X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No nie!!Tos ty ladnie niegrzeczna dzioUcha byla..Pewnie corce tez tak pozwolisz =D
    Kurde ja jakoś myślałam na przód mimo wszystko,pierwszy raz na osiemnastce z obecnym chłopem..mm zawsze wspominamy ze wzruszeniem...
    Wszyscy w domu jakoś przywykli że my razem,miesiąc dwa, rok i dobrze nam było,modłam sama wybrać.. I to był dobry wybór,chciałabym żeby moja córka miała tak prosto,nieskomplikowanie, brr...nie chce myśleć! A to już już..ma 12 lat pierwsze miłości się zaczną..

anna maria, malgos741, Sabina, kapturnica, caffe, moremi, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jak tam Merlocik Magduśku? ;)

a dziękuję, wszystko w porządku ;-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matka tez pierwszy @ w wieku 11 a ostatnia w wieku 50 . Teoretycznie mam jeszcze siedem lat ale wlasnie mina 12 dzien niespodziewanego cyklu i wykrwawiam sie dzisiaj . Nie wiem o co chodzi. Na razie na wykresie nie zaznaczam bo jak to @ w 12 czy 13 dc?

anna maria lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta spoznione ale serdeczne zyczenia urodzinowe.

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie ściemniaj że pierwszego orgazmu nie przeżyłaś sama ze sobą
    No może źle napisałam pierwsze orgazmy to swoje były of kors,potem już nie starczało selfi ;) i się człowiek zakochał to się bzykac chciał na okrągło
    :D

malgos741, macduska, SolarPolar, EwaT, Mega, caffe, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Matka tez pierwszy @ w wieku 11 a ostatnia w wieku 50 . Teoretycznie mam jeszcze siedem lat ale wlasnie mina 12 dzien niespodziewanego cyklu i wykrwawiam sie dzisiaj . Nie wiem o co chodzi. Na razie na wykresie nie zaznaczam bo jak to @ w 12 czy 13 dc?
    ja tak miałam przy wysokiej prolaktynie, zamiast ovu to @.

Sabina, moremi lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Kurde ja jakoś myślałam na przód mimo wszystko,pierwszy raz na osiemnastce z obecnym chłopem..mm zawsze wspominamy ze wzruszeniem...
    Wszyscy w domu jakoś przywykli że my razem,miesiąc dwa, rok i dobrze nam było,modłam sama wybrać.. I to był dobry wybór,chciałabym żeby moja córka miała tak prosto,nieskomplikowanie, brr...nie chce myśleć! A to już już..ma 12 lat pierwsze miłości się zaczną..
    EEE na 18te urodzinki..Tos Ty nad podziw grzeczna byla =D i to jeszcze z tym samym chUopem...Znaczy to twoj pierwszy i ostatni???

Sabina, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I jeden skitrany papieros na 4 w piwnicy na szybko spalany =D heheheh No byly byly... Jak popatrze na zdjecia to nie wierze ,zeto ja taka zbunotana przeciwko wszystkeimu i wszystkim heheheh

mojego synia dzisiaj na dyskotece w szkole wychowawca nakrył z elektronicznym...

zaczyna się...:-/

Sabina, anna maria, SolarPolar, moremi, iwcia77, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do domu dotarlam o 19 . Lekcje z mlodym . Teraz chwile popisze bo jutro rano moze w chwili przyplywu energii jakies okno umyje? Zastanowie sie. Duzo pracuje. Jak nie dziecko to chociaz jakas kariere trzeba popchnac:-) dlatego w weekendy jestem aktywniejsza.

macduska, Sabina, anna maria, Mega, moremi, gretka, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EEE na 18te urodzinki..Tos Ty nad podziw grzeczna byla =D i to jeszcze z tym samym chUopem...Znaczy to twoj pierwszy i ostatni???
    to ja jeszcze bardziej grzeczna bo dopiero jak miałam 20 lat;)

anna maria, Sabina, peppapig, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak sobie na Disco chcialam urode poprawic i sie wysmarowalam fluidem (ciemny braz),jak mi lza od wiatru polecial to milam taka biala smuge przez caly pysk:-)ale humorek poprawialo winko na szybcika wypite z kumpelka w bramie (zlota reneta);-)

macduska, kapturnica, malgos741, Sabina, SolarPolar, peppapig, ania.g, EwaT, Mega, moremi, iwcia77, gretka, kkisia, caffe, Dorka1979, Pusurek lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    mojego synia dzisiaj na dyskotece w szkole wychowawca nakrył z elektronicznym...

zaczyna się...:-/

No ....niezle niezle..Moda w gimbazie na elektroniczne panuje juz od dluzszego czasu.... Tyle,ze malo sprytny widze skoro dal sie przylapac heheh..Mysmy gorzej mieli bo nam sie z kieszeni dymilo i smierdzialo..Teraz taki papieros jak dlugopisik...
    Ja rzucilam fajki wmaju 2013r po 20latach palenia i to najlepsze co zrobilam w ostatnim zcasie 8)

macduska, malgos741, Sabina, SolarPolar, anna maria, peppapig, moremi, iwcia77, kkisia, Dorka1979, Pusurek lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    to ja jeszcze bardziej grzeczna bo dopiero jak miałam 20 lat;)
    Hmmm to ja sie nie wypowiadam =D

malgos741, peppapig, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ....niezle niezle..Moda w gimbazie na elektroniczne panuje juz od dluzszego czasu.... Tyle,ze malo sprytny widze skoro dal sie przylapac heheh..Mysmy gorzej mieli bo nam sie z kieszeni dymilo i smierdzialo..Teraz taki papieros jak dlugopisik...
    Ja rzucilam fajki wmaju 2013r po 20latach palenia i to najlepsze co zrobilam w ostatnim zcasie 8)

mam nadzieję, ze nie zacznie palić, cholera nienawidzę papierosów

edit. właśnie pierworodny mówi ze co trzeci chłopak ma,
    no i co zrobisz jak nic nie zrobisz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 21:10

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak Elfik po egzaminie...

macduska, peppapig, anna maria, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja tak miałam przy wysokiej prolaktynie, zamiast ovu to @.
    No ale wlasnie od dwoch prawie cykli bromergon lykam i tak sie pochrzanilo?

anna maria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hmm..miałam chopoköw co chcieli ale ją ich nie chciałam, a jeden był taki co za nim łaziłam ale nie było uczucia ;) aż się zakochałam w moim mężu i to mój jedyny! Padamm! :D

macduska, Sabina, anna maria, kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    jak Ci się udało?

malgos741 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ciotkowe tematy ;) Ja dostałam pierwszą @ w dzień swoich 15 urodzin. Już łapałam się na pierwsze podpaski. Pamiętam jak kiedyś rzucili podpaski do naszej apteki. Ustawiły się długie kolejki a ojcu udało się wtedy kupić hurtowo trzy worki :)

kapturnica, macduska, EwaT, Sabina, Mega, moremi, iwcia77, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    mam nadzieję, ze nie zacznie palić, cholera nienawidzę papierosów
    No wiesz..Reke trzymaj na pulsie ale jak bedzie chcial jarac to bedzie jarał -niestety.... To samo powtarzam mlodemu.Zrobi i tak na zlosc jesli bedzie chcial.....
    Z tym ,ze on akurat od zawszej est przeciwnik palenia bo mu zawsze smierdzialo. I gnebil mnie i malza bysmy rzucili fajki..Zreszta dzieki jego przentowi na dzien matki rzucilam..A chUop nie mial wyjscia musial rzucic tez ..
    Ale zawsze sie mu moze odmienic..Mialam kumpele co zawsze i wiecznie gadala jak to fajki smierdza i w ogole rece jada nikotyna..A teraz fajczy po 2ramki na dzien...

Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5801 5802 5803 5804 5805 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ