35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No nie!!Tos ty ladnie niegrzeczna dzioUcha byla..Pewnie corce tez tak pozwolisz
Wszyscy w domu jakoś przywykli że my razem,miesiąc dwa, rok i dobrze nam było,modłam sama wybrać.. I to był dobry wybór,chciałabym żeby moja córka miała tak prosto,nieskomplikowanie, brr...nie chce myśleć! A to już już..ma 12 lat pierwsze miłości się zaczną..anna maria, malgos741, Sabina, kapturnica, caffe, moremi, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matka tez pierwszy @ w wieku 11 a ostatnia w wieku 50 . Teoretycznie mam jeszcze siedem lat ale wlasnie mina 12 dzien niespodziewanego cyklu i wykrwawiam sie dzisiaj . Nie wiem o co chodzi. Na razie na wykresie nie zaznaczam bo jak to @ w 12 czy 13 dc?
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:nie ściemniaj że pierwszego orgazmu nie przeżyłaś sama ze sobą
i się człowiek zakochał to się bzykac chciał na okrągło
malgos741, macduska, SolarPolar, EwaT, Mega, caffe, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Matka tez pierwszy @ w wieku 11 a ostatnia w wieku 50 . Teoretycznie mam jeszcze siedem lat ale wlasnie mina 12 dzien niespodziewanego cyklu i wykrwawiam sie dzisiaj . Nie wiem o co chodzi. Na razie na wykresie nie zaznaczam bo jak to @ w 12 czy 13 dc?
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
peppapig wrote:Kurde ja jakoś myślałam na przód mimo wszystko,pierwszy raz na osiemnastce z obecnym chłopem..mm zawsze wspominamy ze wzruszeniem...
Wszyscy w domu jakoś przywykli że my razem,miesiąc dwa, rok i dobrze nam było,modłam sama wybrać.. I to był dobry wybór,chciałabym żeby moja córka miała tak prosto,nieskomplikowanie, brr...nie chce myśleć! A to już już..ma 12 lat pierwsze miłości się zaczną..i to jeszcze z tym samym chUopem...Znaczy to twoj pierwszy i ostatni???
Sabina, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I jeden skitrany papieros na 4 w piwnicy na szybko spalany
heheheh No byly byly... Jak popatrze na zdjecia to nie wierze ,zeto ja taka zbunotana przeciwko wszystkeimu i wszystkim heheheh
mojego synia dzisiaj na dyskotece w szkole wychowawca nakrył z elektronicznym...
zaczyna się...Sabina, anna maria, SolarPolar, moremi, iwcia77, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Do domu dotarlam o 19 . Lekcje z mlodym . Teraz chwile popisze bo jutro rano moze w chwili przyplywu energii jakies okno umyje? Zastanowie sie. Duzo pracuje. Jak nie dziecko to chociaz jakas kariere trzeba popchnac:-) dlatego w weekendy jestem aktywniejsza.
macduska, Sabina, anna maria, Mega, moremi, gretka, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:EEE na 18te urodzinki..Tos Ty nad podziw grzeczna byla
i to jeszcze z tym samym chUopem...Znaczy to twoj pierwszy i ostatni???
anna maria, Sabina, peppapig, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A jak sobie na Disco chcialam urode poprawic i sie wysmarowalam fluidem (ciemny braz),jak mi lza od wiatru polecial to milam taka biala smuge przez caly pysk:-)ale humorek poprawialo winko na szybcika wypite z kumpelka w bramie (zlota reneta)
macduska, kapturnica, malgos741, Sabina, SolarPolar, peppapig, ania.g, EwaT, Mega, moremi, iwcia77, gretka, kkisia, caffe, Dorka1979, Pusurek lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:mojego synia dzisiaj na dyskotece w szkole wychowawca nakrył z elektronicznym...
zaczyna się...
No ....niezle niezle..Moda w gimbazie na elektroniczne panuje juz od dluzszego czasu.... Tyle,ze malo sprytny widze skoro dal sie przylapac heheh..Mysmy gorzej mieli bo nam sie z kieszeni dymilo i smierdzialo..Teraz taki papieros jak dlugopisik...
Ja rzucilam fajki wmaju 2013r po 20latach palenia i to najlepsze co zrobilam w ostatnim zcasiemacduska, malgos741, Sabina, SolarPolar, anna maria, peppapig, moremi, iwcia77, kkisia, Dorka1979, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No ....niezle niezle..Moda w gimbazie na elektroniczne panuje juz od dluzszego czasu.... Tyle,ze malo sprytny widze skoro dal sie przylapac heheh..Mysmy gorzej mieli bo nam sie z kieszeni dymilo i smierdzialo..Teraz taki papieros jak dlugopisik...
Ja rzucilam fajki wmaju 2013r po 20latach palenia i to najlepsze co zrobilam w ostatnim zcasie
mam nadzieję, ze nie zacznie palić, cholera nienawidzę papierosów
edit. właśnie pierworodny mówi ze co trzeci chłopak ma,
no i co zrobisz jak nic nie zrobisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 21:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:EEE na 18te urodzinki..Tos Ty nad podziw grzeczna byla
i to jeszcze z tym samym chUopem...Znaczy to twoj pierwszy i ostatni???
aż się zakochałam w moim mężu i to mój jedyny! Padamm!
macduska, Sabina, anna maria, kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ....niezle niezle..Moda w gimbazie na elektroniczne panuje juz od dluzszego czasu.... Tyle,ze malo sprytny widze skoro dal sie przylapac heheh..Mysmy gorzej mieli bo nam sie z kieszeni dymilo i smierdzialo..Teraz taki papieros jak dlugopisik...
Ja rzucilam fajki wmaju 2013r po 20latach palenia i to najlepsze co zrobilam w ostatnim zcasiemalgos741 lubi tę wiadomość
-
O ciotkowe tematy
Ja dostałam pierwszą @ w dzień swoich 15 urodzin. Już łapałam się na pierwsze podpaski. Pamiętam jak kiedyś rzucili podpaski do naszej apteki. Ustawiły się długie kolejki a ojcu udało się wtedy kupić hurtowo trzy worki
kapturnica, macduska, EwaT, Sabina, Mega, moremi, iwcia77, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:mam nadzieję, ze nie zacznie palić, cholera nienawidzę papierosów
Z tym ,ze on akurat od zawszej est przeciwnik palenia bo mu zawsze smierdzialo. I gnebil mnie i malza bysmy rzucili fajki..Zreszta dzieki jego przentowi na dzien matki rzucilam..A chUop nie mial wyjscia musial rzucic tez ..
Ale zawsze sie mu moze odmienic..Mialam kumpele co zawsze i wiecznie gadala jak to fajki smierdza i w ogole rece jada nikotyna..A teraz fajczy po 2ramki na dzien...Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość