35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusur ty końcem swiata nie strasz, ja tu jeszcze musze w ciąże zajść
moremi, dorbie, Pusurek, macduska, malgos741, iwcia77, kkisia, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś zrobiłam wielkie porządki i przemeblowanie bielizny i nnych takich, bo mój syn starszy wymyśłił wczoraj, że zmienia pokój na gościnny, bo mu w swoim zimno
Ale się narobiłam
A starszy gościu dziś zdobył złoty medal na zawodach judo, a młodszy wczoraj
Starszy jest już w Juniorach młodszych, młodszy jeszcze w dzieciach. Moi zwycięzcy...
Spagetti z "arrow tooth flounder" wciągnięte w sekundyDelektujemy się nalewkami i zaraz idziemy spać
EwaT, moremi, Pusurek, Mega, macduska, BISCA, caffe, iwcia77, kkisia, Parka, Sabina, Iwone, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Uciekam spać, bo rano pobudka o 5:30
Znając zycie to sie teraz laski obudza i bede miała ze 20 stron do nadrobienia z dzisiejszego wieczora
Dobrej nocki, owocnej
Elfik czekam na relacje z filmu a potem życzę udanej wizyty w tartakumoremi, dorbie, macduska, Dorka1979, iwcia77, kkisia, Elfik, kapturnica, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:wręcz przeciwnie
on też spożywaMega, macduska, BISCA, Pusurek, EwaT, iwcia77, kkisia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Ja tylko melduje ze jestem obecna i staram sie ( mniej lub bardziej skutecznie) nadrabiac watek.
U mnie dzisiaj @, 11 dpo i 26 dc. Cos wczesnie. Poza tym plamilam prawie cala druga faze cyklu. Musze sie wybrac do gin.
W czwartek mielismy pierwsze spotkanie w klinice plodnosci. Pani doktor jest super. Jestesmy oczywiscie zakwalifikowani, mamy porobic badania : ja morfologie i hormony a chuop nasienie i morfologie. Widzimy sie za miesiac (pod warunkiem ze wyniki ok) zeby podjac decyzje o tym jaki wybrac "protokol" , podpisac papiery i ustalic date na akcje. Czyli mysle, ze w luytm pierwsze Podejscie.
Poza tym, mam przestac juz mierzyc tempke.
A no i szanse na naturalna ciaze mimo wszystko sa spore wiec mamy sie starac az do IVF
Ciesze sie strasznie ze w koncu cos sie ruszylo. W czwartek, po wizycie, bylam szczesliwa jakbym juz w ciazy byla
lubie takie akcjeBISCA lubi tę wiadomość
-
Bisca dobre wieści
powodzenia
Moremi tobie równieżdaj znać jak po wizycie.
Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyEwaT wrote:mój mąż nie chodzi na tzw dupy
Pusurku co z Tobą sie dzieje?wez sie w garść!
To te pierogi.
Zla karma cos ostatnio.
Musze zmienic karme.BISCA, moremi, malgos741, iwcia77, kkisia, Mega, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Bisca dobre wieści
powodzenia
Moremi tobie równieżdaj znać jak po wizycie.
Gdzie Reni? Gdzie Bursztyn?Pusurek, Mega, Iwone, Sabina, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!