35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobietki
jak któraś ma szansę dziś się poleniwić przed TV to na ALe kino HD od 16:40 jest maraton trzeciej serii "Very" - 4 odcinki.
Jest to świetny brytyjski serial kryminalny, przede wszystkim doskonale zagrany przez Brendę Blethyn..
Akcja jest wciągająca, rozwiązanie nieoczywiste..
A jakiego ma przystojnego asystenta, hmmm
Jest to kolejny sezon i miło byłoby znać poprzednie dwa, ale nie uniemożliwia to nacieszenie się trzecim sezonem Very.
Polecam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f3f8c93491d.jpg
A jak ktoś nie lubi kryminałów to na Stopklatka o 20 jest Miłość i śmierć w Wenecji.
Piękne plastyczne kino kostiumowe, staroświecka historia, ale wciąż aktualna - ile jesteśmy w stanie zrobić żeby żyć dostatnio i według własnego uznania..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8961b36c264a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 15:06
SolarPolar, moremi, Bliska 77, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A mnie sie nic nie chce...
Obiad zjedzony, jabłecznik tez, trzeba sie brac za lekcje, tzn dziec musi ja bede pomagać jak bedzie potrzebaMala79, Elfik, kkisia, moremi, Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Parka, jak dla mnie miałaś cykl bezowulacyjny..
w terminie pojawiło się krwawienie, ale sama piszesz, że dziwne, krótkie i nic się nie złuszczało, brzuch nie ciągnął.
to co miałaś póżniej nazywane jest pseudocyklem, bo jest krótki i kończy się prawdziwąą @...Zresztą sama tak to czujesz.
Mogę się mylić, zresztą jak każdy, który udziela ci odpowiedzi tutaj, ale naczytałam się sporo o cyklach bezowulacyjnych i pasuje...
oczywiście w roku każda kobieta ma kilka takich, ale zbadanie prolaktyny nie jest złym pomysłem tak czy tak
Tyle, że ja przekonana przez 3 lekarzy z kliniki niepłodności jestem za robieniem tylko podstawowej, ale to na inny wątek..
aha, i wykres dwufazowy i wyższe tempki nie oznaczają wcale, że owu była na bank... Niestety..Parka, Mega, kapturnica, moremi, Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie w niedziele
Ja mam chwile przed wyjazdem to zdazylam zajrzec do Was mam takie zdanie co Dorka w temacie iz ciezko Was nadrobic ale i bez czytania co piszecie i jakie poruszacie tematy to jeszcze gorzej nie wiem jak sobie przez ten tydzien poradze (bo z tego co wiem to tam w tym szpitalu neta niet) a ja w telefonie nie aktywowalam takowej uslugi. Troche mnie strach oblatuje nie powiem bo inaczej jest jak sie z marszu ma cos wykonywane a inaczej jak swiadomie sie czekalo iles czasu na termin....
Trzymajcie kciuki!
Pozdrawiam Was i mam nadzieje, ze szybko wroce do chodzenia i pisaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 15:28
Sabina, peppapig, malgos741, SolarPolar, Parka, Mega, kapturnica, moremi, Bliska 77, caffe, Lucky, iwcia77, Dorka1979, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Witam sie w niedziele
Ja mam chwile przed wyjazdem to zdazylam zajrzec do Was mam takie zdanie co Dorka w temacie iz ciezko Was nadrobic ale i bez czytania co piszecie i jakie poruszacie tematy to jeszcze gorzej nie wiem jak sobie przez ten tydzien poradze (bo z tego co wiem to tam w tym szpitalu neta niet) a ja w telefonie nie aktywowalam takowej uslugi. Troche mnie strach oblatuje nie powiem bo inaczej jest jak sie z marszu ma cos wykonywane a inaczej jak swiadomie sie czekalo iles czasu na termin....
Trzymajcie kciuki!
Pozdrawiam Was i mam nadzieje, ze szybko wroce do chodzenia i pisaniapeppapig, SolarPolar, Parka, Bliska 77, Lucky, Dorka1979, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:
Peppa, jak wieczór?
Przytuliłam się a raczej on mnie mocno objął,spalismy wtuleni jak dzieci a rano bez mojego dobierania śmignął mnie to się nie broniłam. O potomstwie nie rozmawialiśmy,póki co nie nalegam przyjdzie i na to pora...paszczakin, gretka, malgos741, SolarPolar, Parka, kkisia, Mega, macduska, kapturnica, moremi, Bliska 77, caffe, Lucky, iwcia77, Pusurek, Bozia3, Dorka1979, Mala79, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Sorki ale pisze z komórki
Udanej niedzieli dziewczyny,
U mnie zdecydowanie lepsza atmosfera uff..
hihi, nie dziwię się
chyba musisz zmienić awatar, bo mi dzieć od kompa nie odejdzie))))0
aha, a tu fajny wykres. of jej nawet owulacji nie chciał dać, ale go przechytrzyła
https://ovufriend.pl/wykres,ab06eb52c7ccaec468e978a4d030c270.htmlMega, moremi, Bliska 77, Lucky, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Parka, jak dla mnie miałaś cykl bezowulacyjny..
w terminie pojawiło się krwawienie, ale sama piszesz, że dziwne, krótkie i nic się nie złuszczało, brzuch nie ciągnął.
to co miałaś póżniej nazywane jest pseudocyklem, bo jest krótki i kończy się prawdziwąą @...Zresztą sama tak to czujesz.
Mogę się mylić, zresztą jak każdy, który udziela ci odpowiedzi tutaj, ale naczytałam się sporo o cyklach bezowulacyjnych i pasuje...
oczywiście w roku każda kobieta ma kilka takich, ale zbadanie prolaktyny nie jest złym pomysłem tak czy tak
Tyle, że ja przekonana przez 3 lekarzy z kliniki niepłodności jestem za robieniem tylko podstawowej, ale to na inny wątek..
aha, i wykres dwufazowy i wyższe tempki nie oznaczają wcale, że owu była na bank... Niestety..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 16:03
Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Witam się, poszło nieźle,gadalismy, właśnie te niedopowiedzenia są najgorsze.. jest lepiej no i najważniejsze,że jest uczucie
Przytuliłam się a raczej on mnie mocno objął,spalismy wtuleni jak dzieci a rano bez mojego dobierania śmignął mnie to się nie broniłam. O potomstwie nie rozmawialiśmy,póki co nie nalegam przyjdzie i na to pora...Parka, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Parka, jak dla mnie miałaś cykl bezowulacyjny..
aha, i wykres dwufazowy i wyższe tempki nie oznaczają wcale, że owu była na bank... Niestety..
To co, zaznaczac dzisiaj pierwszy dzien nowego cyklu?
Czy jeszcze poobserwowac, bo jeszcze nie wiemy ile potra to krwawienie, no ale brzuch ciagnie i sa male skrzepy -
Mala79 wrote:Witam sie w niedziele
Trzymajcie kciuki!
Pozdrawiam Was i mam nadzieje, ze szybko wroce do chodzenia i pisaniaMala79 lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:Witam się, poszło nieźle,gadalismy, właśnie te niedopowiedzenia są najgorsze.. jest lepiej no i najważniejsze,że jest uczucie
Przytuliłam się a raczej on mnie mocno objął,spalismy wtuleni jak dzieci a rano bez mojego dobierania śmignął mnie to się nie broniłam. O potomstwie nie rozmawialiśmy,póki co nie nalegam przyjdzie i na to pora...bedzie dobrze
peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam!!!!!!!!!!!!
Teskiniłyście za mna???
Bo ja za Wami bardzo.
Jestem na bierzaco bo podglądałam przez komórkę, ale to nie to samo.
Mała- powodzenia w szpitalu, udanej operacji, miłych pielęgniarek, kompetentnych lekarzy i nieupierdliwych współpacjentek.
Parka- no masz problem z tym cyklem.
Reszty nie pamiętam czego serdecznie żałuję i postanawiam się poprawic a Was proszę o rozgrzeszenie...
Mega, Sabina, kkisia, kapturnica, gretka, Lucky, moremi, Elfik, iwcia77, malgos741, Dorka1979, Parka, Mala79, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny