35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:sprawdzone stare metody, ale musiałaby chyba parę dni w domu posiedzieć po takim zabiegu. Pamiętam za dzieciaka jak mi babcia banki stawiała, bardzo lubiłam
bardzo lubiłam, jak zasysało....i jeszcze takie płaty z gorczycą moczone w ciepłej wodzie...ale tego w PL chyba nikt nie znał...nazywały się horczyczniki....ale to też tylko pewnie mąż Simby skuma...
Mega, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:tez słyszałam ze rozpuszczalna to największy syf...ale co zrobic jak lubie a fusiatej nie bardzo...
Co do Miśka, to też mi szczęka opadła jak przeczytalam o tym prasowaniu o szóstejSabina, iwcia77, kapturnica, Iwone, kkisia, Bozia3, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabcia-granulowana kawa to samo zuo zwlaszcza teraz kiedy jestes w ciazy ... niestety...
jak nie lubisz fusiastej to zainwestuj w moke a najlepiej w ekspres do kawy
odkad jestem w ciazy kawe pijam rzadko , bo mi nie smakuje a jak mam ochote to robie sobie inke zbozowa i jest gitaraSabina, peppapig, moremi, Elfik, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Sabcia-granulowana kawa to samo zuo zwlaszcza teraz kiedy jestes w ciazy ... niestety...
jak nie lubisz fusiastej to zainwestuj w moke a najlepiej w ekspres do kawy
odkad jestem w ciazy kawe pijam rzadko , bo mi nie smakuje a jak mam ochote to robie sobie inke zbozowa i jest gitaraa ja pracodawcy nie będę ekspresu kupować!
iwcia77, moremi, kapturnica, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Lubię fusiasta. Przeszłam na granule bo myślałam, że to mniejsze zuo
a ja pracodawcy nie będę ekspresu kupować!
to w termos! nie pij tego granulowanego syfu, kofeiny tez to ma wiecej..iwcia77, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dobra Sabcia- zlinczowalysmy cie za granulki to teraz musisz sie odpowiednio ustosunkowac do tematu
no.. i pokuta!
albo nie, wymeczylas sie juz dzis, to niech bedzie, ze pokuta juz odrobiona..iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja też jestem kawiara - na szczęście(3-4 dziennie) i wolę parzoną, lekarka w ciązy mowiła mi, że dwie filiżanki dziennie maks...albo jedna kawa, jedna cola...więc ja się stosowałam...mam niskie ciśnienie zwykle - 90/60 więc kawa stawiała mnie na nogi,,,ale czterech nie odważyłabym się pić...
moremi, anna maria, Elfik, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Lubię fusiasta. Przeszłam na granule bo myślałam, że to mniejsze zuo
a ja pracodawcy nie będę ekspresu kupować!
http://kawiarki.pl/tag/zaparzacz/
A jak lubisz pić fusiastą, to pij. Rozpuszczalną wyrzućiwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyTeż się melduje kawę pije cholera gold granulki!jem owsianke i biorę się za czytanie
U was też mroziik? U mnie minus 3! Ale słońce i dobry humor
Dobrego dnia ewryłan i ewrybadyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 10:39
anna maria, kapturnica, Elfik, iwcia77, gretka, Mega, paszczakin, moremi, Mala79, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagnez lykam cały czas.
Kajam się. Glowe sypie popiołem, a jak się wyspie będę leżeć krzyżem. Wyobraźnię mam dziś słabą, na nic lepszego nie wpadłam
Mogę jeszcze dodatkowo w pakiecie coś machnąć żeby Młoda szybko wyzdrowalamalgos741, iwcia77, Mega, anna maria, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
chciałam tylko powiedzieć, że mam to wszystko w chuju
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e34d64042da5.jpgSimba, Sabina, Pusurek, Mala79, kkisia, SolarPolar, Niuta lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzień dobry
chciałam tylko powiedzieć, że mam to wszystko w chuju
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e34d64042da5.jpg
My tu się zamartwiamy...
Pani zniknęła, a i Bursztyna gdzieś wcięło. No jak żyć?Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja już nawet nie wiem czy jest wkurwiona
idę dzisiaj na usg (12dc) jest endo 8,5 lewy 19,5 i ma kształt nieregularny tzn wygląda jak kwiatek
babka pyta dzisiaj czy jutro iui bo coś jest na rzeczy
mówię dzisiaj nie damy rady bo mąż pracuje za wwą więc jutro
dzwonię do niego a on mi mówi, że jutro nie da rady wyjść (pracuje 6-14) z godzine jedzie do wwy, bo nie ma kto go zastąpić, bo tak nagle i więcej będzie gadania niż to warte
eeee nie chce mi się nawet tego komentować i tak dużo bluzgów poleciało
Lucky, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja już nawet nie wiem czy jest wkurwiona
idę dzisiaj na usg (12dc) jest endo 8,5 lewy 19,5 i ma kształt nieregularny tzn wygląda jak kwiatek
babka pyta dzisiaj czy jutro iui bo coś jest na rzeczy
mówię dzisiaj nie damy rady bo mąż pracuje za wwą więc jutro
dzwonię do niego a on mi mówi, że jutro nie da rady wyjść (pracuje 6-14) z godzine jedzie do wwy, bo nie ma kto go zastąpić, bo tak nagle i więcej będzie gadania niż to warte
eeee nie chce mi się nawet tego komentować i tak dużo bluzgów poleciało
ta pierdolona bezsilnosc i niemoc ze nie ma wyjscia z sytuacji jest dobijajaca...Iwone lubi tę wiadomość