35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:rzadko się wzruszam..
Slash niesamowita wiadomość
i to naturalnie??? z takimi złymi wynikami?!
Właśnie Reni, naturalniez takimi słabymi wynikami.
Jednak cuda się zdarzają.
Przypominam ze mąż miał tylko 2% dobrych plemników i do tego Teratozoospermia.iwcia77, Mega, kkisia, Simba, Reni, EwaT, SolarPolar, Pusurek, moremi, Bozia3, peppapig, megan8, Sabina, Lucky, Parka lubią tę wiadomość
-
jeżdżę autobusem miejskim a nie podmiejskim
poza sezonem
do pracy jadę autobusem, metrem i tramwajem
wracam tramwajem, metrem (1 linią, tramwajem i autobusem
w sezonie na koniku dziobatym
Mega wrote:Reni to wyssoka klasa średnia,nie jeździ autobusem, jezdzi metremiwcia77, Mega, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Slash- moim skromnym zdaniem, masz po prostu przeciwciala a choroby juz przebylas-zanim bylas w ciazy , wiec bedac w ciazy juz na nie nie zachorujesz - a to tylko dziala na twoja korzysc
oplacalo sie wychowywac jezyka
Tak myślisz. To mnie troszkę uspokoiłaś.iwcia77, peppapig, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Iwcia jak kurs dzisiaj?
troszke sie zrelaksowalam
Mega, SolarPolar, kkisia, Iwone, caffe, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny.
Ja czasami już traciłam nadzieję, a u proszę niespodzianka.
Ale widać nadzie tracić nie można.
Teraz tylko modlę się żeby wszystko było dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 19:54
iwcia77, Mega, SolarPolar, macduska, kkisia, Pusurek, Simba, caffe, Bozia3, peppapig, Sabina, Lucky, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jeżdżę autobusem miejskim a nie podmiejskim
poza sezonem
do pracy jadę autobusem, metrem i tramwajem
wracam tramwajem, metrem (1 linią, tramwajem i autobusem
w sezonie na koniku dziobatymiwcia77, Mega, Simba, megan8, Sabina lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Dziękuję dziewczyny.
Teraz tylko modlę się żeby wszystko było dobrze.bedzie dobrze
tylko teraz nie znikaj nam z forum , bo my tu ciekawskie strasznie i chcemy byc poinformowane jak przebiega ciaza
kkisia, slash, Mega, macduska, Iwone, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Dziękuję dziewczyny.
Teraz tylko modlę się żeby wszystko było dobrze.iwcia77, slash, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Nie nie zniknę. Może codziennie zaglądąc nie będę, bo teraz będę u rodzicó a tam internet jest i nie ma. Muszę coś z tym zrobić. Ale będę się meldować.
Chyba ten czas totalnego odpoczynku od czytania o ciaży w google i w ogóle był mi potrzebny.
Ale nie ukrywam że baaaardzo często myślałam co tam u Was się dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 19:58
iwcia77, SolarPolar, Mega, Pusurek, macduska, kkisia, Simba, gosia7122, caffe, Bozia3, peppapig, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:To ja dodam jeden autobus wiecej: autobus, autobus, metro, tramwaj:-) .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 20:01
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Witajcie dziewczyny!
Strasznie długo mnie nie było, tutaj.
Pewnie tyle się tutaj działo, a nadrobić to nie mam szans.
Już Wam piszę co u nas.
Zwyczajnie na poczatku jakoś musiałam odpocząć, potem nie bardzo miałam głowy i czasu, potem przeprowadzaliśmy się, a i z internetem mieliśmy kłopoty. Teraz znów się przeprowadzamy.slash, kkisia lubią tę wiadomość