35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Morka ja bym sie chyba nie zdecydowala na te wielorazowe podpachy..Nie wiem jakos nieszczegolnie mnie pociaga pranie tego... Tak samo te kubeczki menstruacyjne..Nigdy nie probowalam ale chyba tez sie nie skusze..
A moze ktoras testowala te kubeczki??Iwone, kapturnica, kkisia, macduska, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Mnie też przeraża pranie tego. Jakoś mam wrażenie, że i tak nie byłyby tak higieniczne jak podpaski jednorazowe. Na kubeczki mam jedną reakcję "whaaat?". Ale w myśl tego, że przeraża nas to co nieznane, nie mówię "nigdy". Tylko do spróbowania potrzebuję więcej niż jednej opinii.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Mnie też przeraża pranie tego. Jakoś mam wrażenie, że i tak nie byłyby tak higieniczne jak podpaski jednorazowe. Na kubeczki mam jedną reakcję "whaaat?". Ale w myśl tego, że przeraża nas to co nieznane, nie mówię "nigdy". Tylko do spróbowania potrzebuję więcej niż jednej opinii.
moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Musiałam dziś syna zapatrzyć w nowy rozmiar ubranek na 68 bo te w rozm.62 zrobiły się już przyciasne... Buszowałam po allegro i co chwila latałam z centymetrem do szafy sprawdzić ile mają te stare bo rozmiar rozmiarowi nie równy. Jutro kurier będzie z paczką
Fajnie.ania.g, iwcia77, kkisia, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Ania jak Twoj maly z kolkami?Matka fantastycznej 4
-
slash wrote:O to pewnie zaszalałaś z zakupami
Fajnie.
Teraz jeszcze zostały mi buty dla córki takie typowe na szaleństwa w śniegu.Mega, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
slash wrote:Wierzę że i u Ciebie będzie wszystko dobrze. Musimy być dobrej myśli.
Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:kiedyś się prało
iwcia77, Iwone, slash, macduska, kkisia, Sabina, anna maria, Pusurek, SolarPolar, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:Teraz zamiast kolek są jazdy przed zrobieniem kupy. Zwariować można. Na razie jesteśmy z powrotem na Bebiko które zagęszczamy Nutritonem (bo się bez tego ulewa na maksa) i mam wrażenie że po tym są problemy. To już w sumie czwarte mleko, i chyba nadal to nie to.
ania.g lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Pamiętam. I pamiętam te kawałki waty w siateczce zmieniające położenie w majtkach i mrożące krew w żyłach opowieści jak to "tej Ance z ósmej be wypadła jak szła do tablicy"
zanim nie pojawilay sie alwaysy
moremi, Pusurek, peppapig, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ja sie przyznam nie pamietam...Od zawsze podpaski..No i tampony z Hameryki od ciotki
waty w siatce też nie pamiętam,
jedynie podpaski bella takie w rózowym worku - do dzisiaj je produkują
a ze klej miały słaby to w samej spódnicy bez rajstop z taką podpaską lepiej było nie wychodzić...iwcia77, moremi, Sabina, Mega, kkisia, kapturnica, malgos741, SolarPolar, caffe lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:...jeny ja tez to pamietam ...wate w siatce...ale hardkor
zanim nie pojawilay sie alwaysy
Kapta, bo Ty gówniara jesteś
Zależy to też od tego w ile lat dostałaś pierwszą miesiączkę.
Te zmiany jakoś tak szybko weszły, więc miałaś szanse się nie natknąć na watę w siatce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 20:09
Mega, iwcia77, kapturnica, macduska, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ania to chyba nie jest dobrze zmieniac tak mleko ,tak mi mowila pediatra ale z drugiej strony jak tu stwierdzic ktore jest odpowiednie dla dziecka.My jedziemy od poczatku na milupie i tez problemy z kupa i kolkami .Teraz ma tylko kolki wczesnie rano .A z kupa to loteria raz robi codziennie a innym razem przez 2 ,3 dni nic.,nQUOTE=ania.g]Teraz zamiast kolek są jazdy przed zrobieniem kupy. Zwariować można. Na razie jesteśmy z powrotem na Bebiko które zagęszczamy Nutritonem (bo się bez tego ulewa na maksa) i mam wrażenie że po tym są problemy. To już w sumie czwarte mleko, i chyba nadal to nie to.[/QUOTE]