35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To ja pierwsza. Oglaszam ze u mnie w ogrodku lezy snieg!!!! A to sie mlody ucieszy. Ja juz po kawie. Zaraz szałer i moze dokoncze prasowanie, albo poczytam:-)
Mega, Simba, iwcia77, Iwone, Sabina, Mala79, peppapig, anna maria, kkisia, caffe, macduska, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
Ja po innych forach nie biegam, czasami lubie ogladac wykres. Dzisiaj pierwszy z rana, Elfik sama popatrzac, no jak zyc?
Wykresy na tablicy / Tytuł: tetracykliny przez 3 mc i co dalej???
Autor: lussyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 05:38
iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Dzisiaj droga do pracy: samochod - sasiadka zabiera, metro i tramwaj.
a czemu sie boisz jeździć samochodem?
Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry tak w ogóle
Jaki śnieg??? Śnieg to ja poproszę na Święta i ferie zimowe, i wystarczyiwcia77, Iwone, Sabina, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja juz przy metrze. Snieg juz sladowy.
Bry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 07:35
iwcia77, Iwone, Sabina, Mala79, peppapig, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
melduje sie
u mnie mgla jak diabli, zawiozlam Alojza do roboty , bo auto potrzebuje, jade po skierowania do doktorka rodzinnego i potem do labo...a potem ide na szoping poprawic sobie nastroj- takie tam zachowania kompulsywne
Mega, Iwone, Sabina, Mala79, peppapig, Simba, kkisia, macduska, Pusurek, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie chcesz być złośliwa, a pokazujesz, że chcesz.
Nie rozumiesz paru rzeczy i nawet nie próbujesz. Zżyłam się tu z Wami i to, że kogoś opierdalam, nie oznacza że chcę go zgnoić. Wprost przeciwnie - zależy mi na każdej z Was. Cieszę się z każdą ciążą i rozpaczam, gdy spotykają Was dramaty.
Nie chcesz iść do lekarza - proszę bardzo - mam to w dupie. Nikt Cię nie zmusi, a ja nie zamierzam.
I kurwa ja będę złośliwa - nie podglądam Cię i nie zamierzam.anna maria lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Witam z rana
Mango mam nadzieję że wróciłaś na dobre
Od wczoraj wieczorem biorę lutkę, może po niej w końcu dostanę @. Nie mam czasu i chęci na pójście do lekarza, tym bardziej, że brzuch cały czas mnie boli jak na @. W ciąży nie jestem, wiec pozostaje mi tylko czekać. Jeśli sytuacja powtórzy się w następnym cyklu, to wtedy już pójdę.dorbie, Mango, Sabina, peppapig, kkisia, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry. Znowu w kieracie, a tak mi bylo dobrze jako kura domowa.
Poza tym chyba mam uczulenie na prace, bo znowu mi niedobrze, a caly tydzien w domu byl w miare spoko..
Na snieg tez sie nie pisze, zatrzymajcie go sobie. U nas w weekend bylo tak pieknie- slonce, 16 stopni- jesli chodzi o mnie tak moze byc do 23 grudnia, potem zezwalam na 3 dni sniegu i wystarczy. Biorac pod uwage, ze w zeszlym roku sniegu mielismy jakies 5 godzin, to i tak sporo
iwcia77, Sabina, peppapig, anna maria, Simba, moremi, kkisia, Bozia3, Mega, macduska, Pusurek, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Witam z rana
Mango mam nadzieję że wróciłaś na dobre
Od wczoraj wieczorem biorę lutkę, może po niej w końcu dostanę @. Nie mam czasu i chęci na pójście do lekarza, tym bardziej, że brzuch cały czas mnie boli jak na @. W ciąży nie jestem, wiec pozostaje mi tylko czekać. Jeśli sytuacja powtórzy się w następnym cyklu, to wtedy już pójdę.
Iwone, to może stresy?
U mnie miesiaczka była strasznie skromna, 2 dni i koniec. Pewnie to przez to, ze w poprzednim cyklu nie miałam 2 fazy.
U mnie stresy na full nasilone od października, to tez na pewno źle działa.
Świadmosć, że ktoś obcy był w naszym domu, łaził i ukradł moja torebkę, że mnie wcześniej obserwował, z tym nie moge sobie poradzić, chociaz jestem silna. Oczywiście same problemy jak ukradli samochód, który był w leasingu i to z dużym wkładem własnym. Chyba będziemy musieli zaplacic odsetki od leasingu i nasz wkład zamleje znacznie. Masakra...Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
Moje najmłodsze dziecię chodzi do przedszkola i pani w przedszkolu powiedziała, że będą się teraz uczyć poprzez zabawę.
Dzieci zaczęły dopytywać przedszkolankę w co się będą bawić, a pani im odpowiedziała, że będą uczyć się ważyć.
Dzieci pozakładały fartuszki, bo myślały że będą gotować, bo po śląsku ważenie to gotowanieJakie było rozczarowanie dzieci kiedy okazało się, że będą uczyć się posługiwać wagą
Bliska 77, Sabina, iwcia77, dorbie, moremi, kkisia, Mega, Bozia3, macduska, Pusurek lubią tę wiadomość