X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no niestety Dorbie, przy utracie samochodu w leasing sporo sie traci- wiem, bo skasowalam nowke sztuke rodzicow- totalna kasacja, nie byli szczesliwi ;)

a ubezpieczenie wam tego nie pokrywa? bo z drugiej strony ubezpieczenia leasingowe sa dosc "mocne", no nie ma w tej sytuacji Waszej winy.

Ups, współczuję...
    Ubezpieczenie tak 100% wartości samochodu, ale nie 100% wartości leasingu:-( zostają jeszcze koszty leasingu,czyli odsetki, które oni chcą by zostały pokryte przez leasingobiorcę, bo naraził przedmiot leasingu na utratę.

Zostaje jeszcze zagwostka, co teraz kupić - czy nowy mały i jak się spłaci, to znowu pokusić się na duzy, bo trzeba by było jakas kase zebrac na wpłatę własną. Ja bym była za tym, bo nie lubię kupowac kilkuletnich wozów, bo szybko sie starzeją. Ale chyba nie w leasnigu...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango ciesze sie ze Cie widze:-)
    Mango wrote:
    Też mam taką nadzieję ;)
    Współczuję problemów z @ - moja przychodzi prawie jak w zegarku chociaż nikt jej nie zaprasza ;)

peppapig, kkisia, Mega, Mango, SolarPolar lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina jak mdli to dobry znak:-)
    Sabina wrote:
    Cześć laski :-)
    Żyję, mdłości lekko wróciły, ucieszyłam się, bo przez to zmęczenie wczoraj żadnych objawów nie miałam. Więc nieco sralam zarem ze strachu, że zacytuje Wacie ;-)

U nas zima, ślisko jak smok :-)

peppapig, kkisia, Mega, Mango, SolarPolar lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    witajcie
    będę Was podczytywać ale jakoś nie mam weny do pisania, ostatnio zaczęłam nieco inaczej patrzeć na moje relacje z najbliższymi i nie ukrywam, że emocjonalnie jestem strasznie zdołowana, po zebraniu wszystkiego do kupy, dochodzę do wniosku że zbyt długo poddawałam się emocjonalnie innym, a i różne sprawy i rzeczy widziałam inaczej niż inni, zbyt wiele idealizowałam.... muszę zastanowić sie nad swoim życiem itp, a że nie lubię opowiadać o swoich sprawach to po prostu musi mi przejść, muszę to wszystko sama przetrawić
    wszystkiego dobrego
    Ja jestem ogólnie bardzo skłonna do dołowania, wszystko strasznie biore do serca i na serio.. i wiem,że jak pogadam( co kosztuje mnie wiele! jakby gadanie o swoich pragnieniach bolało...) i jeszcze raz pogadam ale z kimś zaufanym, to bardzo pomaga, najważniejsze to nie zamykać się w sobie.. Tyle razy to doświadczyłam na własnej skórze..a bo mi przejdzie, bo może przesadzam, ale to Twoje uczucia są równie ważne jak Twoich bliskich, o siebie też musisz zadbać, szczęsliwa Ty to szczęsliwe i Twoje otoczenie..
    A jeśli cos żle ujęłam to Busztynek może sprostuje :)
    Życze Ci spokoju serca,ducha i żeby się powyprostowywało ;)

Bliska 77, Iwone, caffe, kkisia, slash, Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,.,,Jako ze u mnie nic sie nie dzieje..Jade na antykach..To nie ma z czym sie wyrywac ;)
    No i sypac zaczelo..Uwielbiam snieg :(

Sabina, peppapig, gretka, kkisia, Bliska 77, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ups sie nie przywitałam..
    :) u mnie duużżo śniegu ..

Sabina, kkisia, Bliska 77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ups, współczuję...
    Ubezpieczenie tak 100% wartości samochodu, ale nie 100% wartości leasingu:-( zostają jeszcze koszty leasingu,czyli odsetki, które oni chcą by zostały pokryte przez leasingobiorcę, bo naraził przedmiot leasingu na utratę.

Zostaje jeszcze zagwostka, co teraz kupić - czy nowy mały i jak się spłaci, to znowu pokusić się na duzy, bo trzeba by było jakas kase zebrac na wpłatę własną. Ja bym była za tym, bo nie lubię kupowac kilkuletnich wozów, bo szybko sie starzeją. Ale chyba nie w leasnigu...
    Dorbie ja przez Twoje przeżycia mam strasZne fazy. Ciągle boję się że ktoś nam chodZi po domu. Masakra!

• gretka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hejo,.,,Jako ze u mnie nic sie nie dzieje..Jade na antykach..To nie ma z czym sie wyrywac ;)
    No i sypac zaczelo..Uwielbiam snieg :(

Prosze prosze nic sie nie dzieje- a juz myslalam ze poszlas swietowac do innej klasy;-)
    wszystkiego najlepszego!!!

kapturnica, kkisia, peppapig, Sabina, macduska, Mala79 lubią tę wiadomość

gretka
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak uwielbiam
    i jeszcze wpisy pod wykresami w 3dpo wiedzę, że tempka idzie w górę
    albo w 8 dpo że wykres wygląda ciążowo ciekawe czy w rzeczywistości te wszystkie dziubdzie też są takie przyjebane słodkie zrozpaczone
    masakra.. a to dopiero siusiary co będzie jak będą w naszym wieku? sznur?!

normalnie jajniki wstały i zaczęły bić brawo!

dzień dobry
    SolarPolar wrote:
    Ja po innych forach nie biegam, czasami lubie ogladac wykres. Dzisiaj pierwszy z rana, Elfik sama popatrzac, no jak zyc?

Wykresy na tablicy / Tytuł: tetracykliny przez 3 mc i co dalej???

Autor: lussy

kapturnica, gretka, peppapig, kkisia, Bliska 77, moremi, paszczakin, Sabina, Mega, Mala79, iwcia77, Simba, SolarPolar, Niuta lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie pogoda depresyjna, godz prawie 10 a ja mam wrazenie ze nic jasniej sie nie zrobilo- chetnie bym ten snieg przygarnela :-)

peppapig lubi tę wiadomość

gretka
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam film komedia małżeńska :-) tak jest instrukcja co robić ;-)

a tak poważnie Aga no Ty ? Ty się poddajesz? mogę Cię przepuścić do Bursztyna ale za długo nie leż ok?
    Bliska 77 wrote:
    dzięki, niestety to jednak nie hormony...

peppapig, Bliska 77, moremi, Sabina, Mega, macduska, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak tak uwielbiam
    i jeszcze wpisy pod wykresami w 3dpo wiedzę, że tempka idzie w górę
    albo w 8 dpo że wykres wygląda ciążowo ciekawe czy w rzeczywistości te wszystkie dziubdzie też są takie przyjebane słodkie zrozpaczone
    masakra.. a to dopiero siusiary co będzie jak będą w naszym wieku? sznur?!

normalnie jajniki wstały i zaczęły bić brawo!

dzień dobry
    HEHE!!... ja mając tyle co te kozy tez wydawało mi sie że jedno cyknięcie wystarczy armii z żołnierzykami, eh.. :D

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No staram sie staram ale wiesz nerwy potrafia zdzialac swoje
    rozumiem doskonale :-)

Mala79 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka uwielbiam Twoją sowę..łuuu sie tu rozczulam ...

gretka, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ja jestem ogólnie bardzo skłonna do dołowania, wszystko strasznie biore do serca i na serio.. i wiem,że jak pogadam( co kosztuje mnie wiele! jakby gadanie o swoich pragnieniach bolało...) i jeszcze raz pogadam ale z kimś zaufanym, to bardzo pomaga, najważniejsze to nie zamykać się w sobie.. Tyle razy to doświadczyłam na własnej skórze..a bo mi przejdzie, bo może przesadzam, ale to Twoje uczucia są równie ważne jak Twoich bliskich, o siebie też musisz zadbać, szczęsliwa Ty to szczęsliwe i Twoje otoczenie..
    A jeśli cos żle ujęłam to Busztynek może sprostuje :)
    Życze Ci spokoju serca,ducha i żeby się powyprostowywało ;)
    dzięki , gdyby to wszystko było takie łatwe...

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w ich wieku miałam inne priorytety ;-)
    nie wiem czy to internet i anonimowość wyciąga z nich te cipciowanie
    straszne to jest
    peppapig wrote:
    HEHE!!... ja mając tyle co te kozy tez wydawało mi sie że jedno cyknięcie wystarczy armii z żołnierzykami, eh.. :D

moremi, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    polecam film komedia małżeńska :-) tak jest instrukcja co robić ;-)

a tak poważnie Aga no Ty ? Ty się poddajesz? mogę Cię przepuścić do Bursztyna ale za długo nie leż ok?
    dzięki dzięki, ale niektóre sprawy są naprawdę chujowe kurwa, co do Bursztyna, cóz, nie będę sie wpychać, była pierwsza:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 10:00

iwcia77 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj byłam na pępkowym/odwiedkach (jak zwał tak zwał) u bliźniaków. Simba, nie słuchaj żadnych głupich tekstów, że jak jedno będzie chciało jeść, to drugie też, że razem będą ryczeć, robić kupy itp. Okazuje się, że każde zasypia inaczej, inaczej się budzi, inaczej je, a nawet inaczej się awanturuje. Dzieciaki (2 miesiące) są grzeczne i spokojne. A jakie śliczne do tego :-) Słodziaki :-)

Slash cieszę się bardzo, że wróciłaś i to z taką wiadomością! Super :-) trzymam kciuki za nudną ciążę i sprawną przeprowadzkę :-)

U nas śnieg od tygodnia. W sumie nie przeszkadza mi, ale na drodze masakra. Już pisałam o niedzielnych kierowcach jeżdżących na letnich oponach.
    Pod względem długości drogi do pracy mam drugie miejsce za Pusurkiem - 50 km. No chyba, że ktoś mnie przebije, to oddam to miejsce na podium :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 10:03

peppapig, caffe, kkisia, slash, Sabina, malgos741, Mega, macduska, Mala79, iwcia77, Simba, SolarPolar lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a może nie jest tak źle? a może jak się przed kimś otworzysz i ktoś spojrzy na to na chłodno to może się okaże, że nie jest tak źle? hm?
    poszukaj ksiądz może? nie nie zły przykład może jakaś przyjaciółka a może faktycznie psycholog

Bliska 77, moremi, kkisia, Sabina, EwaT, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Aga a może nie jest tak źle? a może jak się przed kimś otworzysz i ktoś spojrzy na to na chłodno to może się okaże, że nie jest tak źle? hm?
    poszukaj ksiądz może? nie nie zły przykład może jakaś przyjaciółka a może faktycznie psycholog
    wiesz jeśli w ogóle miałabym się przed kimś otworzyć to musiałby być to ktoś kogo nigdy wiecej nie spotkam i nigdy nawet nie mógłby się spotkać z moją rodziną :-)
    dobra nie ma co dzielić włosa na czworo i tak z siebie więcej wyrzygałam tu na forum niż zamierzałam

peppapig, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 5749 5750 5751 5752 5753 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ