35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ok, slash:
Toxo juz mialas jak zaszlas na 100 procent , wiec tu musi byc okej
CMV- robilas juz jak bylas w ciazy i wyszlo ze masz przeciwciala ale lekarz ci zinterpretuje awidnosc i okaze sie od kiedy je masz.
ogolnie ja bym byla spokojna
moremi, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość
-
dziękuję Iwcia, jesteś wielka w pozytywnym znaczeniu tego słowaiwcia77 wrote:ok, slash:
Toxo juz mialas jak zaszlas na 100 procent , wiec tu musi byc okej
CMV- robilas juz jak bylas w ciazy i wyszlo ze masz przeciwciala ale lekarz ci zinterpretuje awidnosc i okaze sie od kiedy je masz.
ogolnie ja bym byla spokojna
moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:slash- zastanawia mnie tylko dlaczego lekarka ci powiedziala, ze jej sie nie podobaja te wyniki? co to za lekarz? ginekolog? kiedy je ogladala? kazala zrobic awidnosc?
tak ginekolog
nic o awidnosci nie mowiła,
oglądała poprzednie wyniki tj 28.10
nie wiem dlaczego tak powiedziała, moze sama sie nie zna, a wydawało mi się ze jest kompetenta
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
slash wrote:tak ginekolog
nic o awidnosci nie mowiła,
oglądała poprzednie wyniki tj 28.10
nie wiem dlaczego tak powiedziała, moze sama sie nie zna, a wydawało mi się ze jest kompetenta
skoro nie wspomniala o awidnosci to bylabym ostrozna co do jej kompetencji ...
1. nie straszy sie kobiety w ciazy przedwczesnymi wnioskami z wynikow bez skierowania na awidnosc- wtedy jest odpowiedni moment na oznajmienie swojego niezadowolenia z wynikow...PO AWIDNOSCI..nie wczesniej.
masz mozliwosc zmiany ginexa?
moremi, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem tak ona mnie mnie straszyła, dlatego dla pewności po badaniach toxo robionych w pazdzierniku kazała zrobic kolejne za 4-6 tyg zeby zobaczyc czy cos sie zmieniło, bo wspomniałam jej ze po poronieniu miałam toxo 1141.iwcia77 wrote:skoro nie wspomniala o awidnosci to bylabym ostrozna co do jej kompetencji ...
1. nie straszy sie kobiety w ciazy przedwczesnymi wnioskami z wynikow bez skierowania na awidnosc- wtedy jest odpowiedni moment na oznajmienie swojego niezadowolenia z wynikow...PO AWIDNOSCI..nie wczesniej.
masz mozliwosc zmiany ginexa?
Dlatego zasugerowała zrobić kontrolnie jeszcze raz.
Możliwość zmiany gina zawsze jest, tylko czy to ma sens.
miałam juz ginów 2 i zmieniłam. Potem trafiłam do innego 3 - konkretnego ale ten niestety nie prowadzi ciąż, zajmuję się raczej innymi sprawami gin jak stwierdził i własnie ją mi polecił, a pamiętam ją ze szpitala i w szpitalu wydawała się być bardzo kompetentna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 18:17
iwcia77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wieczór
Nie wiem o co chodzi bo nie mam czasu żeby nadrobić. Wyłapałam tylko że Kapta ma urodziny. Więc 100 lat dla Kapty i wszystkiego co dobre.
Choróbsko mnie przetrzebiło i nie miałam ostatnio siły nawet kompa odpalić. Teraz wracam do żywych.
iwcia77, kapturnica, EwaT, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, anna maria, malgos741, Mega, Lucky, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Czy ktoś tego używa
http://minyniny.blogspot.com/2014/11/ekologiczne-ekonomiczne-i-zdrowe.html?spref=fb&m=1
Ja chyba jednak zostanę przy jednorazówkach.
Koperta w końcu przestała migać
o tym, że rozwiązali ten problem napisali mi kikla dni temu. Oszusty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 18:41
iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja tezmoremi wrote:Czy ktoś tego używa
http://minyniny.blogspot.com/2014/11/ekologiczne-ekonomiczne-i-zdrowe.html?spref=fb&m=1
Ja chyba jednak zostanę przy jednorazówkach.
Koperta w końcu przestała migać
o tym, że rozwiązali ten problem napisali mi kikla dni temu. Oszusty.
-
..i zadowolonaslash wrote:Dziękuję.
Zatem wydaje się że powinnam być spokojna.
ja co miesiac musze robic toxo i cmv- bo nie mam przeciwcial..jest to bardzo stresujace i niewygodne , bo nie moge jesc wedlin, surowego miesa itp
a tak uwielbiam ...wszystkie warzywa i owoce musze myc w sodzie oczyszczonej...
Iwone, moremi lubią tę wiadomość