35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:http://demotywatory.pl/4420254/10-najdziwniejszych-przypadkow-medycznych#obrazek-6
myślicie, ze moze mieć bliźnięta dwumacziczne?niech żyje wyobraźnia scenarzystów
kapturnica, Mega, Elfik, Sabina, iwcia77, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySłuchajcie baby.
Co robicie jak w Waszej obecnosci ktos popełnia ewidentne błedy wychowawcze?
Byliśmy i szwagra na noclegu z młodym. oni mają syna 8 letniego i 6 latkę.
Łeb mi pęka bo rodzeństwo się darło co chwila, rodzice na syna, syn zaczepioał siostrę a siostra upierdliwa i rozpuszczona jak dziedowski bicz.
Zrobiła scenę z płaczem i krzykiem jak matka chciała wyjsć na 5 minut do spożywczaka...
Rodzice sami sobie zaprzeczają, kłócą się przy nich o metody wychowawcze...
masakra
Nóż mi się w kieszeni otwierał, ale nic nie mówiłam bo nie chciałam oliwy do ognia dolewac.
iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Słuchajcie baby.
Mega, moremi, macduska, gretka, Elfik, Sabina, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Słuchajcie baby.
Byliśmy i szwagra na noclegu z młodym. oni mają syna 8 letniego i 6 latkę.
Łeb mi pęka bo rodzeństwo się darło co chwila, rodzice na syna, syn zaczepioał siostrę a siostra upierdliwa i rozpuszczona jak dziedowski bicz.
Zrobiła scenę z płaczem i krzykiem jak matka chciała wyjsć na 5 minut do spożywczaka...
Rodzice sami sobie zaprzeczają, kłócą się przy nich o metody wychowawcze...
masakra
Nóż mi się w kieszeni otwierał, ale nic nie mówiłam bo nie chciałam oliwy do ognia dolewac.Mega, macduska, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Z boku i gdy nie dotyczy naszy dzieci ( ktore sa jak baki i znosimy tylko swoje) zawsze to wyglada gorzej niz jest. Dzieci mogly byc mocno pobudzone ze wzgledu na gosci . Rodzice rozluznieni alkoholem itp.
Wzięłam na to poprawkę,
nie czepiałabym się gdyby to był pierwszy raz, znamy się i widujemy dosyć czesto,to w jaki sposób dzieci mówią do ojca a on do nich i rodzice do siebie nawzajem podnosi mi włosy na głowie.
Wiem, ze to nie moja sprawa, ale po prostu szkoda mi i rodziców i dzieciaków. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
E tam fochają. Mąż mnie bzyknął między jednym telefonem, a drugim, więc odpuszczam fochy
iwcia77, kapturnica, SolarPolar, Mega, Sabina, EwaT, Pusurek, malgos741, macduska, Bliska 77, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hihi, to sie Moremi ciesz:)
ja planuję akcję na wieczór'
powpisywałam sobie rożne tempki w fertilty friend w następnych dniach, żeby zobaczyć kiedy mógłby mi wyznaczyć owu...
wypada się bzykać..
w Finlandii za dwa lata zniosą naukę pisania ręcznego w szkole..
hmmSabina, moremi, Mega, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:hihi, to sie Moremi ciesz:)
ja planuję akcję na wieczór'
powpisywałam sobie rożne tempki w fertilty friend w następnych dniach, żeby zobaczyć kiedy mógłby mi wyznaczyć owu...
wypada się bzykać..
w Finlandii za dwa lata zniosą naukę pisania ręcznego w szkole..
hmmiwcia77, kapturnica, moremi, Mega, macduska, kkisia lubią tę wiadomość