35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypamiętam jak dziś kiedy kupiłam pierwszą paczkę Alwaysów!
ach ten powiew luksusu i wielkiego świata....
ta deklikatnosć ...
a potem była plotka, że są rakotwórcze czy jakoś tak...
Mega, Iwone, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Podobno istnieje zaleznosc miedzy czasem plodnosci a wiekiem keidy sie dostalo pierwsza miesiaczke..Ze czym wczesniej sie dostaje okres tymw czesniej sie konczy..Nie wiem ile w tym prawdy?? Słyszala ktoras o tym..Moja matka identico byla w 7klasie kiedy pierwszy raz dostala @ i zakonczyla w wieku 53 babcia podobno 54 to moze jeszcze sie troche pomecze jesli jest w tym ziarenko prawdy
iwcia77 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyO żesz ciotowy temat, ja dostałam @ w ósmej klasie,wate z siatką pamiętam potem te belle różowe.
Córkę mam w szóstej klasie jeszcze nie ma. Jest oburzona tematem hehe
Ja pamiętam jak pierwszy raz nogi depilowałam w łłazience siedziałam a całe mieszkanie zasmrodziłam tym spalaczem kudeł fuu!
kapturnica, Mega, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Oo ja pamietam tez te wate w siateczce ,bo jak zrobilam pare krokow to mi sie na plecy przesowala;-)to byla jakas masakraIwone wrote:ja pierwszą @ dostałam w 5 klasie i matka wtedy mi dała szmatki które musiałam prać
dopiero później dostałam podpaski z watą w siateczce
Mega, kapturnica, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, caffe, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Podobno istnieje zaleznosc miedzy czasem plodnosci a wiekiem keidy sie dostalo pierwsza miesiaczke..Ze czym wczesniej sie dostaje okres tymw czesniej sie konczy..Nie wiem ile w tym prawdy?? Słyszala ktoras o tym..Moja matka identico byla w 7klasie kiedy pierwszy raz dostala @ i zakonczyla w wieku 53 babcia podobno 54 to moze jeszcze sie troche pomecze jesli jest w tym ziarenko prawdy

moja mama od 12 roku do 54 zycia sie meczyla z czerwonaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 20:49
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyO matko!z córką też pamiętamkapturnica wrote:No..wrecz sie łezka w oku kreci
Pierwszy orgazm tez pamietam 
orgazmowe szaleństwo
Tylko czekałam aż mój chopok przyjdzie,uczyć się nie mogłam bo czekałam na wieczór Hehe
(Ps w liceum byłam a mój już pracował, no i mieszkałam tylko z babcią)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 20:53
kapturnica, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, caffe, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jak pierwszy raz ogolilam sobie nogi taka maszynka co sie w nia zyletke wkladalo to sobie scielam skore z piszczeli ,ale krwawilam a bolalo jak chujpeppapig wrote:O żesz ciotowy temat, ja dostałam @ w ósmej klasie,wate z siatką pamiętam potem te belle różowe.
Córkę mam w szóstej klasie jeszcze nie ma. Jest oburzona tematem hehe
Ja pamiętam jak pierwszy raz nogi depilowałam w łłazience siedziałam a całe mieszkanie zasmrodziłam tym spalaczem kudeł fuu!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, caffe, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
jhahahahahah wiem wiem tez taka mialam sie wymienialo zyletke,..Ojj peiekło niezle..Do dzis mam 2blizny po nichanna maria wrote:jak pierwszy raz ogolilam sobie nogi taka maszynka co sie w nia zyletke wkladalo to sobie scielam skore z piszczeli ,ale krwawilam a bolalo jak chuj
anna maria, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
No nie!!Tos ty ladnie niegrzeczna dzioUcha byla..Pewnie corce tez tak pozwoliszpeppapig wrote:O matko!z córką też pamiętam
orgazmowe szaleństwo
Tylko czekałam aż mój chopok przyjdzie,uczyć się nie mogłam bo czekałam na wieczór Hehe
nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnykapturnica wrote:jhahahahahah wiem wiem tez taka mialam sie wymienialo zyletke,..Ojj peiekło niezle..Do dzis mam 2blizny po nich

a potem sie popierdalało na imprezkę w miniówie z plastrami na goleniach
EwaT, anna maria, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nie ściemniaj że pierwszego orgazmu nie przeżyłaś sama ze sobąpeppapig wrote:O matko!z córką też pamiętam
orgazmowe szaleństwo
(Ps w liceum byłam a mój już pracował, no i mieszkałam tylko z babcią)
nick nieaktualny, SolarPolar, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość
-
No ja popierdalalam raczej w glanach i pocietych dzinach na koncertmacduska wrote:a potem sie popierdalało na imprezkę w miniówie z plastrami na goleniach

Z butelka jabola we flajersie
Mini dluuuugo nie nosilam Chyba dopiero koncem szkoly sredniej zaczelam nosic..
EwaT, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, ania.g, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
ech to były czasykapturnica wrote:No ja popierdalalam raczej w glanach i pocietych dzinach na koncert
Z butelka jabola we flajersie
Mini dluuuugo nie nosilam Chyba dopiero koncem szkoly sredniej zaczelam nosic..
kapturnica, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:ech to były czasy
I jeden skitrany papieros na 4 w piwnicy na szybko spalany
heheheh No byly byly... Jak popatrze na zdjecia to nie wierze ,zeto ja taka zbunotana przeciwko wszystkeimu i wszystkim heheheh
anna maria, nick nieaktualny, Iwone, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość