X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w niedziele :)
    Sabinka wezmę te mdlosci w całym pakiecie bardzo chętnie...choć wiem ze to nieprzyjemne, wiem bo pawiowalam dzien w dzien każdego ranka ;) do końca 3 miesiąca, dziecko było bez serca, o ostatni trymestr to była cholerna zgaga :) ale chce powtórki
    Elfik tez męża zaliczyłam wczoraj ;) powtórki wskazane, pogoda paskudna to trzeba sie mocno uodparniać ;)
    A ja leze w łożku i czekam na śniadanie, maz robi :)

kkisia, moremi, Sabina, Bliska 77, iwcia77, Parka, Iwone lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczynki ale se pospałam ;)
    Sabinka ja też bym wzięła te mdłości ;)
    U mnie słoneczko świeci ale zimno. :)

moremi, Sabina, Mega, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega, niestety nie "też"..
    Maz rzucił magiczny tekst "może jutro " i uciekł...
    Mam Focha...
    Teraz robi jajecznice, raczę ją zjeść.
    Aha, to nie na przeprosiny, pierwszy wstał, to robi...

W sumie, co dwa dni tez starczy...
    W sumie to tempka mówi - wal się, babo..
    W sumie to kurwa, nie więzienie, żeby się chłop do seksu zmuszał...
    Ale jednak gul skoczył...

Miłego dnia, jak kto może niech nie wstaje...

Sabina, baby to jakieś masochistki...;-)
    Jak pomyśle co jest w pakiecie ciazowym, zakończonym rzeźnia porodu, to nie dziwię się, ze tylko jeden facet na świecie zdecydował się być w ciąży...;-)
    Oby teraz też to był jednorazowy incydent muszlowy :-)

Peppa, jak wieczór?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 11:18

moremi, Sabina, Mega, Bliska 77, kkisia, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Mega, niestety nie "też"..
    Maz rzucił magiczny tekst "może jutro " i uciekł...
    Mam Focha...
    Teraz robi jajecznice, raczę ją zjeść.
    Aha, to nie na przeprosiny, pierwszy wstał, to robi...

W sumie, co dwa dni tez starczy...
    W sumie to tempka mówi - wal się, babo..
    W sumie to kurwa, nie więzienie, żeby się chłop do seksu zmuszał...
    Ale jednak gul skoczył...

Miłego dnia, jak kto może niech nie wstaje...

Sabina, baby to jakieś masochistki...;-)
    Jak pomyśle co jest w pakiecie ciazowym, zakończonym rzeźnia porodu, to nie dziwią się, ze tylko jeden facet na świecie zdecydował się być w ciąży...;-)
    Oby teraz też to był jednorazowy incydent muszlowy :-)

Peppa, jak wieczór?
    Znczy tez masz zajebisty humor od rana...Tez tryskam .Szkoda ,ze nie sperma..Byłoby przynajmniej zabawnie kurwa.. 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 10:57

Mega, Elfik, Sabina, Bliska 77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski niedziela, cisza, spokój, a wy taki chujowy nastrój macie ;)

Sabina lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Znczy tez masz zajebisty humor od rana...Tez tryskam .Szkoda ,ze nie sperma..Byłoby przynajmniej zabawnie kurwa.. 8)

Nie cytujcie proszę..
    Porozmawialiśmy, czemu Foch..

Zapytał czemu nie powiedziałem, ze owulacja...
    Padlam, juz bardziej oczywiście go do wyra nie można było ciagnac...
    Nie chciałam użyć dokładnie tego słowa, żeby nie było to zupełnie dzieciorobienie...
    Człowiek się uczy całe życie...

Zamawiam koszulke:
    Dziś dzień tartaku!

Zakladasz i wszystko jasne...
    Jakieś inne pomysły na napisy?
    Zaczniemy je sprzedawać na of...

Mega, Bliska 77, kkisia, paszczakin, moremi, Parka lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój śniadanie zrobił ale pozmywac ja muszę ;) zapodam kawę od razu ;)
    No juz, głowy do góry :D
    Aaa i zastanawiam sie kiedy najlepiej użyć tego żelu c+? Bo jak za każdym razem to odpadam, za śliskie to dla mnie

iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi moze napisa powinno sie jednak im wymyslic??Tylko jaki??? Bier póki ciepła??
    OOO albo upoluj żóltego =D Znaczy jajco....

Mega, SolarPolar, kkisia, Elfik, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=9NFYJ-Inl_I

Rece mi opadly do ziemi..Co bedzie za 10lat???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,
    Zaraz doczytam wczorajszy dzien, bo po moim usg jechalismy na impreze , a teraz dopiero po niej wstalismy :)

No wiec na usg trafilam na lekarza dziwaka, bo praktycznie nic mi nie powiedzial, skupial sie na tym, ze nie ma miesniakow i torbieli wiec wszystko jak najbardziej w porzadku. W ogole nie podejmowal tematu owu (podejrzewalam ze moze byc za wczesnie), nic tam poki co nie dominuje, a endometrium ... 4 mm :(

I teraz najdziwniejsze ... Nad ranem, ok. 3:00 dostalam @ ?! A mialam 14 dni temu i nie wiem o do chodzi. 14 dni temu byla bardzo skapa i bez bolu brzucha a teraz czuje skurcze w dole brzucha typowe dla @ no i krwawie mocna czerwona krwia. Jeszcze zobacze jak sie dalej rozkreci. Czy tutejsze ekspertki kochane moga sie wypowiedziec w tej sprawie?
    I co zaznaczyc na wykresie?? Aha, w poprzednim tygodniu mialam caly czas tempke 36,8-37

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeca mówiłam że biorę wszystko w pakiecie, mdłości, nie mdłości ;-) dam radę, choć wiadomo że to uciążliwe, zwłaszcza jak się ma w domu energiczna 3-latke ;-)

kapturnica, Bliska 77, kkisia, gretka, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. PotwierdZam ze o poranku zalalam forme! Czy raz na miesiac styknie? Od dwoch miesiecy badam swoje rzeczywiste potrzeby i wychodzi ze raz na miesiac chce mi sie..... Wychodzi, ze wczesniej to bylo na sile? Matko! A moze to starzenie ? To to co z ryczaca 40-stka?

Sabina, Elfik, Bliska 77, kkisia, Mega, iwcia77, moremi, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Dzien dobry,
    Zaraz doczytam wczorajszy dzien, bo po moim usg jechalismy na impreze , a teraz dopiero po niej wstalismy :)

No wiec na usg trafilam na lekarza dziwaka, bo praktycznie nic mi nie powiedzial, skupial sie na tym, ze nie ma miesniakow i torbieli wiec wszystko jak najbardziej w porzadku. W ogole nie podejmowal tematu owu (podejrzewalam ze moze byc za wczesnie), nic tam poki co nie dominuje, a endometrium ... 4 mm :(

I teraz najdziwniejsze ... Nad ranem, ok. 3:00 dostalam @ ?! A mialam 14 dni temu i nie wiem o do chodzi. 14 dni temu byla bardzo skapa i bez bolu brzucha a teraz czuje skurcze w dole brzucha typowe dla @ no i krwawie mocna czerwona krwia. Jeszcze zobacze jak sie dalej rozkreci. Czy tutejsze ekspertki kochane moga sie wypowiedziec w tej sprawie?
    I co zaznaczyc na wykresie?? Aha, w poprzednim tygodniu mialam caly czas tempke 36,8-37
    A test ciazowy robila?

Parka, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No skoro edno mialas zaledwie 4mm to raczej nie ciaza...Przy takiej grubosci nie ma szans na zagniezdzenieczy rozwoj zarodka....A moze pogrzebal wczoraj za bardzo w tobie i przez to krwawisz???? Poczekaj na rozwoj sytuacji bo moze przejdzie ..A jesli potrwa dluzej niz dzien dwa to pewnie bym zaznaczala nowy cykl....
    14dzien cyklu powinno juz cos tamwidac jesli chodzi o pecherzyki..Byc moze zapowiadal sie u ciebie cykl bezowulacyjny ???To moze lepiej ze nowy cykl sie zacznie...
    Ilu dniowe masz srednio cykle??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 13:01

Parka, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witan i dolaczam do chujowo nastrojonych..
    dobrze ze ogrodek mamy to godzinke na kncowych porzadkach spedzilismy, mloda w wozku a jeszcze 10min ze starsza b.intensywnie skaczac na trampolinie spedzilam takze troche wyrzucilam i wyskakalam wczorajsze zle emocje choc nie ukrywam ze jeszcze we mnie siedza

kapturnica, Sabina, Mega, caffe, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, chlopy tez swoje humory maja....
    Parka, kurde dziwna sprawa z tym wszystkim...

syy2tv73m6q3ba1l.png

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka. Wiem ze prolaktyna lubi bardzo mieszac w okresie. Sprawdzalas?

• Parka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten gin napisal w opisie ze jama macicy pusta, to testu nie mam co robic (swoja droga koszmarnie brzmi taki opis)

Gin az tak bardzo nie grzebal, nic nie bolalo.

Cykle mam zawsZe dluzsze, minimum to 35 dni ale nawet do 47 potrafia dociagnac, wiec moglo byc za wczesnie .

Gin pytal jeszcze: czy stosuje antykoncepcje (?!) , kurka co za pytanie , no i ile mam dzieciów. Ale byl tak nierozmowny, ze on tylko pytal ale sam nic nie mowil, doprowadzalo mnie to do szalu! Po prostu odbebnil to badanie, wiecej do tego samego na monitoring nie pojde. Sprobuje sie umowic za tydzien do kogos innego.

Dziwi mnie moja temperatura, bo w tamtym cyklu mialam wyrazne objawy owu, skok tempki, potem 14 dni temp wyzszej, te skapa i bezbolesna @ po ktorej tempka nie spadla i ciagle bolaly piersi. Piersi nie bola dopiero od piatku, to tak jakby teraz byla wlasciwa @ ale co to bylo za krwawienie 2 tyg temu?

iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Parka. Wiem ze prolaktyna lubi bardzo mieszac w okresie. Sprawdzalas?

Bylam na badaniu krwi, pisalam w piatek, ze zrobilam tylko panel tarczycowy, bo na prolaktyne bylo za pozno - lab robi do 10 rano. Pojde w tym tygodniu - musze byc rano i na czczo.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka skoro miewasz dlugie cykle to moze rzeczywiscie za wczesnie na jakis wiekszy pecherzyk..Pewnie zapytal o antykoncepcje bo przy stosowaniu antykow blona sluzowa macicy jest wlasnie cieniutka.Skape krwawienie moze bylo objawem zaburzenia estrogenowego albo cos z prolaktyna ??Mysle,ze Polar ma racje moze zrob prolaktyne bo ona moze wlasnie duzo mieszac w cyklach..

Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5722 5723 5724 5725 5726 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ