X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade w 4 srodku komunikacji i mam miejscowke. Renkowi na koniec jak wysiadalam z 3 lokciem zaladowalam w boczek !

Mega, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny , jak któraś ze zbieraczek chce magnes z Cypru to dawać zgłoszenia. Na święta moja siostra przyjezdza.

Iwone, iwcia77, Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kfc....hmmmm....zjadlabym...a mnie sie nie chcialo wczoraj nic szykować i dzisiaj w pracy tylko kanapki :(

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam magnesy z serka Danonka, ktora chce?

Mega, nick nieaktualny, Bozia3, Iwone, nick nieaktualny, Simba, iwcia77, Reni, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, BISCA, Parka lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Jade w 4 srodku komunikacji i mam miejscowke. Renkowi na koniec jak wysiadalam z 3 lokciem zaladowalam w boczek !
    oj, wredna ty ;)

SolarPolar lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jakbym chciała dojechać do pracy to tez musiałabym jechać tramwajem, a potem 2 autobusami i w godzinach szczytu przez centrum Kato, masakra. Wiec dla zdrowia zamiast tramwaj 3 km spacer, potem autobus, a potem znowu spacer 2,5 km i omijam centrum :D

Iwone, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Mam magnesy z serka Danonka, ktora chce?
    tez mam ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega nie rób smaku KFC bo zaczyna ślinka lecieć ;) zaraz koniec pracy i będę w domku.
    Rynek kombinujcie żeby się jutro udało, trzymam za was kciuki. A co z powiedzeniem zawsze pod górkę albo na wariacji papierach to ja z tym za pan brat. ;)

Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    ja jakbym chciała dojechać do pracy to tez musiałabym jechać tramwajem, a potem 2 autobusami i w godzinach szczytu przez centrum Kato, masakra. Wiec dla zdrowia zamiast tramwaj 3 km spacer, potem autobus, a potem znowu spacer 2,5 km i omijam centrum :D
    Mam 25 km.

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Mega nie rób smaku KFC bo zaczyna ślinka lecieć ;) zaraz koniec pracy i będę w domku.
    Rynek kombinujcie żeby się jutro udało, trzymam za was kciuki. A co z powiedzeniem zawsze pod górkę albo na wariacji papierach to ja z tym za pan brat. ;)
    to nie ja, to Misiek zaczęła :D :P

malgos741 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Mam 25 km.
    i ile czsu zajmuje ci dojazd do pracy?

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Mam 25 km.
    ja gdzies kolo 13 km

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 7 km

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    i ile czsu zajmuje ci dojazd do pracy?
    Srednio godzina trzydziesci:-) bo glupia ja, mam w gaciach jak mysle o samochodzie. Nie umiem pokonac leku. Motor tez mam - dobrze mu i cieplo a garazu. Dojazdy mnie dobijaja. Nie wiem czy tak dlugo pociagne:-)

Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam do pracy 150 m, chue chue. Bajka, powiadam wam.

nick nieaktualny, Mega, Elfik, iwcia77, nick nieaktualny, caffe, moremi lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    to nie ja, to Misiek zaczęła :D :P
    Bo jak mozna w autobusie wpierdzielac kfc! Odebralam mlodego ze szkoly i poszlismy na zapiekanke.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 18:03

Mega, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Srednio godzina trzydziesci:-) bo glupia ja, mam w gaciach jak mysle o samochodzie. Nie umiem pokonac leku. Motor tez mam - dobrze mu i cieplo a garazu. Dojazdy mnie dobijaja. Nie wiem czy tak dlugo pociagne:-)

no to współczuję,

półtorej godziny to ja na monitoring do gina jeżdżę i po 5 cyklach miałam dosyć,
    nie wyobrażam sobie codziennego dojeżdzania do pracy...

rok jeżdziłam 40 km w jedną stronę ale za to na trzy zmiany i normalnie tak mi się chciało spac ze musiałam zatrzymywać samochód i spac...

Elfik, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To straszna nuda mieszkac i pracowac w tym samym miejscu!

Mega, iwcia77, nick nieaktualny, caffe, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

no to mnie przebiłaś bo ja mam 1500 m i bałam się mówić w obawie linczu z zazdrości ;-)

Mega, nick nieaktualny, Elfik, Iwone, iwcia77, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zablysnelam intelygencjom na przerwie- wylaczylam czajnik i czekam aż sie woda zagotuje 10 minut i nic, kurka mówię czajnik zepsuty , herbaty sie nie napije, podchodzi kumpel i go włączył...
    A tego gościa z rana drugi raz bym drzwiami skasowała - wołam do niego uważaj bo wchodze a on nic. Moze lubi być walony drzwiami po głowie, takie hobby ma... ;)

nick nieaktualny, SolarPolar, Iwone, iwcia77, nick nieaktualny, caffe, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 5739 5740 5741 5742 5743 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ