35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nie no to u mnie
tramwaj, metro, tramwaj, autobus w sumie na to samo wychodzi
SolarPolar wrote:To ja dodam jeden autobus wiecej: autobus, autobus, metro, tramwaj:-) .SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:to znacie niezla wycieczkę krajoznawcza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 20:02
iwcia77, macduska, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
tyle razy o Tobie myślałam, ze znowu zniknęłaś
no taka wiadomość.. superowo.. pamiętam jak wyniki męża odebraliście i jaka czarna rozpacz była ..nawet klase zmieniłasna męskie sprawy
i proszę
pięknie
czekamy teraz na usg
slash wrote:Nie nie zniknę. Może codziennie zaglądąc nie będę, bo teraz będę u rodzicó a tam internet jest i nie ma. Muszę coś z tym zrobić. Ale będę się meldować.
Chyba ten czas totalnego odpoczynku od czytania o ciaży w google i w ogóle był mi potrzebny.
Ale nie ukrywam że baaaardzo często myślałam co tam u Was się dzieje.iwcia77, macduska, slash, kkisia, Mega, Simba, Bozia3, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie no to u mnie
tramwaj, metro, tramwaj, autobus w sumie na to samo wychodziReni, iwcia77, macduska, kkisia, Mega, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Jestem w 4 miesiącu ciąży
Na początku nie pisałam bo postanowiliśmy po ostatniej sytuacji czekać cierpliwie i nic nie mówić. W tzw międzyczasie martwiliśmy się o męża ale na szczęscie jest po operacji i jak narazie jest wszystko ok. Kolejna kontrola za pół roku.
Ja jestem po pierwszych bad prenatalnych - na których wyszło wszystko ok.
Zatem trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze.
iwcia77, slash, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
no jest fajniej bo w metrze, tram 2 i autobusie mam miejscóweczkę
haha
jak jadę do pracy to jeszcze z pół godz drzemki złapie
SolarPolar wrote:E to masz fajniej. Ale ja niedlugo bede miala: autobus, metro nr 2, metro nr 1 i tramwaj. Poprawi mi sie stopa dojazdowa:-)iwcia77, kkisia, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:tyle razy o Tobie myślałam, ze znowu zniknęłaś
no taka wiadomość.. superowo.. pamiętam jak wyniki męża odebraliście i jaka czarna rozpacz była ..nawet klase zmieniłasna męskie sprawy
i proszę
pięknie
czekamy teraz na usg
Ale Was tak naprawdę nie zdradziłam nigdy - wracam jak boomerangPusurek, Reni, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdamek dolaczyl dzis oficjalnie do grona czytelnikow. W tym samym wieku co corka. Na pierwszy ogien poszedl Brzechwa i Zwierzyniec. Adas ogladal obrazki z wielkim zainteresowaniem, a po kazdym wierszyku komentowal: iiiii. Znaczy, ze fajne.
Od dzis czytamy codziennie.
macduska, kkisia, Mega, slash, EwaT, moremi, caffe, Sabina, BISCA, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To Adaś dzielne chłopisko.
A tak z innej beczki.
Dziewczyny kiedy można czuć pierwsze ruchy dziecka? Bo ja jeszcze nie czuję. Czuję tylko czasami jakby mi coś tam bulgotało.
I strasznie dużo kicham.
Termin 7 maja, a moj rok urodzenia 1978Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 20:35
kkisia, Mega, Pusurek, macduska, gosia7122, moremi, caffe, peppapig, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Adamek dolaczyl dzis oficjalnie do grona czytelnikow. W tym samym wieku co corka. Na pierwszy ogien poszedl Brzechwa i Zwierzyniec. Adas ogladal obrazki z wielkim zainteresowaniem, a po kazdym wierszyku komentowal: iiiii. Znaczy, ze fajne.
Od dzis czytamy codziennie.
śliczny ten Twój AdamekPusurek, anna maria lubią tę wiadomość