35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:super....Ty masz refund. ivf?
Lekarz wytłumaczył mi, że najpierw musimy znaleźć przyczynę poronień nawykowych, a później zobaczymy. W każdym razie ten cykl i następny będą psu na budę.EwaT, Sabina, Iwone lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Wizytę miałam wczoraj. Kolejną będę miała w 9-10 dniu nowego cyklu. Bez leków. Zobaczymy co wtedy się dzieje.
Gdzie Reni? Gdzie Bursztyn?
czyli ten cykl z clo a następny naturalnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 23:31
moremi lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyEwaT wrote:nie wysypiasz sie, układ nerwowy nawala?
to minie....malgos741, moremi, Simba, iwcia77, kkisia, Mega, kapturnica, Sabina, Iwone, BISCA lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:czyli ten cykl z clo a następny naturalnie?
Tak, naturalnie. Jak dziunia lat 16.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 23:34
malgos741, EwaT, macduska, kkisia, Mega, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusurek wrote:Wszystko mi nawala ostatnio. Ale kiedys sie chyba wyspie, nie? Tylko nie piszcie, ze w trumnie sie wyspie, plis...
i wszystko bedzie lepsze, zobaczysz....przezyjesz, kobiety sa silnemoremi, iwcia77, Mega, Sabina, Pusurek, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:W tym miałam clo. I dupa, bo endometrium w 9 dc tylko 4 mm. Według niego przy poronieniach nawykowych nie można stosować clo.
Tak, naturalnie. Jak dziunia lat 16.
wszystko mi rozwaliło...sluz, libido, okropne bóle głowy, cysta na janiku na 7cm, ciązy zero -
moremi wrote:W tym miałam clo. I dupa, bo endometrium w 9 dc tylko 4 mm. Według niego przy poronieniach nawykowych nie można stosować clo.
Tak, naturalnie. Jak dziunia lat 16.Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
EwaT wrote:jakos nie wierze w clo
wszystko mi rozwaliło...sluz, libido, okropne bóle głowy, cysta na janiku na 7cm, ciązy zeroSabina lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dopiero 0:30 i wszystkie śpią?
Nieladnie
IDE się bzyknac
Zaznaczyć wczoraj wieczór czy dziś rano?
Hehe, no problem jak ta lala...iwcia77, macduska, Dorka1979, Mala79, Mega, moremi, kapturnica, Parka, Sabina, paszczakin, kkisia, peppapig, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry w ten ciemny poniedziałkowy poranek ;)jestem nieprzytomna a kawy sie napije dopiero jak dotrę do pracy...masakra
MiłegoMala79, Dorka1979, moremi, macduska, Parka, Sabina, Iwone, kkisia, peppapig, Elfik lubią tę wiadomość
-
Ja po kawie, prasowanie zrobione ( prawie) . Jeszcze sie ubrac, kanapka i wio do pracy komunikacja miejska:-( milego tygodnia zycze.
Mala79, Dorka1979, moremi, kapturnica, macduska, Simba, Mega, Parka, Sabina, Iwone, kkisia, iwcia77, peppapig, Elfik, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie z samego ranka
Milego dnia wszystkim zycze
Ja wczoraj o malo zawalu nie dostalam jak w drodze do Zielonej Gory zadzwonił mi moj lekarz i oznajmil, ze termin przyjecia przesuniety zostal o kilka dni na najblizszy czwartek.
Ja tu zestresowana do chlopa sie cala droge prawie nie odzywalam w samochodzie bo tak mnie stres zjadal a ten mi z takim newsem, z jednej strony bylam gotowa Mu wygarnac wszystko tzn, ze po co ja sie tak spieszylam a z drugiej cieszylam sie, ze jeszcze mam chwile wolnosci,za to i tak musze podjechac na 8.30 do lekarza na ostatnie badania krwi i konsultacje anastezjologiczna. Mam nadzieje, ze nie bedzie kolejnych niespodzianek znajac swoje "glupie szczescie", ze ze mna gorzej jak z dzieckiem.
Dam Wam znac jak wroce. W chwili obecnej w moim brzuszku dzieja sie dziwne rzeczy i przelatuje mi tysiac mysli na minute...
Dobra czas chlipnac pania puszczalska czyli kawe i zaczac sie ogarniac w plenerze mapy Zielonej Gory bo auto se pojechalo do pracy a ja musze isc na autobus i za bardzo nie wiem jak tam dojechac hahaha - jaki to czlowiek nieporadny jak jest w nie swoim miescie... ech
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 06:19
Dorka1979, moremi, kapturnica, macduska, Mega, Parka, Iwone, Sabina, kkisia, iwcia77, peppapig, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry
Mega, o tej godzinie to ja zawsze nieprzytomna.
Mała trzymaj się tamMala79, macduska, Bliska 77, Mega, Parka, Iwone, Sabina, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien bryyy...Mała to ogarnij sie ogarnij...Elfii o takiej godzinie ajk Ty sie włoczysz po kinach to normalni ludzie ida spac.Takze ten tego a nie mowiac o seksach grubo po polnocy..To barbarzynstwo
Mala79, moremi, macduska, Bliska 77, Mega, Parka, Sabina, kkisia, iwcia77, peppapig, Elfik lubią tę wiadomość