X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A po co ci śnieg? ;) poza tym jest jakieś przysłowie o śniegu i Barbórce to w tedy w święta nie bedzie:( ja tam wole niech w Wigilie popada na biało :)
    Aga jak chcesz pogadać to pisz na priv. Może nie jestem specjalista w dziedzinie psychologii ale...musisz z siebie wszystko wyrzucić od a do z, bez niedomówień, zobaczysz ze pomoże.
    ja śniegu nie chcę ale moja córka starsza tak ;-)
    dzieki za propozycję, może kiedyś do tego dojrzeję <3

Mega, caffe, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    ja śniegu nie chcę ale moja córka starsza tak ;-)
    dzieki za propozycję, może kiedyś do tego dojrzeję <3
    Spoko <3

Bliska 77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OŚWIADCZENIE

Oświadczam wszem i wobec, że mój mąż zwany Panem dojechał do kliniki. Zostawił chłopaków pod dobrą opieką i pojechał do pracy.
    Ja mam być ok 12 na IUI.

R.

p.s. powiedział, że pierwszy i ostatni raz zrobił taki patent, żeby próbować na 8 dostać się do Centrum WWy od strony Janek. Jechał 1,5 godz. ;-)

caffe, gretka, Mega, Bliska 77, Iwone, moremi, anna maria, paszczakin, EwaT, kkisia, Sabina, macduska, Pusurek, megan8, slash, gosia7122, malgos741, iwcia77, Simba, SolarPolar, Niuta, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Oj tam wyluzuj, koniaczek? ;) za wcześnie jeszcze , co?
    nie mom :(

Mega lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja mam młodszą o 7 lat siostrę
    kiedyś się żarłyśmy ale z czasem dorosłyśmy i to moja najlepsza przyjaciółka
    dlatego ja też chcę min 2 dzieci :-) żeby w dorosłym życiu mogły się tak wspierać
    a ja mam w pracy, może to nie przyjaciólka, ja nie lubię tego słowa i uważam, ze prawdziwym przyjacielem to moze być pies..ale wracajac do tej dobrej koleżanki z pracy, jest taka jedna, starsza ode mnie o 8 lat, zajebiscie sie dogadujemy, kiedyś coś tam jej powiedziałam ale czułam się z tym jeszcze gorzej, momentalnie miałam wyrzuty sumienia, że opowiadam coś nie halo o moich najbliższych i nigdy więcej do tematu nie wróciłam

caffe, moremi, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• gretka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    dam, bo musze

mialam na mysli ze sie przelamiesz :-)
    to ze " sie musi " daleko nie zaprowadzi
    trzymam kciuki :-)

moremi, caffe, Mega, kkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    OŚWIADCZENIE

Oświadczam wszem i wobec, że mój mąż zwany Panem dojechał do kliniki. Zostawił chłopaków pod dobrą opieką i pojechał do pracy.
    Ja mam być ok 12 na IUI.

R.

p.s. powiedział, że pierwszy i ostatni raz zrobił taki patent, żeby próbować na 8 dostać się do Centrum WWy od strony Janek. Jechał 1,5 godz. ;-)
    to do roboty ;) i niech się dobrze dzieje :)

Reni, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja mam młodszą o 7 lat siostrę
    kiedyś się żarłyśmy ale z czasem dorosłyśmy i to moja najlepsza przyjaciółka
    dlatego ja też chcę min 2 dzieci :-) żeby w dorosłym życiu mogły się tak wspierać
    Ja podobnie. Mam brata, z którym zaprzyjazniłam się w ostatnich latach podstawówki. Rozmawiamy ze sobą minimum raz w tygodniu, ale bywa że częściej. On jako jedyny w naszej rodzinie wie ile tak naprawdę miałam poronień/ciąż biochemicznych i jak bardzo to przeżywałam

Aga, to co napisała Gretka to prawda. W sytuacji, gdy wszystko się wali na łeb jesteś na dobrej drodze do depresji i innych chorób. U mnie wtedy zaczęła tarczyca wariować, wyniki badań krwi miałam fatalne, do tego ten ciągły brak koncentracji i budzenie się w nocy.

caffe, Bliska 77, Mega, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie widać 20 dni i nie chce być inaczej o.O

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    OŚWIADCZENIE

Ja mam być ok 12 na IUI.

R.

no to teraz trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reni, caffe, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    OŚWIADCZENIE

Ja mam być ok 12 na IUI.

R.

BRAWO!!! to teraz trzymamy kciuki za c.d.

Reni, caffe, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

gretka
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    OŚWIADCZENIE

Ja mam być ok 12 na IUI.

R.

Nooo zuch facet!

Reni, Bliska 77, caffe, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    u mnie widać 20 dni i nie chce być inaczej o.O
    a ja widzę 5 mcy i 23 dni, zmień monitor ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 10:52

caffe, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przed chwilą dostałam telefon, że moja szwagierka (39l) poroniła pod koniec 4 mc. Siedzą teraz w szpitalu.

• Mega Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    nie mom :(
    No to straszne jest! :)

caffe lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    przed chwilą dostałam telefon, że moja szwagierka (39l) poroniła pod koniec 4 mc. Siedzą teraz w szpitalu.
    chujowo, ja wczoraj też dostałam smutną informację, nawet bardzo przygnębiająca, dwie dziewczynki zostały same z tatą, mama przegrała walke z rakiem..., pojebane to wszystko

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja podobnie. Mam brata, z którym zaprzyjazniłam się w ostatnich latach podstawówki. Rozmawiamy ze sobą minimum raz w tygodniu, ale bywa że częściej. On jako jedyny w naszej rodzinie wie ile tak naprawdę miałam poronień/ciąż biochemicznych i jak bardzo to przeżywałam

Aga, to co napisała Gretka to prawda. W sytuacji, gdy wszystko się wali na łeb jesteś na dobrej drodze do depresji i innych chorób. U mnie wtedy zaczęła tarczyca wariować, wyniki badań krwi miałam fatalne, do tego ten ciągły brak koncentracji i budzenie się w nocy.
    u mnie taczyca waruje od blisko 10 lat, także spoko :-)

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a ja widzę 5 mcy i 23 dni, zmień monitor ;-)
    cuda i dziwy jakieś normalnie :)

Bliska 77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No to straszne jest! :)
    nooo, też ubolewam ;)

Mega lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    cuda i dziwy jakieś normalnie :)
    no, chyba ktoś jakiś czar rzucił albo w obawie przed powrotem do pracy chcesz zatrzymać czas :-)

caffe, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 5752 5753 5754 5755 5756 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ