X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pamiętam jak dziś kiedy kupiłam pierwszą paczkę Alwaysów!
    ach ten powiew luksusu i wielkiego świata....
    ta deklikatnosć ...;-)

a potem była plotka, że są rakotwórcze czy jakoś tak...

Mega, Iwone, kapturnica, kkisia, Sabina, caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno istnieje zaleznosc miedzy czasem plodnosci a wiekiem keidy sie dostalo pierwsza miesiaczke..Ze czym wczesniej sie dostaje okres tymw czesniej sie konczy..Nie wiem ile w tym prawdy?? Słyszala ktoras o tym..Moja matka identico byla w 7klasie kiedy pierwszy raz dostala @ i zakonczyla w wieku 53 babcia podobno 54 to moze jeszcze sie troche pomecze jesli jest w tym ziarenko prawdy 8)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O żesz ciotowy temat, ja dostałam @ w ósmej klasie,wate z siatką pamiętam potem te belle różowe.
    Córkę mam w szóstej klasie jeszcze nie ma. Jest oburzona tematem hehe
    Ja pamiętam jak pierwszy raz nogi depilowałam w łłazience siedziałam a całe mieszkanie zasmrodziłam tym spalaczem kudeł fuu!

kapturnica, Mega, anna maria, kkisia, macduska, Sabina, malgos741, caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wspomnienia ;)

anna maria, peppapig, macduska, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ale wspomnienia ;)
    No..wrecz sie łezka w oku kreci ;) Pierwszy orgazm tez pamietam =D

Mega, anna maria, kkisia, peppapig, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo ja pamietam tez te wate w siateczce ,bo jak zrobilam pare krokow to mi sie na plecy przesowala;-)to byla jakas masakra
    Iwone wrote:
    ja pierwszą @ dostałam w 5 klasie i matka wtedy mi dała szmatki które musiałam prać :( dopiero później dostałam podpaski z watą w siateczce

Mega, kapturnica, kkisia, Iwone, macduska, SolarPolar, Sabina, caffe, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Podobno istnieje zaleznosc miedzy czasem plodnosci a wiekiem keidy sie dostalo pierwsza miesiaczke..Ze czym wczesniej sie dostaje okres tymw czesniej sie konczy..Nie wiem ile w tym prawdy?? Słyszala ktoras o tym..Moja matka identico byla w 7klasie kiedy pierwszy raz dostala @ i zakonczyla w wieku 53 babcia podobno 54 to moze jeszcze sie troche pomecze jesli jest w tym ziarenko prawdy 8)

moja mama od 12 roku do 54 zycia sie meczyla z czerwona

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 20:49

Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To były czasy
    sexy033.gif

Mega, anna maria, macduska, EwaT, Pusurek, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No..wrecz sie łezka w oku kreci ;) Pierwszy orgazm tez pamietam =D
    O matko!z córką też pamiętam :) orgazmowe szaleństwo
    Tylko czekałam aż mój chopok przyjdzie,uczyć się nie mogłam bo czekałam na wieczór Hehe
    (Ps w liceum byłam a mój już pracował, no i mieszkałam tylko z babcią)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 20:53

kapturnica, anna maria, macduska, Sabina, Mega, caffe, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak pierwszy raz ogolilam sobie nogi taka maszynka co sie w nia zyletke wkladalo to sobie scielam skore z piszczeli ,ale krwawilam a bolalo jak chuj
    peppapig wrote:
    O żesz ciotowy temat, ja dostałam @ w ósmej klasie,wate z siatką pamiętam potem te belle różowe.
    Córkę mam w szóstej klasie jeszcze nie ma. Jest oburzona tematem hehe
    Ja pamiętam jak pierwszy raz nogi depilowałam w łłazience siedziałam a całe mieszkanie zasmrodziłam tym spalaczem kudeł fuu!

peppapig, macduska, Pusurek, Sabina, malgos741, caffe, moremi, kkisia, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    jak pierwszy raz ogolilam sobie nogi taka maszynka co sie w nia zyletke wkladalo to sobie scielam skore z piszczeli ,ale krwawilam a bolalo jak chuj
    jhahahahahah wiem wiem tez taka mialam sie wymienialo zyletke,..Ojj peiekło niezle..Do dzis mam 2blizny po nich =D

anna maria, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Tylko czekałam aż mój chopok przyjdzie,uczyć się nie mogłam bo czekałam na wieczór Hehe
    No nie!!Tos ty ladnie niegrzeczna dzioUcha byla..Pewnie corce tez tak pozwolisz =D

macduska, anna maria, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    jhahahahahah wiem wiem tez taka mialam sie wymienialo zyletke,..Ojj peiekło niezle..Do dzis mam 2blizny po nich =D

a potem sie popierdalało na imprezkę w miniówie z plastrami na goleniach ;-)

EwaT, anna maria, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    (Ps w liceum byłam a mój już pracował, no i mieszkałam tylko z babcią)
    nie ściemniaj że pierwszego orgazmu nie przeżyłaś sama ze sobą

Pusurek, SolarPolar, kapturnica, Sabina, moremi, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    No ja popierdalalam raczej w glanach i pocietych dzinach na koncert 8) Z butelka jabola we flajersie =D Mini dluuuugo nie nosilam Chyba dopiero koncem szkoly sredniej zaczelam nosic..

EwaT, macduska, Sabina, malgos741, ania.g, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    jak tam Merlocik Magduśku? ;)

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    hm to ja najmlodsza 11, w 4 klasie
    To tak jak ja.

Sabina, gretka, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ja popierdalalam raczej w glanach i pocietych dzinach na koncert 8) Z butelka jabola we flajersie =D Mini dluuuugo nie nosilam Chyba dopiero koncem szkoly sredniej zaczelam nosic..
    ech to były czasy

kapturnica, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie ściemniaj że pierwszego orgazmu nie przeżyłaś sama ze sobą
    Chue chue. No jak nie jak tak! :-D

kapturnica, macduska, anna maria, Sabina, EwaT, caffe, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ech to były czasy

I jeden skitrany papieros na 4 w piwnicy na szybko spalany =D heheheh No byly byly... Jak popatrze na zdjecia to nie wierze ,zeto ja taka zbunotana przeciwko wszystkeimu i wszystkim heheheh

anna maria, Sabina, Iwone, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5800 5801 5802 5803 5804 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ