35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypamiętam jak dziś kiedy kupiłam pierwszą paczkę Alwaysów!
ach ten powiew luksusu i wielkiego świata....
ta deklikatnosć ...
a potem była plotka, że są rakotwórcze czy jakoś tak...Mega, Iwone, kapturnica, kkisia, Sabina, caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Podobno istnieje zaleznosc miedzy czasem plodnosci a wiekiem keidy sie dostalo pierwsza miesiaczke..Ze czym wczesniej sie dostaje okres tymw czesniej sie konczy..Nie wiem ile w tym prawdy?? Słyszala ktoras o tym..Moja matka identico byla w 7klasie kiedy pierwszy raz dostala @ i zakonczyla w wieku 53 babcia podobno 54 to moze jeszcze sie troche pomecze jesli jest w tym ziarenko prawdy
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO żesz ciotowy temat, ja dostałam @ w ósmej klasie,wate z siatką pamiętam potem te belle różowe.
Córkę mam w szóstej klasie jeszcze nie ma. Jest oburzona tematem hehe
Ja pamiętam jak pierwszy raz nogi depilowałam w łłazience siedziałam a całe mieszkanie zasmrodziłam tym spalaczem kudeł fuu!kapturnica, Mega, anna maria, kkisia, macduska, Sabina, malgos741, caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Oo ja pamietam tez te wate w siateczce ,bo jak zrobilam pare krokow to mi sie na plecy przesowala;-)to byla jakas masakraIwone wrote:ja pierwszą @ dostałam w 5 klasie i matka wtedy mi dała szmatki które musiałam prać
dopiero później dostałam podpaski z watą w siateczce
Mega, kapturnica, kkisia, Iwone, macduska, SolarPolar, Sabina, caffe, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Podobno istnieje zaleznosc miedzy czasem plodnosci a wiekiem keidy sie dostalo pierwsza miesiaczke..Ze czym wczesniej sie dostaje okres tymw czesniej sie konczy..Nie wiem ile w tym prawdy?? Słyszala ktoras o tym..Moja matka identico byla w 7klasie kiedy pierwszy raz dostala @ i zakonczyla w wieku 53 babcia podobno 54 to moze jeszcze sie troche pomecze jesli jest w tym ziarenko prawdy
moja mama od 12 roku do 54 zycia sie meczyla z czerwonaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 20:49
Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnykapturnica wrote:No..wrecz sie łezka w oku kreci
Pierwszy orgazm tez pamietam
orgazmowe szaleństwo
Tylko czekałam aż mój chopok przyjdzie,uczyć się nie mogłam bo czekałam na wieczór Hehe
(Ps w liceum byłam a mój już pracował, no i mieszkałam tylko z babcią)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 20:53
kapturnica, anna maria, macduska, Sabina, Mega, caffe, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jak pierwszy raz ogolilam sobie nogi taka maszynka co sie w nia zyletke wkladalo to sobie scielam skore z piszczeli ,ale krwawilam a bolalo jak chujpeppapig wrote:O żesz ciotowy temat, ja dostałam @ w ósmej klasie,wate z siatką pamiętam potem te belle różowe.
Córkę mam w szóstej klasie jeszcze nie ma. Jest oburzona tematem hehe
Ja pamiętam jak pierwszy raz nogi depilowałam w łłazience siedziałam a całe mieszkanie zasmrodziłam tym spalaczem kudeł fuu!peppapig, macduska, Pusurek, Sabina, malgos741, caffe, moremi, kkisia, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:jak pierwszy raz ogolilam sobie nogi taka maszynka co sie w nia zyletke wkladalo to sobie scielam skore z piszczeli ,ale krwawilam a bolalo jak chuj
anna maria, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:O matko!z córką też pamiętam
orgazmowe szaleństwo
Tylko czekałam aż mój chopok przyjdzie,uczyć się nie mogłam bo czekałam na wieczór Hehemacduska, anna maria, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:jhahahahahah wiem wiem tez taka mialam sie wymienialo zyletke,..Ojj peiekło niezle..Do dzis mam 2blizny po nich
a potem sie popierdalało na imprezkę w miniówie z plastrami na goleniachEwaT, anna maria, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:O matko!z córką też pamiętam
orgazmowe szaleństwo
Tylko czekałam aż mój chopok przyjdzie,uczyć się nie mogłam bo czekałam na wieczór Hehe
(Ps w liceum byłam a mój już pracował, no i mieszkałam tylko z babcią)Pusurek, SolarPolar, kapturnica, Sabina, moremi, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a potem sie popierdalało na imprezkę w miniówie z plastrami na goleniach
Z butelka jabola we flajersie
Mini dluuuugo nie nosilam Chyba dopiero koncem szkoly sredniej zaczelam nosic..
EwaT, macduska, Sabina, malgos741, ania.g, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ja popierdalalam raczej w glanach i pocietych dzinach na koncert
Z butelka jabola we flajersie
Mini dluuuugo nie nosilam Chyba dopiero koncem szkoly sredniej zaczelam nosic..
kapturnica, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:ech to były czasy
I jeden skitrany papieros na 4 w piwnicy na szybko spalanyheheheh No byly byly... Jak popatrze na zdjecia to nie wierze ,zeto ja taka zbunotana przeciwko wszystkeimu i wszystkim heheheh
anna maria, Sabina, Iwone, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość