X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    no to współczuję,

półtorej godziny to ja na monitoring do gina jeżdżę i po 5 cyklach miałam dosyć,
    nie wyobrażam sobie codziennego dojeżdzania do pracy...

rok jeżdziłam 40 km w jedną stronę ale za to na trzy zmiany i normalnie tak mi się chciało spac ze musiałam zatrzymywać samochód i spac...
    No wiec o 21 zazwyczaj slodko spie by wstac o 5.

macduska, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    No wiec o 21 zazwyczaj slodko spie by wstac o 5.
    wcale Ci się nie dziwię

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Właśnie zablysnelam intelygencjom na przerwie- wylaczylam czajnik i czekam aż sie woda zagotuje 10 minut i nic, kurka mówię czajnik zepsuty , herbaty sie nie napije, podchodzi kumpel i go włączył...
    A tego gościa z rana drugi raz bym drzwiami skasowała - wołam do niego uważaj bo wchodze a on nic. Moze lubi być walony drzwiami po głowie, takie hobby ma... ;)

Mega jesteś mega!

SolarPolar, Elfik, Iwone, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocham te wpisy: 3 cykl staran- ostatnia nadzieja lub trace nadzieje.... Kurwa!

kapturnica, macduska, Elfik, Iwone, Mega, Sabina, Simba, iwcia77, Reni, kkisia, Niuta, Pusurek, caffe, malgos741, moremi, peppapig, Parka lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz prawie jestem w domu.

Mega, promoszka, kkisia lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Albo Ty wtedy nie zrozumiałaś, albo ja teraz nie rozumiem.
    Dwie różne sytuacje Mango, która omija lekarza od dwóch lat i Dorka, która liczy na cud i mam nadzieję, że ją ten cud spotka.
    Mango żaliła się, że jej się nie udaje, ale twardo omija jakiekolwiek diagnozy w myśl narodowej idei "Polaku lecz się sam".
    Dorka liczy na szczęście i faktycznie nic nam do tego. Poza tym ona nie narzekała.

Wiesz, ja to rozumiem w ten sposób, że zebrałyśmy się tutaj, bo walczymy o to dziecko. Jedne mają czas i pieniądze, inne nie. Ale nie rozumiem zupełnie narzekania w sytuacji, gdy odwala sie jedynie robotę w dni płodne, a nie próbuje nawet podejrzeć co się tam dzieje.
    My wszystkie wierzymy, że sie uda, ale to nie jest klucz do sukcesu.
    Widzę, że nie możesz o mnie zapomnieć. Nie chcę być złośliwa, ale Twoje ciągłe podglądanie też nie dało spektakularnego efektu.
    Elfik ma rację - każda robi tak jak uważa i nic nikomu do tego. Wydaje Ci się, że wiesz wszystko? Ludzie są różni i to jest też piękne. Forum jest właśnie po to, aby sobie porozmawiać. Twoje ciągłe ataki zniechęciły już kilka osób do wypowiadania się na forum. Mam nadzieję, że zrozumiesz co chciałam powiedzieć, bo nie jest moim celem wywoływanie kłótni. Tak - unikam lekarzy i to w każdej sprawie, taka jestem i już!

Reni, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poszłam dzisiaj do apteki wykupić recepte od endokrynologa a tu dupa...
    recepta nieczytelna
    poczekam do środy i w godzinach jego przyjęć zadzwonię niech wygrzebie kartę i mi powie co tam nabazgrał...

zawsze pod górkę ech...

Iwone, Elfik, Mega, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide ciemna sciezka a moj mlody mowi: mamo uwazaj bo tam lezy człowiecze gówno! Slodkie:-)

macduska, Bozia3, Elfik, Simba, Mega, Reni, kkisia, paszczakin, caffe lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Kochaweze wpisy: 3 cykl staran- ostatnia nadzieja lub trace nadzieje.... Kurwa!

To cos nas łączy...
    A weż pod uwagę, że taka, młoda zazwyczaj, dziunia w następnym cyklu zaskakuje...
    Pomimo kufra ujemnego testu w 7 dpo...:-) :-) :-) ?
    Bo się ciurlają jak króliki
    A jedna była moją boginią.
    Była bardzo oburzona, bo jak ona ma na wykresie zaznaczyć seks 3 razy w ciągu dnia?
    No? A przecież to decydująca informacja!
    Serio, serio...

SolarPolar, macduska, gretka, Sabina, kapturnica, Mega, iwcia77, kkisia, caffe, malgos741, peppapig, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    To cos nas łączy...
    A weż pod uwagę, że taka, młoda zazwyczaj, dziunia w następnym cyklu zaskakuje...
    Była bardzo oburzona, bo jak ona ma na wykresie zaznaczyć seks 3 razy w ciągu dnia?
    Serio, serio...

Najlepszy sposób - nie czytać
    Jeśli już czytam inny wątek niż nasz to o takich co mają jeszcze trudniej...

Metoda zydowskiej kozy...
    od razu widzę same plusy mijej sytuacjii
    Elfie, poczta. :-)

Sabina, kapturnica, Mega, iwcia77, kkisia, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donosze, że było piłowanie, ale bez szlifowania...
    Ostatnio było faaaajnie :-) , a wczoraj jedynie wykonanie planu, brrr...

Szczerze, mam takie nastawienie jak Reni,,,,
    Jakoś czuję, że nie czuję...
    To nie ten cykl :-(

Ale nie będę marudzic...

Burszta, jak znalazlas cos na pozbycie się blizn to bardzo się cieszę,
    Mam kumpele, która ma podobny problem, jak będziesz zadowolona z efektu końcowego to sprzedasz mi know-how :-)

Mega, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Donosze, że było piłowanie, ale bez szlifowania...
    Ostatnio było faaaajnie :-) , a wczoraj jedynie wykonanie planu, brrr...

jednak seks czysto prokreacyjny to pomyłka natury..:-/

SolarPolar, Elfik, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    To cos nas łączy...
    Serio, serio...
    A Ty wiesz ze kiedys tez sie zastanawialam jak wpisac trzy zalania formy - ale bardziej ku pamieci ze taki cud sie stal:-)

Elfik, Bozia3, macduska, Mega, iwcia77, Sabina, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Widzę, że nie możesz o mnie zapomnieć. Nie chcę być złośliwa, ale Twoje ciągłe podglądanie też nie dało spektakularnego efektu.
    Elfik ma rację - każda robi tak jak uważa i nic nikomu do tego. Wydaje Ci się, że wiesz wszystko? Ludzie są różni i to jest też piękne. Forum jest właśnie po to, aby sobie porozmawiać. Twoje ciągłe ataki zniechęciły już kilka osób do wypowiadania się na forum. Mam nadzieję, że zrozumiesz co chciałam powiedzieć, bo nie jest moim celem wywoływanie kłótni. Tak - unikam lekarzy i to w każdej sprawie, taka jestem i już!
    To nie o to wtedy poszło. Nie chodzi o to, czy Ty czy Dorka robicie to czy tamto...- bo to każdego sprawa czy idzie na in vitro, czy rozmawia z palcem bożym = ważne, żeby coś w tym kierunku robił...chodziło o to, że wciąż żalą się takie osoby - nic nie robiąc - że nie wychodzi - no to czego oczekiwać? Skoro coś nie wyszło przez 10 lat - to jak ma wyjść teraz, kiedy jesteśmy coraz starsze i mniej płodne...I tu nie tylko Moremi, ale większość dziewczyn radziła Ci po prostu z dobrych intencji....a Ty to odebrałaś jak atak

Simba, macduska, Mega, iwcia77, Sabina, Reni, kkisia, Iwone, caffe, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia,ty siostro moja rodzona, jak cos może się sp... To się u nas sypnie..ja tez dziś miałam przeboje, może kiedyś opisze:-)

Kochana, zaraz postaram się zajrzeć, ale najpierw muszę chłopa zadowolić, czyli dac mu obiad pod nos:-) przygotowuje grunt pod bzykanko za dwa dni..
    Ale to juz ostatnie...
    Potem niech sam dyga do patelni ;-)

SolarPolar, macduska, Mega, iwcia77, Sabina, kkisia, malgos741, BISCA, Parka lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam kolezanke, ktora laserem pieknie zlikwidowala glebokie blizny po tradziku.

macduska, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    A Ty wiesz ze kiedys tez sie zastanawialam jak wpisac trzy zalania formy - ale bardziej ku pamieci ze taki cud sie stal:-)

Ja p...
    U nas to chyba 13 lat temu...dziś cie wielbie:-)
    Się nie zatarło? :-P

macduska, Mega, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    To cos nas łączy...
    Serio, serio...
    Są po prostu o 20 lat młodsze..:) Cały sekret

Simba, macduska, Mega, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Mam kolezanke, ktora laserem pieknie zlikwidowala glebokie blizny po tradziku.
    ciekawe czy to działa na rozstępy...bo podobno one są nieznikalne...kurde wycięłabym se dół brzucha..ale boję się powikłań...no i ta blizna przez cały brzuch - nic pięknego

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam mogę iść spać ;-)

Wacia ja mam dziś tak zły dzień bo prawie nie spalam w nocy, moja córka się pochorowala. I okazuje się, że w obecnym stanie bardzo źle znoszę nieprzespane noce ;-) mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie łaskawsza :-) opoczne. Bo trochę się boję żeby nie zaszkodzić brzuchowi :-O

macduska, Mega, iwcia77, kkisia, Iwone, malgos741, caffe, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 5740 5741 5742 5743 5744 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ