35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni to focha rozumiem..nie może ktoś Twojego zastąpić?że w pracy nie w gabinecie..of kors
PS... no widzę że nie..teraz..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 11:47
iwcia77, Reni, moremi, Lucky, Mega, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja już nawet nie wiem czy jest wkurwiona
idę dzisiaj na usg (12dc) jest endo 8,5 lewy 19,5 i ma kształt nieregularny tzn wygląda jak kwiatek
babka pyta dzisiaj czy jutro iui bo coś jest na rzeczy
mówię dzisiaj nie damy rady bo mąż pracuje za wwą więc jutro
dzwonię do niego a on mi mówi, że jutro nie da rady wyjść (pracuje 6-14) z godzine jedzie do wwy, bo nie ma kto go zastąpić, bo tak nagle i więcej będzie gadania niż to warte
eeee nie chce mi się nawet tego komentować i tak dużo bluzgów poleciało
kurde Reni, z taka dyspozycyjnoscia mauza to moze powinniscie kilka dawek chlopakow zamrozic..iwcia77, moremi, Sabina, Lucky, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
a poza tym co by bylo, jakby on sie np rano zle poczul? tak bez ostrzezenia..?rzygajacy, z goraczka tez musialby do roboty jechac?
edit: albo w drodze samochoda -padaka zaliczyl? opone przedziurawil?
kurcze- udzial chuopa w inseminacji to jakies 10 minut..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 11:47
iwcia77, moremi, Lucky, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:a poza tym co by bylo, jakby on sie np rano zle poczul? tak bez ostrzezenia..?rzygajacy, z goraczka tez musialby do roboty jechac?
kurcze- udzial chuopa w inseminacji to jakies 10 minut..Lucky lubi tę wiadomość
-
idę dzisiaj na usg (12dc) jest endo 8,5 lewy 19,5 i ma kształt nieregularny tzn wygląda jak kwiatek
dzwonię do niego a on mi mówi, że jutro nie da rady wyjść (pracuje 6-14) z godzine jedzie do wwy, bo nie ma kto go zastąpić, bo tak nagle i więcej będzie gadania niż to warte
eeee nie chce mi się nawet tego komentować i tak dużo bluzgów poleciałoLucky lubi tę wiadomość
-
raczej musiałby
to są jakieś chore klimaty
mają jakiegoś typa który zarządza ich czasem pracy to nawet nie jest kierownik a puszy się jebany jakby był co najmniej prezesem
jak mu się postawisz to przy byle okazji pod byle pretekstem utnie premię (bo pensja jest ruchoma.. podstawa plus premia)
niby 10 min ale godzine to się jedzie po samej zjebanej WWie bo takie korki a i do pracy ma też z godz. więc czasowo chujnia z patatajnią
no nic niech myśli kombinuje..bo jak coś to warsztat zamykam..
paszczakin wrote:a poza tym co by bylo, jakby on sie np rano zle poczul? tak bez ostrzezenia..?rzygajacy, z goraczka tez musialby do roboty jechac?
kurcze- udzial chuopa w inseminacji to jakies 10 minut..Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:raczej musiałby
to są jakieś chore klimaty
mają jakiegoś typa który zarządza ich czasem pracy to nawet nie jest kierownik a puszy się jebany jakby był co najmniej prezesem
jak mu się postawisz to przy byle okazji pod byle pretekstem utnie premię (bo pensja jest ruchoma.. podstawa plus premia)
niby 10 min ale godzine to się jedzie po samej zjebanej WWie bo takie korki a i do pracy ma też z godz. więc czasowo chujnia z patatajnią
no nic niech myśli kombinuje..bo jak coś to warsztat zamykam..
rozumiem, ze oficjalnego powodu tego wyjscia nie chcecie podawac? -
chorobowe na jeden dzień nagle?
jak tak owu się kurwa czai jak pies do jeża..raczej jest zawsze później a tu..
jest w trakcie .. jak na złość.. mieliśmy w planach śr cz
niby mała róznica ale jednak tak z dnia na dzień jest problem coś załatwić
peppapig wrote:Noo,jakieś chorobowe?Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
mój M zabronił nawet mówienia rodzicom, siostrze
on się tego wstydzi
paszczakin wrote:rozumiem, ze oficjalnego powodu tego wyjscia nie chcecie podawac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 11:55
Mega lubi tę wiadomość
-
do 10 trzeba oddać towar
mówie do niego .. pojedziesz otworzysz magazyn, wydasz polecenia, pojedziesz do WWy zostawisz chłopaków w szpitalu i wrócisz do pracy.. trudno w chuj paliwa poleci ale innego wyjścia nie ma.. mówie myśl, kombinuj coś musisz wymyślić
i nastraszyłam go, że nie mżemy tak odwlekać bo możemy nie zdążyć żeby dostać się na kwalifikacje do IVF a jak się dostaniemy może już nie być miejsc i będzie trzeba czekać do 2016r. a w przyszłym roku jak pis dojedzie do władzy to zlikwidują dofinansowanie na if albo ja ze względu na wiek się nie złapię
moremi wrote:A do której to iui robią?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 12:16
moremi, iwcia77, Iwone, Mega, Simba, Mala79, kkisia, SolarPolar, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:do 10 trzeba oddać towar
mówie do niego .. pojedziesz otworzysz magazyn, wydasz polecenia, pojedziesz do WWy zostawisz chłopaków w szpitalu i wrócisz do pracy.. trudno w chuj paliwa poleci ale innego wyjścia nie ma.. mówie myśl, kombinuj coś musisz wymyślić
i nastraszyłam go, że nie mżemy tak odwlekać bo możemy nie zdążyć żeby dostać się na kwalifikacje do IVF a jak się dostaniemy może już nie być miejsc i będzie trzeba czekać do 2016r. a w przyszłym roku jak pis dojedzie do władzy to zlikwidują dofinansowanie na if albo ja ze względu na wiek się nie złapięjeszcze trochę pozaklinam
iwcia77, Mega, kkisia, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
eeee nie chce mi się nawet tego komentować i tak dużo bluzgów poleciałoale wiem że łatwo się mówi... W zeszłym miesiacu tez miałaś pod górkę...kurde no, zawsze coś...
-
u niego w firmie nie ma uż.. tak jak pisałam wcześniej.. owszem weź uż ale ja wymyślę powód, że zabiorę Ci premię (a premia to prawie połowa wynagrodzenia więc jest o co walczyć)
chyba nie pisane jest nam dziecko.. co raz częściej tak myślę..
Mega wrote:jest jeszcze coś takiego jak użale wiem że łatwo się mówi... W zeszłym miesiacu tez miałaś pod górkę...kurde no, zawsze coś...
Mega lubi tę wiadomość
-
no a co poza tym ... czytałam na bieżąco forum .... i oprócz jedzenia - w kółko tylko kanapeczki, chlebki, pomidorki itp to coś poza tym?
któraś zaszła? albo som nowe magsy?
p.s. wiecie co jak tak się nie bierze udziału w dyskusjach i tak się poczyta i popatrzy z boku to nie dziwię się, że nowe nie zapuszczają korzenino ciotki klotki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 13:05
Mega, peppapig, kkisia, Bozia3, kapturnica, malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość