35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Mąż już wie, zr jest akcja ogień?
Elfik już poinformowała męża o akcji tartak. Trzymam kciuki.iwcia77, Sabina, kapturnica, Mega, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja sie dzis przygotowalam do ogladania masterszefa
1. najadlam sie
ale w razie jakby mnie dopadl kryzys to :
2. mam w garnku klopsy w sosie pomidorowym
3. rosol z makaronem
4. kotlety mielone w lodowce
no! teraz mi moga skoczycSabina, gretka, Pusurek, kapturnica, moremi, Mega, malgos741, macduska, BISCA, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja sie dzis przygotowalam do ogladania masterszefa
1. najadlam sie
3. rosol z makaronem
no! teraz mi moga skoczycmija kluska jest miesozerna i slonozerna
moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:To się chwali Moremi
Ps. Mam prośbę, możesz wkleic pprzepis na zupę porową do przepisów?Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySabina wrote:Cześć laski
Paszczak chyba witam w klubie, od wczoraj mam mocne mdłości i wieczorem rozmawiałam z kibelkiemwciąż mam nadzieję, że to zatrucie pokarmowe
Burszta nie czytaj!
U mnie dziś mama kończy flaki z kaczki (ja się jadam tych ze sklepu). Sam zapach rosolu mnie wykancza. Hm, Kluska robi się wymagająca
Oczywiście witam się i z przykrością zawiadamiam że przegapiłam swoją stódniówkęSabina, moremi, Mega, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW temacie zarcia. Moja mama co roku robi pierogi z kapusta i grzybami i uszka do barszczu na swieta, ktore potem zamrozone zabieramy do No. W tym roku zabrac zarelko mialy kumpele, ktore byly w Gdansku. Zabraly, spakowaly, ja mialam wszystko odebrac z lotniska i wrzucic do zamrazarki. I co? Bagaze kumpel zaginely! I chuj jeden wie, kiedy sie znajda. Znaczy, swiat w tym roku nie bedzie.
Mega, iwcia77, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Sabinko śmiem twierdzić że to nie zatrucia pokarmowe, za dobrze byś miała gdyby Cię ta dolegliwości ciążowa ominęła,chociaż z kibelkiem to ja nie rozmawiałam ale nie wiem czy nie lepiej by było gdybym pogadał i by mi mdłości przeszły, a tak to przez cały dzień nie dobrze i do tego te zapachy, ale jeszcze troszkę i Ci przejdzie.
Oczywiście witam się i z przykrością zawiadamiam że przegapiłam swoją stódniówkęale nie martw się, dnia 0 nie przegapisz
Co do moich dolegliwości to zobaczę co będzie. Najgorzej było od rana do popołudnia, wieczór jest ok. I nie było rzygankawięc nie najgorzej
moremi, Mega, Dorka1979, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:W temacie zarcia. Moja mama co roku robi pierogi z kapusta i grzybami i uszka do barszczu na swieta, ktore potem zamrozone zabieramy do No. W tym roku zabrac zarelko mialy kumpele, ktore byly w Gdansku. Zabraly, spakowaly, ja mialam wszystko odebrac z lotniska i wrzucic do zamrazarki. I co? Bagaze kumpel zaginely! I chuj jeden wie, kiedy sie znajda. Znaczy, swiat w tym roku nie bedzie.
Mega, Simba, Pusurek, paszczakin, iwcia77, Sabina, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Przy endo na 4 mm uruchomiłam tryb tumiwisizm. On ma nadzieje i chęci zawsze i wszędzie
Elfik już poinformowała męża o akcji tartak. Trzymam kciuki.choć moj marudzi ze dzisiaj może nie....ale zmieni zdanie
moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja sie dzis przygotowalam do ogladania masterszefa
1. najadlam sie
3. rosol z makaronem
no! teraz mi moga skoczyciwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:W temacie zarcia. Moja mama co roku robi pierogi z kapusta i grzybami i uszka do barszczu na swieta, ktore potem zamrozone zabieramy do No. W tym roku zabrac zarelko mialy kumpele, ktore byly w Gdansku. Zabraly, spakowaly, ja mialam wszystko odebrac z lotniska i wrzucic do zamrazarki. I co? Bagaze kumpel zaginely! I chuj jeden wie, kiedy sie znajda. Znaczy, swiat w tym roku nie bedzie.
Pusurek lubi tę wiadomość