35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina wrote:Taka impreza nam przeszła bokiem
ale nie martw się, dnia 0 nie przegapisz
Co do moich dolegliwości to zobaczę co będzie. Najgorzej było od rana do popołudnia, wieczór jest ok. I nie było rzygankawięc nie najgorzej
Sabina, moremi, Mega, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:ona już często nie sypia w dzień i nadal może...
terminator dobrze powiedziane ;(
przy niej kufa już wiem co to starość, bo ja jestem przezroczysta o 23, a ona nie!
małż poinformowany, że ma być rżnięcie, piłowanie i szlifowanie..
ostatnio do mnie dotarło, ze... kurcze już prawie 4 dychy a niedawno miałam dwadzieścia pare...
jak to się stało?
odnośnie bzyków to mi sie chce ale listewki nie zrobione
chłopu też ale jest honorowy i prosić nie bedzie i jak go znam to zrobi dzien przed terminem owulki...
cholera , też sobie ultimatum wymyśliłam...
kapturnica, Dorka1979, moremi, malgos741, Mega, SolarPolar, SolarPolar, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Sabina, kiedy bedziesz miec suwaka?
w koncu i ja moge kogos podusic
Po wizycie, jak będę mieć czarno na białym, tzn. zdjęcie, kartę ciąży i potwierdzenie, że jest, rośnie kluchaCzyli 5 grudnia
Aktualnie jestem w 7 tygodniumacduska, Dorka1979, Bliska 77, kapturnica, moremi, malgos741, Mega, Parka, gretka, BISCA, iwcia77, kkisia, Elfik, paszczakin, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:ostatnio do mnie dotarło, ze... kurcze już prawie 4 dychy a niedawno miałam dwadzieścia pare...
jak to się stało?
odnośnie bzyków to mi sie chce ale listewki nie zrobione
chłopu też ale jest honorowy i prosić nie bedzie i jak go znam to zrobi dzien przed terminem owulki...
cholera , też sobie ultimatum wymyśliłam...Po takim poście to będę wióry lecieć
macduska, moremi, malgos741, Mega, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:eee tylko czy moje łóżko to wytrzyma???
już coś od niego odpadło niedawno
Potem szybkie zakupy i będzie git
A nie możecie się na jedna noc zamienić z którymś z chłopaków, jedna noc u jednego synka, druga u drugiego synka, temperatura uczuć spadnie i lóżko ocalejeBliska 77, macduska, malgos741, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Trza se znaleźć inne miejsce, albo liczyć się z tym, że resztę nocy spędzicie na podłodze
Potem szybkie zakupy i będzie git
A nie możecie się na jedna noc zamienić z którymś z chłopaków, jedna noc u jednego synka, druga u drugiego synka, temperatura uczuć spadnie i lóżko ocaleje
nic z tego, wolę poswiecić łóżkomalgos741, kapturnica, moremi, Mega, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:no wiesz, swiat na lozku sie nie konczy
macduska, Mega, SolarPolar, iwcia77, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:no wiem, ale ja jednak, po wypróbowaniu innych miejsc najbardziej wolę łózko
macduska, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:nawet jak sie znajda w miare szybko to i tak beda rozmrozone- ponownie zamrazac nie radze
znaczy na jutro moze bedziecie miec wypasiony obiad
a poza tym Pusur, co to dla ciebie zrobic uszka- zabierasz ciasto i nadzienie na stol ogrodowy, noga bujasz Adasia, a łapami zagniatasz , wycinasz i zalepiaszmalgos741, Sabina, Mega, BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Moja mama pierogara powiedziala, ze wystarczy, ze wrzuce je na 3 minutki na wrzatek, to potem moge je znow zamrozic. Z miesem nie sa, robione byly wczoraj, jak je poddam termicznej obrobce i moze nie zemrzemy w wigilie.
macduska, Mega, moremi, kapturnica, BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:tak tak i jeszcze przy tym kołysanke bedzie śpiewac?
czy Ty za dużo od Pusura nie wymagasz?
przecież widać, ze ma zły czas jej odpoczynku trzeba a nie skrętu z pierogamimacduska, Mega, moremi, kapturnica, iwcia77, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Moja mama pierogara powiedziala, ze wystarczy, ze wrzuce je na 3 minutki na wrzatek, to potem moge je znow zamrozic. Z miesem nie sa, robione byly wczoraj, jak je poddam termicznej obrobce i moze nie zemrzemy w wigilie.
Pusurek, Pusurek, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny