35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ok, slash:
Toxo juz mialas jak zaszlas na 100 procent , wiec tu musi byc okej
CMV- robilas juz jak bylas w ciazy i wyszlo ze masz przeciwciala ale lekarz ci zinterpretuje awidnosc i okaze sie od kiedy je masz.
ogolnie ja bym byla spokojna
moremi, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ok, slash:
Toxo juz mialas jak zaszlas na 100 procent , wiec tu musi byc okej
CMV- robilas juz jak bylas w ciazy i wyszlo ze masz przeciwciala ale lekarz ci zinterpretuje awidnosc i okaze sie od kiedy je masz.
ogolnie ja bym byla spokojnamoremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:slash- zastanawia mnie tylko dlaczego lekarka ci powiedziala, ze jej sie nie podobaja te wyniki? co to za lekarz? ginekolog? kiedy je ogladala? kazala zrobic awidnosc?
tak ginekolog
nic o awidnosci nie mowiła,
oglądała poprzednie wyniki tj 28.10
nie wiem dlaczego tak powiedziała, moze sama sie nie zna, a wydawało mi się ze jest kompetentaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
slash wrote:tak ginekolog
nic o awidnosci nie mowiła,
oglądała poprzednie wyniki tj 28.10
nie wiem dlaczego tak powiedziała, moze sama sie nie zna, a wydawało mi się ze jest kompetenta
skoro nie wspomniala o awidnosci to bylabym ostrozna co do jej kompetencji ...
1. nie straszy sie kobiety w ciazy przedwczesnymi wnioskami z wynikow bez skierowania na awidnosc- wtedy jest odpowiedni moment na oznajmienie swojego niezadowolenia z wynikow...PO AWIDNOSCI..nie wczesniej.
masz mozliwosc zmiany ginexa?moremi, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:skoro nie wspomniala o awidnosci to bylabym ostrozna co do jej kompetencji ...
1. nie straszy sie kobiety w ciazy przedwczesnymi wnioskami z wynikow bez skierowania na awidnosc- wtedy jest odpowiedni moment na oznajmienie swojego niezadowolenia z wynikow...PO AWIDNOSCI..nie wczesniej.
masz mozliwosc zmiany ginexa?
Dlatego zasugerowała zrobić kontrolnie jeszcze raz.
Możliwość zmiany gina zawsze jest, tylko czy to ma sens.
miałam juz ginów 2 i zmieniłam. Potem trafiłam do innego 3 - konkretnego ale ten niestety nie prowadzi ciąż, zajmuję się raczej innymi sprawami gin jak stwierdził i własnie ją mi polecił, a pamiętam ją ze szpitala i w szpitalu wydawała się być bardzo kompetentna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 18:17
iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wieczór
Nie wiem o co chodzi bo nie mam czasu żeby nadrobić. Wyłapałam tylko że Kapta ma urodziny. Więc 100 lat dla Kapty i wszystkiego co dobre.
Choróbsko mnie przetrzebiło i nie miałam ostatnio siły nawet kompa odpalić. Teraz wracam do żywych.iwcia77, kapturnica, EwaT, gretka, kkisia, macduska, moremi, anna maria, malgos741, Mega, Lucky, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Czy ktoś tego używa
http://minyniny.blogspot.com/2014/11/ekologiczne-ekonomiczne-i-zdrowe.html?spref=fb&m=1
Ja chyba jednak zostanę przy jednorazówkach.
Koperta w końcu przestała migaćo tym, że rozwiązali ten problem napisali mi kikla dni temu. Oszusty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 18:41
iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Czy ktoś tego używa
http://minyniny.blogspot.com/2014/11/ekologiczne-ekonomiczne-i-zdrowe.html?spref=fb&m=1
Ja chyba jednak zostanę przy jednorazówkach.
Koperta w końcu przestała migaćo tym, że rozwiązali ten problem napisali mi kikla dni temu. Oszusty.
-
slash wrote:Dziękuję.
Zatem wydaje się że powinnam być spokojna.
ja co miesiac musze robic toxo i cmv- bo nie mam przeciwcial..jest to bardzo stresujace i niewygodne , bo nie moge jesc wedlin, surowego miesa itpa tak uwielbiam ...wszystkie warzywa i owoce musze myc w sodzie oczyszczonej...
Iwone, moremi lubią tę wiadomość