X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Aga a może nie jest tak źle? a może jak się przed kimś otworzysz i ktoś spojrzy na to na chłodno to może się okaże, że nie jest tak źle? hm?
    poszukaj ksiądz może? nie nie zły przykład może jakaś przyjaciółka a może faktycznie psycholog
    Całkowicie obca osoba może być wybawieniem.

Bliska 77, kkisia, Sabina, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Całkowicie obca osoba może być wybawieniem.
    no taka której już nigdy nie spotkam na swojej drodze :-)

moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Choc nie wiem czy do konca dobry
    Nie wychodze dzis z wyra
    Temperatura dalej szaleje
    A ja czuje sie jakby mnie ktos potracil

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Pod względem długości drogi do pracy mam drugie miejsce za Pusurkiem - 50 km. No chyba, że ktoś mnie przebije, to oddam to miejsce na podium :-)

Pusur to chyba o metrach pisal, wiec to chyba nie tak z tym podium Moremi ;) no chyba, ze mnie budyn przyatakowal ;)

Ja mam aktualnie 3 razy dalej do pracy niz jak mieszkalam w miescie, a jestem szybciej, bo mam bezposredni pociag. Wczesniej stalam jak te chuje w korkach ;) Cisnienie tez nizsze jak sie autem po miescie nie jezdzi..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 10:16

moremi, Sabina, kkisia, Mega, Reni, macduska, Pusurek, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    wiesz jeśli w ogóle miałabym się przed kimś otworzyć to musiałby być to ktoś kogo nigdy wiecej nie spotkam i nigdy nawet nie mógłby się spotkać z moją rodziną :-)
    dobra nie ma co dzielić włosa na czworo i tak z siebie więcej wyrzygałam tu na forum niż zamierzałam
    ja jeszcze swoje trzy grosze.. też chciałam sobie dopomóc kiedyś,żle się czułam sama ze sobą, nie chciałam nikogo angażować bliskiego,chłopa, przyjaciółki..
    poszłam do psychologa, w innym mieście, ja się produkowałam gadałam ale czułam,że mnie nie rozumie, nie pomógł mi też a reklamował się pięknie...
    Trzeba na kogoś dobrego chyba trafić np .. jak Bursztyn ;)
    ok ja spadam coś musze robić ..

Bliska 77, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Bry :)
    Choc nie wiem czy do konca dobry
    Nie wychodze dzis z wyra
    Temperatura dalej szaleje
    A ja czuje sie jakby mnie ktos potracil
    Zdrowka <3

kkisia lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    wczoraj nie mogłam zasnąć turlałam się i turlałam a dziś rano ledwie oczy mogłam otworzyć. Popijam herbatkę i czytam Was.
    Bozia, Caffe, Megan - trzymajcie kciuki, dziękuję za gratulacje.
    Moremi ja też się cieszę że wróciłam.

Paszczakin - jak wrócę to pokombinuję z tym suwaczkiem, teraz się ogarnę bo ja jeszcze w piżamach i pędze na badanie tej awidności czy jakoś tak.

Sabina - ja tez czasem chciałąbym miec usg w domu, ale moze lepiej ze nie mamy bo byśmy zamęczył to dziecko badaniami.

Bliska 77, kkisia, Sabina, moremi, caffe, Mega, macduska, Mala79, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    polecam film komedia małżeńska :-) tak jest instrukcja co robić ;-)

a tak poważnie Aga no Ty ? Ty się poddajesz? mogę Cię przepuścić do Bursztyna ale za długo nie leż ok?
    Film jest rewelacja, ostatnio nawet leciał w tv :)

Reni, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    ja jeszcze swoje trzy grosze.. też chciałam sobie dopomóc kiedyś,żle się czułam sama ze sobą, nie chciałam nikogo angażować bliskiego,chłopa, przyjaciółki..
    poszłam do psychologa, w innym mieście, ja się produkowałam gadałam ale czułam,że mnie nie rozumie, nie pomógł mi też a reklamował się pięknie...
    Trzeba na kogoś dobrego chyba trafić np .. jak Bursztyn ;)
    ok ja spadam coś musze robić ..
    masz rację, właśnie trafić na kogoś dobrego...

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Dzień dobry :)
    wczoraj nie mogłam zasnąć turlałam się i turlałam a dziś rano ledwie oczy mogłam otworzyć. Popijam herbatkę i czytam Was.
    Bozia, Caffe, Megan - trzymajcie kciuki, dziękuję za gratulacje.
    Moremi ja też się cieszę że wróciłam.

Paszczakin - jak wrócę to pokombinuję z tym suwaczkiem, teraz się ogarnę bo ja jeszcze w piżamach i pędze na badanie tej awidności czy jakoś tak.

Sabina - ja tez czasem chciałąbym miec usg w domu, ale moze lepiej ze nie mamy bo byśmy zamęczył to dziecko badaniami.
    Slash <3 :-)

slash lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• slash Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jedną wspaniałą psiapsiółkę której zawsze mogę się wygadać. Ale tak naprawdę to zawsze częsciej dla innych osób ja byłam słuchaczem i użyczałam ramienia do łez. Ale jakoś dawałam radę. Chyba :)
    Niemniej jednak czasem dobrze się jest wygadać, ja czasem potrzebuję zeby mną ktoś potrząsnął, zresztą już troszkę mnie poznałyscie jaki stresor czasem ze mnie.

moremi, caffe, Bliska 77, Mega, Reni, kkisia, macduska, peppapig, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, musisz sie zastanowić czy to aby nie jest nagromadzenie w krótkim czasie różnego rodzaju emocji spotęgowanych niekorzystną aurą pogodową i jednak nieustabilizowanymi jeszcze hormonami, czy rzeczywiście "przejrzenie na oczy" po latach.
    Jeśli to pierwsze, to z czasem przejdzie :)
    Jeśli to drugie, to trzeba pomyśleć na ile sama dasz sobie z tym radę. Czy po prostu zwyczajnie puścisz to w miarę możliwości w zapomnienie i zaczniesz od nowa, czy potrzebujesz fachowej pomocy, z której warto skorzystać żeby nie było gorzej.

Bliska 77, Mega, kkisia, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash, no ja trzymam kciuki za Ciebie od zawsze :)

Mega lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmieniłam suwaczek bo poprzedni przestał działać i ten też nie działa :( co jest?

malgos741 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Pusur to chyba o metrach pisal, wiec to chyba nie tak z tym podium Moremi ;) no chyba, ze mnie budyn przyatakowal ;)

Ja mam aktualnie 3 razy dalej do pracy niz jak mieszkalam w miescie, a jestem szybciej, bo mam bezposredni pociag. Wczesniej stalam jak te chuje w korkach ;) Cisnienie tez nizsze jak sie autem po miescie nie jezdzi..
    No patrz jak mi się na oczy rzuciło. Faktycznie ona ma w metrach i w kapciach do pracy może chodzić :-)
    Mi z tych 50 km najwięcej czasu zajmuje przebicie się na wylotówkę. Ale cały czas szukamy domu w połowie drogi :-) tak, żeby do miasta było blisko, mi i mężowi do pracy, a jednocześnie na wiosce. Mamy już jeden upatrzony :-)

Kkisia, kuruj się, zdrówka życzę :-)
    Mała trzymaj się ciepło. Strach ma wielkie oczy. Zobaczysz, że nie będzie tak źle :-)

malgos741, Mega, Sabina, kkisia, macduska, Pusurek lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się kawką :)
    Wczoraj wieczorem zawitał do nas śnieg ;)

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga nie możesz wszystkiego tłumić w sobie bo cie to zniszczy. Masz męża, dwie córeczki, masz dla kogo być! Pogadaj z kimś, może to nie rozwiąże wszystkich problemów ale bedzie ci lżej. Ze swojego doświadczenia wiem ze mnie łatwiej było pogadać z kimś zupełnie obcym. Sprawę molestowania wyrzuciłam gdzieś z pamięci, nie chciałam o tym pamietać i przestałam ale to było jak cień na mojej duszy. Pamietam miałam chyba 21 lat i gadałam sobie z takim gościem - studentem psychologii i on mówi do mnie tak: obserwuje cie i widze ze coś ciężkiego, strasznego sie wydarzyło w twoim dzieciństwie, odsunęłas to od siebi i nie dopuszczasz mysli ze coś takiego sie wydarzyło. Musisz sobie przypomnieć i stawić temu czoła bo to cie niszczy. Pomyslałam wtedy idiota, ale coś chyba uruchomił w mojej głowie, 2 dni i wiedziałam wszystko... Myślałam ze go powieszę jak sie następnym razem spotkaliśmy, gadał ze mną chyba ze 3 godz, ale pewne rzeczy zrozumiałam i uporządkowałem w głowie. Dzięki temu potem mojemu jeszcze wtedy nie mezowi mogłam o wszystkim na spokojnie opowiedzieć.
    Każdy jest inny ale takie przezywanie wewnątrz problemów nie jest dobre, szkodzi na serce. Trzymaj sie Aga, tutaj możesz sie wyżalić do woli i nikt nie ma ci tego za złe...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 10:36

Bliska 77, slash, caffe, gretka, moremi, Sabina, Iwone, Bozia3, kkisia, macduska, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Aga, musisz sie zastanowić czy to aby nie jest nagromadzenie w krótkim czasie różnego rodzaju emocji spotęgowanych niekorzystną aurą pogodową i jednak nieustabilizowanymi jeszcze hormonami, czy rzeczywiście "przejrzenie na oczy" po latach.
    Jeśli to pierwsze, to z czasem przejdzie :)
    Jeśli to drugie, to trzeba pomyśleć na ile sama dasz sobie z tym radę. Czy po prostu zwyczajnie puścisz to w miarę możliwości w zapomnienie i zaczniesz od nowa, czy potrzebujesz fachowej pomocy, z której warto skorzystać żeby nie było gorzej.
    Caffe to zdecydowanie to drugie i to są naprawdę bardzo poważne sprawy, niektóre z nich miały znaczący wpływ na moją samoocenę itp, jeśli chodzi o zapomnienie, to pewnie tak będzie ale potrzebuję czasu bo dopiero niedawno dojrzałam do tego by pewne sprawy nazwać po imieniu...

caffe, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• slash Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia - Ty podobno ekspertka jestes w toxo, zerkniesz proszę w wolnej chwili na moj wczorajszy opis z toxo i cmv.

iwcia77 lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    zmieniłam suwaczek bo poprzedni przestał działać i ten też nie działa :( co jest?
    Działa. Biedronka jest i misiek w przebraniu biedronki i napis, że Twój synek ma 5 miesięcy i 23 dni :-)

caffe, Bliska 77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 5750 5751 5752 5753 5754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ