35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie!
Ale znów mam stron do nadrobienia.
Ja dziś po wizycie u dentysty, ostatni ząb przeleczony, kamień ściągniety i gęba w środku jest ok.Potem spotkałąm się z koleżanką urodziła córkę w lipcu ale ślicna ta mała
Odebrałam tez wynik na tą awidność
Toxoplazma gondii
Awidność przeciwciał w kl. IgG 0,54 Index
Toksoplazmoza IgG 81,00 IU/ml
Cytomegalowirus (CMV)
Awidność przeciwciał w kl. IgG 0,86 Index
CMV IgG 61,00 U/ml
Nie mam pojęcia co to oznacza, Iwcia pomocy!!!!!iwcia77, kkisia, moremi, Iwone, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:No i jednak Matka Boska rulez
. Choinka to tradycja - Matka Boska owszem miesza w niej palce - ale w rozbieraniu - 2 lutego w Matko Boskiej Gromnicznej...natomiast ubiera się ją najwcześniej w przeddzień wigilii, a już najpoprawniej w samą wigilię rano...Tak więc nie mieszajcie tej Maryi w głowie..
Reni, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no ale do klimakterium to mam jeszcze daleko
jezeli sie ja dziedziczy to mam jeszcze 9 lat
, wtedy sie wypowiem w temacie
No jak sie dziedziczy to ja mam jeszcze jak mloda kurw....a do renty .Bo moja matka 53lata i memopke dopiero miala...Bursztyn, iwcia77, moremi, Iwone, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to są jakieś karczemne zabobony..!!
. Choinka to tradycja - Matka Boska owszem miesza w niej palce - ale w rozbieraniu - 2 lutego w Matko Boskiej Gromnicznej...natomiast ubiera się ją najwcześniej w przeddzień wigilii, a już najpoprawniej w samą wigilię rano...Tak więc nie mieszajcie tej Maryi w głowie..
Po 3krolach
iwcia77, moremi, Iwone, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to są jakieś karczemne zabobony..!!
co kraj to obyczaj
tak czy owak, Matka Boska rzadzi choinka i nic nie zrobiszBozia3, kapturnica, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:W wigilie nigdy nie ubieram..Wtedy trzymam rece w pierogach inie w glowie mi prdolenie sie z choinka..Ubieram najczesciej kolo polowy grudnia..Ale rozbieram za to wczesniej
Po 3krolach
kapturnica, moremi, Mega, Simba, Sabina, Reni lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:W wigilie nigdy nie ubieram..Wtedy trzymam rece w pierogach inie w glowie mi prdolenie sie z choinka..Ubieram najczesciej kolo polowy grudnia..Ale rozbieram za to wczesniej
Po 3krolach
kapturnica, moremi, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Witajcie!
Ale znów mam stron do nadrobienia.
Ja dziś po wizycie u dentysty, ostatni ząb przeleczony, kamień ściągniety i gęba w środku jest ok.Potem spotkałąm się z koleżanką urodziła córkę w lipcu ale ślicna ta mała
Odebrałam tez wynik na tą awidność
Toxoplazma gondii
Awidność przeciwciał w kl. IgG 0,54 Index
Toksoplazmoza IgG 81,00 IU/ml
Cytomegalowirus (CMV)
Awidność przeciwciał w kl. IgG 0,86 Index
CMV IgG 61,00 U/ml
Nie mam pojęcia co to oznacza, Iwcia pomocy!!!!!akurat na odczytywaniu awidnosci sie nie znam, musisz poczekac do wizyty. Powtorze tylko , ze moim zdaniem mialas juz przeciwciala w organizmie zanim zaciazylas , wiec najprawdopodobniej plod jest bezpieczny.
kiedy masz wizyte ?moremi lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dzieci powinne ubierac choinkę w domu - a Ty zapierdzielać w kuchni...
Poza tym nikt tak ladnie jak ja nie ubiera mojej choinkiIwone, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nie panikuj
akurat na odczytywaniu awidnosci sie nie znam, musisz poczekac do wizyty. Powtorze tylko , ze moim zdaniem mialas juz przeciwciala w organizmie zanim zaciazylas , wiec najprawdopodobniej plod jest bezpieczny.
kiedy masz wizyte ?
W piątek - nie wiem czy dożyję do tego dniaz nerwów
i nie byłam na czczo na tej awidnosci, nie wiedziałam że trzeba być.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
slash wrote:W piątek - nie wiem czy dożyję do tego dnia
z nerwów
i nie byłam na czczo na tej awidnosci, nie wiedziałam że trzeba być.
za dwa dni tzn? dozyjesz:)
zaraz zajrze na twoje poprzednie posty i odpowiem za chwilke , ok?
slash lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:próbowałam te kapsułki. Teraz mam jakies płynne, może jest trochę lepiej ale nie idealnie. I może masz rację, ze nie każde szkło nadaje się do zmywarki, chociaż oficjalnie nie ma przeciwwskazań.
Raz kupiłam z Lidka tabletki i po nich też robił mi się taki osad.
caffe lubi tę wiadomość