35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam
Mała trzymaj się
Kurwa ale miałam noc. Młoda kaszlala calutka noc, nigdy tak nie było, że nie mogla nawet na chwilę przestać. Dziecko wymeczone, ja padam na twarz. Mam zawroty głowy, słabo mi, a dzis muszę zostać po godzinach. Nie wiem jak dam radę
Młodej podałam wieczorem nebulizacje, ale nic nie dało. Oby dziś było lepiej...Iwone, Mega, Elfik, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Sabinka a pomyślałaś o postawieniu młodej baniek takich bezogniowych?
Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nie. Zaczęło się w piątek, byla niewielka infekcja, zwykle przeziebienie, kaszel mokry i wczoraj poszło z grubej rury. Moja biedna Corcia
Sabinka, zdrowka dla mlodej.. Ona z koims w domu jest jak Ty w pracy?Iwone, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
witam ,
Mala- trzymaj sie dzielnie , kciukam
Alojz w pracy , w koncu mam kompa i swiety spokoj
pranie wywiesic, gary umyc, lazienke sprzatnac, poprasowac i wykapac sie to sa zalozenia do godz 12:30. dzis po poludniu ide na kurs rodzenia... z lalka- bedzie przystawianie do cyca- zajecia praktyczneIwone, gretka, Mega, moremi, Elfik, Pusurek, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja po kawie, prasowanie zrobione ( prawie) . Jeszcze sie ubrac, kanapka i wio do pracy komunikacja miejska:-( milego tygodnia zycze.
iwcia77, Mega, moremi, Elfik, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Sabinka, zdrowka dla mlodej.. Ona z koims w domu jest jak Ty w pracy?
Dzięki za życzenia dla córkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:48
paszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam się kawką
Sabinka zdrówka dla córci.Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iwone wrote:Sabinka a pomyślałaś o postawieniu młodej baniek takich bezogniowych?
Elfik, Iwone lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Oj tam max 2..Nie przesadzajmy jak sa kawki slabizny z granulek dodatkowo zamajane mlekiem to mysle ,ze 3nic sie nie dzieje...
Mega, Sabina, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:3 kawy w ciąży? Z granulek - znaczy z rozpuszczalnego syfu? Fiu fiu...niezłe normy...
-
Bozia3 wrote:3 kawy w ciąży? Z granulek - znaczy z rozpuszczalnego syfu? Fiu fiu...niezłe normy...
poza tym te granulki sa gorsze niz normalna, prawdziwa kawa podobno..
ja pije maks jedna normalna dziennie..Mega, iwcia77, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość