35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Jade w 4 srodku komunikacji i mam miejscowke. Renkowi na koniec jak wysiadalam z 3 lokciem zaladowalam w boczek !
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
ja jakbym chciała dojechać do pracy to tez musiałabym jechać tramwajem, a potem 2 autobusami i w godzinach szczytu przez centrum Kato, masakra. Wiec dla zdrowia zamiast tramwaj 3 km spacer, potem autobus, a potem znowu spacer 2,5 km i omijam centrum
Iwone, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega nie rób smaku KFC bo zaczyna ślinka lecieć
zaraz koniec pracy i będę w domku.
Rynek kombinujcie żeby się jutro udało, trzymam za was kciuki. A co z powiedzeniem zawsze pod górkę albo na wariacji papierach to ja z tym za pan brat.
Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mega wrote:ja jakbym chciała dojechać do pracy to tez musiałabym jechać tramwajem, a potem 2 autobusami i w godzinach szczytu przez centrum Kato, masakra. Wiec dla zdrowia zamiast tramwaj 3 km spacer, potem autobus, a potem znowu spacer 2,5 km i omijam centrum
-
malgos741 wrote:Mega nie rób smaku KFC bo zaczyna ślinka lecieć
zaraz koniec pracy i będę w domku.
Rynek kombinujcie żeby się jutro udało, trzymam za was kciuki. A co z powiedzeniem zawsze pod górkę albo na wariacji papierach to ja z tym za pan brat.malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:i ile czsu zajmuje ci dojazd do pracy?
Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:to nie ja, to Misiek zaczęła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 18:03
Mega, iwcia77, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Srednio godzina trzydziesci:-) bo glupia ja, mam w gaciach jak mysle o samochodzie. Nie umiem pokonac leku. Motor tez mam - dobrze mu i cieplo a garazu. Dojazdy mnie dobijaja. Nie wiem czy tak dlugo pociagne:-)
no to współczuję,
półtorej godziny to ja na monitoring do gina jeżdżę i po 5 cyklach miałam dosyć,
nie wyobrażam sobie codziennego dojeżdzania do pracy...
rok jeżdziłam 40 km w jedną stronę ale za to na trzy zmiany i normalnie tak mi się chciało spac ze musiałam zatrzymywać samochód i spac...Elfik, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie zablysnelam intelygencjom na przerwie- wylaczylam czajnik i czekam aż sie woda zagotuje 10 minut i nic, kurka mówię czajnik zepsuty , herbaty sie nie napije, podchodzi kumpel i go włączył...
A tego gościa z rana drugi raz bym drzwiami skasowała - wołam do niego uważaj bo wchodze a on nic. Moze lubi być walony drzwiami po głowie, takie hobby ma...macduska, SolarPolar, Iwone, iwcia77, kkisia, caffe, malgos741, moremi lubią tę wiadomość