35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry w niedziele
Sabinka wezmę te mdlosci w całym pakiecie bardzo chętnie...choć wiem ze to nieprzyjemne, wiem bo pawiowalam dzien w dzien każdego rankado końca 3 miesiąca, dziecko było bez serca, o ostatni trymestr to była cholerna zgaga
ale chce powtórki
Elfik tez męża zaliczyłam wczorajpowtórki wskazane, pogoda paskudna to trzeba sie mocno uodparniać
A ja leze w łożku i czekam na śniadanie, maz robikkisia, moremi, Sabina, Bliska 77, iwcia77, Parka, Iwone lubią tę wiadomość
-
witam dziewczynki ale se pospałam
Sabinka ja też bym wzięła te mdłości
U mnie słoneczko świeci ale zimno.
moremi, Sabina, Mega, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mega, niestety nie "też"..
Maz rzucił magiczny tekst "może jutro " i uciekł...
Mam Focha...
Teraz robi jajecznice, raczę ją zjeść.
Aha, to nie na przeprosiny, pierwszy wstał, to robi...
W sumie, co dwa dni tez starczy...
W sumie to tempka mówi - wal się, babo..
W sumie to kurwa, nie więzienie, żeby się chłop do seksu zmuszał...
Ale jednak gul skoczył...
Miłego dnia, jak kto może niech nie wstaje...
Sabina, baby to jakieś masochistki...
Jak pomyśle co jest w pakiecie ciazowym, zakończonym rzeźnia porodu, to nie dziwię się, ze tylko jeden facet na świecie zdecydował się być w ciąży...
Oby teraz też to był jednorazowy incydent muszlowy
Peppa, jak wieczór?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 11:18
moremi, Sabina, Mega, Bliska 77, kkisia, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Mega, niestety nie "też"..
Maz rzucił magiczny tekst "może jutro " i uciekł...
Mam Focha...
Teraz robi jajecznice, raczę ją zjeść.
Aha, to nie na przeprosiny, pierwszy wstał, to robi...
W sumie, co dwa dni tez starczy...
W sumie to tempka mówi - wal się, babo..
W sumie to kurwa, nie więzienie, żeby się chłop do seksu zmuszał...
Ale jednak gul skoczył...
Miłego dnia, jak kto może niech nie wstaje...
Sabina, baby to jakieś masochistki...
Jak pomyśle co jest w pakiecie ciazowym, zakończonym rzeźnia porodu, to nie dziwią się, ze tylko jeden facet na świecie zdecydował się być w ciąży...
Oby teraz też to był jednorazowy incydent muszlowy
Peppa, jak wieczór?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 10:57
Mega, Elfik, Sabina, Bliska 77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Znczy tez masz zajebisty humor od rana...Tez tryskam .Szkoda ,ze nie sperma..Byłoby przynajmniej zabawnie kurwa..
Nie cytujcie proszę..
Porozmawialiśmy, czemu Foch..
Zapytał czemu nie powiedziałem, ze owulacja...
Padlam, juz bardziej oczywiście go do wyra nie można było ciagnac...
Nie chciałam użyć dokładnie tego słowa, żeby nie było to zupełnie dzieciorobienie...
Człowiek się uczy całe życie...
Zamawiam koszulke:
Dziś dzień tartaku!
Zakladasz i wszystko jasne...
Jakieś inne pomysły na napisy?
Zaczniemy je sprzedawać na of...Mega, Bliska 77, kkisia, paszczakin, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
mój śniadanie zrobił ale pozmywac ja muszę
zapodam kawę od razu
No juz, głowy do góry
Aaa i zastanawiam sie kiedy najlepiej użyć tego żelu c+? Bo jak za każdym razem to odpadam, za śliskie to dla mnieiwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
Zaraz doczytam wczorajszy dzien, bo po moim usg jechalismy na impreze , a teraz dopiero po niej wstalismy
No wiec na usg trafilam na lekarza dziwaka, bo praktycznie nic mi nie powiedzial, skupial sie na tym, ze nie ma miesniakow i torbieli wiec wszystko jak najbardziej w porzadku. W ogole nie podejmowal tematu owu (podejrzewalam ze moze byc za wczesnie), nic tam poki co nie dominuje, a endometrium ... 4 mm
I teraz najdziwniejsze ... Nad ranem, ok. 3:00 dostalam @ ?! A mialam 14 dni temu i nie wiem o do chodzi. 14 dni temu byla bardzo skapa i bez bolu brzucha a teraz czuje skurcze w dole brzucha typowe dla @ no i krwawie mocna czerwona krwia. Jeszcze zobacze jak sie dalej rozkreci. Czy tutejsze ekspertki kochane moga sie wypowiedziec w tej sprawie?
I co zaznaczyc na wykresie?? Aha, w poprzednim tygodniu mialam caly czas tempke 36,8-37Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam. PotwierdZam ze o poranku zalalam forme! Czy raz na miesiac styknie? Od dwoch miesiecy badam swoje rzeczywiste potrzeby i wychodzi ze raz na miesiac chce mi sie..... Wychodzi, ze wczesniej to bylo na sile? Matko! A moze to starzenie ? To to co z ryczaca 40-stka?
Sabina, Elfik, Bliska 77, kkisia, Mega, iwcia77, moremi, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dzien dobry,
Zaraz doczytam wczorajszy dzien, bo po moim usg jechalismy na impreze , a teraz dopiero po niej wstalismy
No wiec na usg trafilam na lekarza dziwaka, bo praktycznie nic mi nie powiedzial, skupial sie na tym, ze nie ma miesniakow i torbieli wiec wszystko jak najbardziej w porzadku. W ogole nie podejmowal tematu owu (podejrzewalam ze moze byc za wczesnie), nic tam poki co nie dominuje, a endometrium ... 4 mm
I teraz najdziwniejsze ... Nad ranem, ok. 3:00 dostalam @ ?! A mialam 14 dni temu i nie wiem o do chodzi. 14 dni temu byla bardzo skapa i bez bolu brzucha a teraz czuje skurcze w dole brzucha typowe dla @ no i krwawie mocna czerwona krwia. Jeszcze zobacze jak sie dalej rozkreci. Czy tutejsze ekspertki kochane moga sie wypowiedziec w tej sprawie?
I co zaznaczyc na wykresie?? Aha, w poprzednim tygodniu mialam caly czas tempke 36,8-37Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
No skoro edno mialas zaledwie 4mm to raczej nie ciaza...Przy takiej grubosci nie ma szans na zagniezdzenieczy rozwoj zarodka....A moze pogrzebal wczoraj za bardzo w tobie i przez to krwawisz???? Poczekaj na rozwoj sytuacji bo moze przejdzie ..A jesli potrwa dluzej niz dzien dwa to pewnie bym zaznaczala nowy cykl....
14dzien cyklu powinno juz cos tamwidac jesli chodzi o pecherzyki..Byc moze zapowiadal sie u ciebie cykl bezowulacyjny ???To moze lepiej ze nowy cykl sie zacznie...
Ilu dniowe masz srednio cykle??Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 13:01
Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
witan i dolaczam do chujowo nastrojonych..
dobrze ze ogrodek mamy to godzinke na kncowych porzadkach spedzilismy, mloda w wozku a jeszcze 10min ze starsza b.intensywnie skaczac na trampolinie spedzilam takze troche wyrzucilam i wyskakalam wczorajsze zle emocje choc nie ukrywam ze jeszcze we mnie siedzakapturnica, Sabina, Mega, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
Ten gin napisal w opisie ze jama macicy pusta, to testu nie mam co robic (swoja droga koszmarnie brzmi taki opis)
Gin az tak bardzo nie grzebal, nic nie bolalo.
Cykle mam zawsZe dluzsze, minimum to 35 dni ale nawet do 47 potrafia dociagnac, wiec moglo byc za wczesnie .
Gin pytal jeszcze: czy stosuje antykoncepcje (?!) , kurka co za pytanie , no i ile mam dzieciów. Ale byl tak nierozmowny, ze on tylko pytal ale sam nic nie mowil, doprowadzalo mnie to do szalu! Po prostu odbebnil to badanie, wiecej do tego samego na monitoring nie pojde. Sprobuje sie umowic za tydzien do kogos innego.
Dziwi mnie moja temperatura, bo w tamtym cyklu mialam wyrazne objawy owu, skok tempki, potem 14 dni temp wyzszej, te skapa i bezbolesna @ po ktorej tempka nie spadla i ciagle bolaly piersi. Piersi nie bola dopiero od piatku, to tak jakby teraz byla wlasciwa @ ale co to bylo za krwawienie 2 tyg temu?iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Parka. Wiem ze prolaktyna lubi bardzo mieszac w okresie. Sprawdzalas?
Bylam na badaniu krwi, pisalam w piatek, ze zrobilam tylko panel tarczycowy, bo na prolaktyne bylo za pozno - lab robi do 10 rano. Pojde w tym tygodniu - musze byc rano i na czczo.
-
Parka skoro miewasz dlugie cykle to moze rzeczywiscie za wczesnie na jakis wiekszy pecherzyk..Pewnie zapytal o antykoncepcje bo przy stosowaniu antykow blona sluzowa macicy jest wlasnie cieniutka.Skape krwawienie moze bylo objawem zaburzenia estrogenowego albo cos z prolaktyna ??Mysle,ze Polar ma racje moze zrob prolaktyne bo ona moze wlasnie duzo mieszac w cyklach..
Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość