X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nadrobilam mogę iść spać ;-)

Wacia ja mam dziś tak zły dzień bo prawie nie spalam w nocy, moja córka się pochorowala. I okazuje się, że w obecnym stanie bardzo źle znoszę nieprzespane noce ;-) mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie łaskawsza :-) opoczne. Bo trochę się boję żeby nie zaszkodzić brzuchowi :-O
    Idź na L4 - teraz powinnaś się mocniej oszczędzać....

Sabina, macduska, Mega, kkisia, caffe, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ja p...
    U nas to chyba 13 lat temu...dziś cie wielbie:-)
    Się nie zatarło? :-P
    Sie wspomagalo szuwaksem :-)

macduska, caffe lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ciekawe czy to działa na rozstępy...bo podobno one są nieznikalne...kurde wycięłabym se dół brzucha..ale boję się powikłań...no i ta blizna przez cały brzuch - nic pięknego
    Nie wiem czy na rozstepy ale ona miala buzie z glebokimi bliznami jak po tradziku i ospie a teraz nie ma sladu.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Są po prostu o 20 lat młodsze..:) Cały sekret

kiedyś to się bzykało byle kiedy i byle gdzie i było dobrze ;-)

a teraz tu gniecie , tu wieje , tu zimno, tu kręgosłup boli , tu kolana...

ech SKS jak nic

kiedyś mój zaczął wydawać w trakcie jakieś niespotykane odgłosy i się podjarałam, ze on MEGA ORGAZM przeżywa....

znieruchomiał - ja też leże i się nie ruszam -
    (zresztą bez szans bo on waży 95 kg
    - czekam, czekam a on wydusił stłumionym głosem....
    " weż coś zrób bo mnie skurcz w udo chwycił..."

moje ego zakopało się pod ziemie...

Bozia3, SolarPolar, Sabina, Elfik, Mega, iwcia77, Reni, Simba, kkisia, Pusurek, malgos741, caffe, moremi, peppapig, BISCA, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Idź na L4 - teraz powinnaś się mocniej oszczędzać....
    Byle do czwartku. Piątek mam wolny.

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj rekord to 9 razy ale szuwaks nie pomogl- to bylo dzien przed matura. Nie wiem jak zdalam:-)

Mega, iwcia77, caffe, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Moj rekord to 9 razy ale szuwaks nie pomogl- to bylo dzien przed matura. Nie wiem jak zdalam:-)

a na nogach dałaś rade ustać?
    ;-)

Mega, iwcia77, caffe, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ide ciemna sciezka a moj mlody mowi: mamo uwazaj bo tam lezy człowiecze gówno! Slodkie:-)
    patrz jaki ekspert ;)

SolarPolar, macduska lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a na nogach dałaś rade ustać?
    ;-)
    Ale dziwnie szlam. On mial gorzej:-)

Mega, iwcia77, kkisia, caffe, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny!
    Strasznie długo mnie nie było, tutaj.
    Pewnie tyle się tutaj działo, a nadrobić to nie mam szans.
    Już Wam piszę co u nas.

Zwyczajnie na poczatku jakoś musiałam odpocząć, potem nie bardzo miałam głowy i czasu, potem przeprowadzaliśmy się, a i z internetem mieliśmy kłopoty. Teraz znów się przeprowadzamy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 19:16

Mega, Sabina, iwcia77, macduska, kkisia, Pusurek, anna maria, dorbie, caffe, moremi, Bozia3, Parka, ania.g lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    jednak seks czysto prokreacyjny to pomyłka natury..:-/
    dlatego wczoraj sobie darowalam....

macduska lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    To nie o to wtedy poszło. Nie chodzi o to, czy Ty czy Dorka robicie to czy tamto...- bo to każdego sprawa czy idzie na in vitro, czy rozmawia z palcem bożym = ważne, żeby coś w tym kierunku robił...chodziło o to, że wciąż żalą się takie osoby - nic nie robiąc - że nie wychodzi - no to czego oczekiwać? Skoro coś nie wyszło przez 10 lat - to jak ma wyjść teraz, kiedy jesteśmy coraz starsze i mniej płodne...I tu nie tylko Moremi, ale większość dziewczyn radziła Ci po prostu z dobrych intencji....a Ty to odebrałaś jak atak
    Widocznie punkt siedzenia zmienia punkt widzenia. Mnie zrobiło się najzwyczajniej w świecie przykro :( Wiem jaka jestem, ale ciągłe ataki nie zmienią mojego myślenia.

SolarPolar, Iwone, caffe lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Witajcie dziewczyny!
    Strasznie długo mnie nie było, tutaj.
    Pewnie tyle się tutaj działo, a nadrobić to nie mam szans.
    Już Wam piszę co u nas.
    Pisz co u Ciebie.

slash lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    dziewczyny , jak któraś ze zbieraczek chce magnes z Cypru to dawać zgłoszenia. Na święta moja siostra przyjezdza.
    ja kcem, ja poprosze :) senkju wery macz :)

macduska, Sabina, Iwone lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ja p...
    U nas to chyba 13 lat temu...dziś cie wielbie:-)
    Się nie zatarło? :-P
    no wlasnie tez tak sobie pomyslalam, ze 3 razy w ciągu jednej doby to z 15 lat temu bylo...echh to byly czasy ;)

SolarPolar, Sabina, caffe lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    no wlasnie tez tak sobie pomyslalam, ze 3 razy w ciągu jednej doby to z 15 lat temu bylo...echh to byly czasy ;)

he, he

spomniała se babka dziewiczy wieczór ;-)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 4 miesiącu ciąży :)

Na początku nie pisałam bo postanowiliśmy po ostatniej sytuacji czekać cierpliwie i nic nie mówić. W tzw międzyczasie martwiliśmy się o męża ale na szczęscie jest po operacji i jak narazie jest wszystko ok. Kolejna kontrola za pół roku.

Ja jestem po pierwszych bad prenatalnych - na których wyszło wszystko ok.
    Jedyne minusy to obniżone TSH i niezbyt ładne wyniki Toxo co mnie martwi i cytomegalia.
    Zmieniłam lekarza w zasadzie lekarkę, bardzo konkretna i ma dobry sprzet do usg.Poprzednia miała kiepski bo chodziłam na NFZ teraz chodzę prywatnie.

Od momentu kiedy lekarz potwierdził ciąże jestem na L4, ale trochę stresujące jest życie od wizyty do wizyty czy aby wszystko jest ok i czy serduszko znów zabije.

Zatem trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze.

Mega, gretka, Sabina, iwcia77, macduska, Reni, kkisia, Simba, EwaT, Pusurek, Iwone, anna maria, Elfik, gosia7122, paszczakin, dorbie, caffe, moremi, Bozia3, peppapig, BISCA, Parka, ania.g lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie pamiętam która z Was dobrze streszczała co się dzieje na forum, może streści najważniejsze informacje dla mnie. To chyba była Bozia albo Polarmiś - kurcze nie pamiętam.

Mega, iwcia77, Reni, kkisia, Simba, caffe, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash, będzie dobrze. <3

iwcia77, slash lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Jestem w 4 miesiącu ciąży :)

Na początku nie pisałam bo postanowiliśmy po ostatniej sytuacji czekać cierpliwie i nic nie mówić. W tzw międzyczasie martwiliśmy się o męża ale na szczęscie jest po operacji i jak narazie jest wszystko ok. Kolejna kontrola za pół roku.

Ja jestem po pierwszych bad prenatalnych - na których wyszło wszystko ok.
    Jedyne minusy to obniżone TSH i niezbyt ładne wyniki Toxo co mnie martwi i cytomegalia.
    Zmieniłam lekarza w zasadzie lekarkę, bardzo konkretna i ma dobry sprzet do usg.Poprzednia miała kiepski bo chodziłam na NFZ teraz chodzę prywatnie.

Od momentu kiedy lekarz potwierdził ciąże jestem na L4, ale trochę stresujące jest życie od wizyty do wizyty czy aby wszystko jest ok i czy serduszko znów zabije.

Zatem trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze.
    kochana gratulacje ogromne i mocno trzymam kciuki! Czyli Paszcza ma swoja parę ;)

iwcia77, macduska, slash, kkisia lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 5741 5742 5743 5744 5745 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ