X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pamiętam jak dziś kiedy kupiłam pierwszą paczkę Alwaysów!
    ach ten powiew luksusu i wielkiego świata....
    ta deklikatnosć ...;-)

a potem była plotka, że są rakotwórcze czy jakoś tak...

Mega, Iwone, kapturnica, kkisia, Sabina, caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno istnieje zaleznosc miedzy czasem plodnosci a wiekiem keidy sie dostalo pierwsza miesiaczke..Ze czym wczesniej sie dostaje okres tymw czesniej sie konczy..Nie wiem ile w tym prawdy?? Słyszala ktoras o tym..Moja matka identico byla w 7klasie kiedy pierwszy raz dostala @ i zakonczyla w wieku 53 babcia podobno 54 to moze jeszcze sie troche pomecze jesli jest w tym ziarenko prawdy 8)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O żesz ciotowy temat, ja dostałam @ w ósmej klasie,wate z siatką pamiętam potem te belle różowe.
    Córkę mam w szóstej klasie jeszcze nie ma. Jest oburzona tematem hehe
    Ja pamiętam jak pierwszy raz nogi depilowałam w łłazience siedziałam a całe mieszkanie zasmrodziłam tym spalaczem kudeł fuu!

kapturnica, Mega, anna maria, kkisia, macduska, Sabina, malgos741, caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wspomnienia ;)

anna maria, peppapig, macduska, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ale wspomnienia ;)
    No..wrecz sie łezka w oku kreci ;) Pierwszy orgazm tez pamietam =D

Mega, anna maria, kkisia, peppapig, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo ja pamietam tez te wate w siateczce ,bo jak zrobilam pare krokow to mi sie na plecy przesowala;-)to byla jakas masakra
    Iwone wrote:
    ja pierwszą @ dostałam w 5 klasie i matka wtedy mi dała szmatki które musiałam prać :( dopiero później dostałam podpaski z watą w siateczce

Mega, kapturnica, kkisia, Iwone, macduska, SolarPolar, Sabina, caffe, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Podobno istnieje zaleznosc miedzy czasem plodnosci a wiekiem keidy sie dostalo pierwsza miesiaczke..Ze czym wczesniej sie dostaje okres tymw czesniej sie konczy..Nie wiem ile w tym prawdy?? Słyszala ktoras o tym..Moja matka identico byla w 7klasie kiedy pierwszy raz dostala @ i zakonczyla w wieku 53 babcia podobno 54 to moze jeszcze sie troche pomecze jesli jest w tym ziarenko prawdy 8)

moja mama od 12 roku do 54 zycia sie meczyla z czerwona

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 20:49

Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To były czasy
    sexy033.gif

Mega, anna maria, macduska, EwaT, Pusurek, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No..wrecz sie łezka w oku kreci ;) Pierwszy orgazm tez pamietam =D
    O matko!z córką też pamiętam :) orgazmowe szaleństwo
    Tylko czekałam aż mój chopok przyjdzie,uczyć się nie mogłam bo czekałam na wieczór Hehe
    (Ps w liceum byłam a mój już pracował, no i mieszkałam tylko z babcią)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 20:53

kapturnica, anna maria, macduska, Sabina, Mega, caffe, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak pierwszy raz ogolilam sobie nogi taka maszynka co sie w nia zyletke wkladalo to sobie scielam skore z piszczeli ,ale krwawilam a bolalo jak chuj
    peppapig wrote:
    O żesz ciotowy temat, ja dostałam @ w ósmej klasie,wate z siatką pamiętam potem te belle różowe.
    Córkę mam w szóstej klasie jeszcze nie ma. Jest oburzona tematem hehe
    Ja pamiętam jak pierwszy raz nogi depilowałam w łłazience siedziałam a całe mieszkanie zasmrodziłam tym spalaczem kudeł fuu!

peppapig, macduska, Pusurek, Sabina, malgos741, caffe, moremi, kkisia, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    jak pierwszy raz ogolilam sobie nogi taka maszynka co sie w nia zyletke wkladalo to sobie scielam skore z piszczeli ,ale krwawilam a bolalo jak chuj
    jhahahahahah wiem wiem tez taka mialam sie wymienialo zyletke,..Ojj peiekło niezle..Do dzis mam 2blizny po nich =D

anna maria, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Tylko czekałam aż mój chopok przyjdzie,uczyć się nie mogłam bo czekałam na wieczór Hehe
    No nie!!Tos ty ladnie niegrzeczna dzioUcha byla..Pewnie corce tez tak pozwolisz =D

macduska, anna maria, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    jhahahahahah wiem wiem tez taka mialam sie wymienialo zyletke,..Ojj peiekło niezle..Do dzis mam 2blizny po nich =D

a potem sie popierdalało na imprezkę w miniówie z plastrami na goleniach ;-)

EwaT, anna maria, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    (Ps w liceum byłam a mój już pracował, no i mieszkałam tylko z babcią)
    nie ściemniaj że pierwszego orgazmu nie przeżyłaś sama ze sobą

Pusurek, SolarPolar, kapturnica, Sabina, moremi, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    No ja popierdalalam raczej w glanach i pocietych dzinach na koncert 8) Z butelka jabola we flajersie =D Mini dluuuugo nie nosilam Chyba dopiero koncem szkoly sredniej zaczelam nosic..

EwaT, macduska, Sabina, malgos741, ania.g, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    jak tam Merlocik Magduśku? ;)

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    hm to ja najmlodsza 11, w 4 klasie
    To tak jak ja.

Sabina, gretka, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ja popierdalalam raczej w glanach i pocietych dzinach na koncert 8) Z butelka jabola we flajersie =D Mini dluuuugo nie nosilam Chyba dopiero koncem szkoly sredniej zaczelam nosic..
    ech to były czasy

kapturnica, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie ściemniaj że pierwszego orgazmu nie przeżyłaś sama ze sobą
    Chue chue. No jak nie jak tak! :-D

kapturnica, macduska, anna maria, Sabina, EwaT, caffe, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ech to były czasy

I jeden skitrany papieros na 4 w piwnicy na szybko spalany =D heheheh No byly byly... Jak popatrze na zdjecia to nie wierze ,zeto ja taka zbunotana przeciwko wszystkeimu i wszystkim heheheh

anna maria, Sabina, Iwone, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5800 5801 5802 5803 5804 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ