35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHehe zaraz padne ja tu zdazylam przeszukac wujka googla z mapkami a tu mi dzwoni moj chlop i mowi: Kochanie przyjade po Ciebie urwe sie na chwile z pracy i zawioze do lekarza...
Wiec Kapturku na nic poszly moje ogarnieciasmiac mi sie chce z tej calej sytuacji buahaha...
Ciekawe czy mi do smiechu tez bedzie jak wyleze od lekarzapowiem szczerze pierwszy raz mam mega stresa... Uciekam sie szykowac trzymajcie kciuki!
Odmeldowuje sieBliska 77, Mega, Parka, Iwone, Sabina, kkisia, iwcia77, peppapig, Elfik lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Hehe zaraz padne ja tu zdazylam przeszukac wujka googla z mapkami a tu mi dzwoni moj chlop i mowi: Kochanie przyjade po Ciebie urwe sie na chwile z pracy i zawioze do lekarza...
Wiec Kapturku na nic poszly moje ogarnieciasmiac mi sie chce z tej calej sytuacji buahaha...
Ciekawe czy mi do smiechu tez bedzie jak wyleze od lekarzapowiem szczerze pierwszy raz mam mega stresa... Uciekam sie szykowac trzymajcie kciuki!
Odmeldowuje sieTrzymam w kciuki by wsio bylo suuuper !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 06:54
Bliska 77, Iwone, Sabina, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała trzymaj sie i wracaj szybko do zdrowia.
Krew oddana, no fajnie po kilku badaniach juz podobno mam zrosty w żyłę w prawej ręce, a z lewej mi nie chcą pobierać bo ciężko żyłkę wyciągnąć... Wyniki jutro
W pracy wlazlam do jadalni i przypierdzielilam gościowi drzwiami w głowęnajlepsze jest to ze on mnie widział i widział że chce wejść a ja go nie widzialam, dobrze ze nie otworzyłam z całej siły, aż mi było głupio...
Bliska 77, Iwone, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77, caffe, peppapig, Elfik, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Mała trzymaj sie i wracaj szybko do zdrowia.
Krew oddana, no fajnie po kilku badaniach juz podobno mam zrosty w żyłę w prawej ręce, a z lewej mi nie chcą pobierać bo ciężko żyłkę wyciągnąć... Wyniki jutro
W pracy wlazlam do jadalni i przypierdzielilam gościowi drzwiami w głowęnajlepsze jest to ze on mnie widział i widział że chce wejść a ja go nie widzialam, dobrze ze nie otworzyłam z całej siły, aż mi było głupio...
Mega, Iwone, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Mega, z żyłami mam podobnie, co do gościa i drzwi, cóz, to tk na dzień dobry coby chłop się obudził
Iwone, Sabina, Bliska 77, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
żeby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce...
ja dzisiaj w pracy, a w szkole zebranie u młodej, miały być tylko konsultacje, ale pani sobie zmieniła na obowiązkowe zebranie, a małż ma jakie spotkanie z klientem i nie wie czy zdąży...Iwone, Sabina, Bliska 77, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Mega badania zrobiłaś?
A w czwartek do gina moze uda mi sie wyciągnąć jakies skierowania od niego na nowy cyklIwone, Bliska 77, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość