35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak. Ojciec świeżutkich blizniaków. Sama też czytałam opinie. To są lekarze pracujący w szpitalu, więc opieka rozciąga się również na poród. Poza tym, to lekarze z tej kliniki jako jedni z pierwszych w Polsce zajęli się ivf.malgos741 wrote:ktoś ci polecił?
Na razie mi się podoba, co będzie dalej zobaczymy.
W każdym razie lekarz wytłumaczył mi po kolei co będziemy robić, pokazał mi na usg wszystko po kolei. Badanie nasienia, morfologię i tsh robiliśmy wcześniej, więc miał już wyniki i znał je.
kapturnica, malgos741, Sabina, Mega, Parka, Simba, Pusurek, iwcia77, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Artemida ma się otworzyć w Olsztynie ale dopiero w połowie 2015 r., mi też polecali Bociana.moremi wrote:Tak. Ojciec świeżutkich blizniaków. Sama też czytałam opinie. To są lekarze pracujący w szpitalu, więc opieka rozciąga się również na poród. Poza tym, to lekarze z tej kliniki jako jedni z pierwszych w Polsce zajęli się ivf.
Na razie mi się podoba, co będzie dalej zobaczymy.
W każdym razie lekarz wytłumaczył mi po kolei co będziemy robić, pokazał mi na usg wszystko po kolei. Badanie nasienia, morfologię i tsh robiliśmy wcześniej, więc miał już wyniki i znał je.
Parka lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Do Bociana tłumy walą i opieka nie jest już taka dobra. W każdym razie najlepiej się reklamują.malgos741 wrote:Artemida ma się otworzyć w Olsztynie ale dopiero w połowie 2015 r., mi też polecali Bociana.
Mój dotychczasowy lekarz wskazał Artemidę. Powiedział, że jak mam kasę wydawać, to tam mi będzie najlepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 22:23
malgos741, Parka, EwaT, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi wysłałam ci prv.moremi wrote:Do Bociana tłumy walą i opieka nie jest już taka dobra. W każdym razie najlepiej się reklamują.
Mój dotychczasowy lekarz wskazał Artemidę. Powiedział, że jak mam kasę wydawać, to tam mi będzie najlepiej
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
nick nieaktualnya mój pierworodny ma właśnie biegunkę dziesięciolecia...
a my napiliśmy sie wina i nawet nie mogę go do lekarza zawiezć..
patologia jak nic...
dobrze ze pakiet antysraczkowy w domu jest
malgos741, Parka, EwaT, Mega, Pusurek, dorbie, caffe, iwcia77, kkisia, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ostromacduska wrote:Pusur jak Ci się udało polubić wiadomosć od Megi 3 razy???
Mega, Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
To znak, że na drugim dziecku się nie skończy.macduska wrote:Pusur jak Ci się udało polubić wiadomosć od Megi 3 razy???
BISCA, EwaT, malgos741, macduska, Mega, Pusurek, kkisia, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyA co? Maz zamknal sie w piwnicy i zdecydowanie odmawia wyjscia?EwaT wrote:wiecie co, od paru dni spożywam sproszkowany korzeń maca -bio
niesamowite jak działa na libido
a myslałam że to ściema taka....
macduska, Mega, moremi, iwcia77, kkisia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko melduje ze jestem obecna i staram sie ( mniej lub bardziej skutecznie) nadrabiac watek.
U mnie dzisiaj @, 11 dpo i 26 dc. Cos wczesnie. Poza tym plamilam prawie cala druga faze cyklu. Musze sie wybrac do gin.
W czwartek mielismy pierwsze spotkanie w klinice plodnosci. Pani doktor jest super. Jestesmy oczywiscie zakwalifikowani, mamy porobic badania : ja morfologie i hormony a chuop nasienie i morfologie. Widzimy sie za miesiac (pod warunkiem ze wyniki ok) zeby podjac decyzje o tym jaki wybrac "protokol" , podpisac papiery i ustalic date na akcje. Czyli mysle, ze w luytm pierwsze Podejscie.
Poza tym, mam przestac juz mierzyc tempke.
A no i szanse na naturalna ciaze mimo wszystko sa spore wiec mamy sie starac az do IVF
Ciesze sie strasznie ze w koncu cos sie ruszylo. W czwartek, po wizycie, bylam szczesliwa jakbym juz w ciazy byla
macduska, Mega, moremi, Pusurek, dorbie, malgos741, EwaT, Simba, caffe, iwcia77, kkisia, Elfik, SolarPolar, kapturnica, gretka, Parka, Sabina, Iwone, gosia7122 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH