35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:oj tam, oj tam
nie było o magnesach i seksie oralnym, ale da się żyć
dla każdego coś miłego, wiadomo, że są tematy, które nie każdego interesują...
grunt, że się wspieramy!
oprócz tego momentu kiedy stado bab napada na kogoś, że się "niewystarczająco stara"..
ręce mi wtedy opadły...nawet pisać się nie chciało.
Każdy się stara tak, jak mu biologia, finanse, czas, zdrowie i najważniejsze psychika pozwala..
To kobieta musi się czuć dobrze i komfortowo z metodami, które wybiera, a żadna z piszących tu bab nie jest niekumata. Znamy możliwości i musimy je dobrać pod siebie. To co jest dobre dla kogoś nie musi być dobre dla mnie.
Nawet gdyby ktoś uznał za metodę leżenie krzyżem w domu owinięta jedynie paskiem św Dominika, chuj komu do tego...Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:podziwiam i zazdroszczę
moja szefowa jest taka, że rano przed pracą dzieciaki obrobi, ugotuje obiad, wstawi pranie itd..
a ja ledwo nadążam oko otworzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 17:11
Simba, Pusurek, Bozia3, Sabina, iwcia77, kkisia, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
Jade w korku, autobusem. Gowniarz wpierdala hotwingsy a ja mam juz zoladek na plecach. Gowniarz siedzi sobie z kubelkiem z kfc w zatloczonym bus i zaraz mu zabiore to zarcie . Mam wrazenie ze jakas mala blondyna po pietach mi depcze. Reniek!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 17:16
Mega, macduska, Simba, gretka, Iwone, Sabina, iwcia77, kkisia, caffe, Mala79, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Jade w korku, autobusem. Gowniarz wpierdala hotwingsy a ja mam juz zoladek na plecach. Gowniarz siedzi sobie z kubelkiem z kfc w zatloczonym bus i zaraz mu zabiore to zarcie . Mam wrazenie ze jakas mala blondyna po pietach mi depcze. Reniek!
Jak tak Was czytam i Renka to się cieszę, ze nie mieszkam w mieście.....
Wieki całe ie jeździłam autobusem podmiejskim.Mega, kapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość