśli o lutce, owulce, dzieciach i magnesach....
Simba, moremi, iwcia77, Reni, Pusurek, malgos741, Iwone, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość