X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No nie!!Tos ty ladnie niegrzeczna dzioUcha byla..Pewnie corce tez tak pozwolisz =D
    Kurde ja jakoś myślałam na przód mimo wszystko,pierwszy raz na osiemnastce z obecnym chłopem..mm zawsze wspominamy ze wzruszeniem...
    Wszyscy w domu jakoś przywykli że my razem,miesiąc dwa, rok i dobrze nam było,modłam sama wybrać.. I to był dobry wybór,chciałabym żeby moja córka miała tak prosto,nieskomplikowanie, brr...nie chce myśleć! A to już już..ma 12 lat pierwsze miłości się zaczną..

anna maria, malgos741, Sabina, kapturnica, caffe, moremi, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jak tam Merlocik Magduśku? ;)

a dziękuję, wszystko w porządku ;-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matka tez pierwszy @ w wieku 11 a ostatnia w wieku 50 . Teoretycznie mam jeszcze siedem lat ale wlasnie mina 12 dzien niespodziewanego cyklu i wykrwawiam sie dzisiaj . Nie wiem o co chodzi. Na razie na wykresie nie zaznaczam bo jak to @ w 12 czy 13 dc?

anna maria lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta spoznione ale serdeczne zyczenia urodzinowe.

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie ściemniaj że pierwszego orgazmu nie przeżyłaś sama ze sobą
    No może źle napisałam pierwsze orgazmy to swoje były of kors,potem już nie starczało selfi ;) i się człowiek zakochał to się bzykac chciał na okrągło
    :D

malgos741, macduska, SolarPolar, EwaT, Mega, caffe, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Matka tez pierwszy @ w wieku 11 a ostatnia w wieku 50 . Teoretycznie mam jeszcze siedem lat ale wlasnie mina 12 dzien niespodziewanego cyklu i wykrwawiam sie dzisiaj . Nie wiem o co chodzi. Na razie na wykresie nie zaznaczam bo jak to @ w 12 czy 13 dc?
    ja tak miałam przy wysokiej prolaktynie, zamiast ovu to @.

Sabina, moremi lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Kurde ja jakoś myślałam na przód mimo wszystko,pierwszy raz na osiemnastce z obecnym chłopem..mm zawsze wspominamy ze wzruszeniem...
    Wszyscy w domu jakoś przywykli że my razem,miesiąc dwa, rok i dobrze nam było,modłam sama wybrać.. I to był dobry wybór,chciałabym żeby moja córka miała tak prosto,nieskomplikowanie, brr...nie chce myśleć! A to już już..ma 12 lat pierwsze miłości się zaczną..
    EEE na 18te urodzinki..Tos Ty nad podziw grzeczna byla =D i to jeszcze z tym samym chUopem...Znaczy to twoj pierwszy i ostatni???

Sabina, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I jeden skitrany papieros na 4 w piwnicy na szybko spalany =D heheheh No byly byly... Jak popatrze na zdjecia to nie wierze ,zeto ja taka zbunotana przeciwko wszystkeimu i wszystkim heheheh

mojego synia dzisiaj na dyskotece w szkole wychowawca nakrył z elektronicznym...

zaczyna się...:-/

Sabina, anna maria, SolarPolar, moremi, iwcia77, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do domu dotarlam o 19 . Lekcje z mlodym . Teraz chwile popisze bo jutro rano moze w chwili przyplywu energii jakies okno umyje? Zastanowie sie. Duzo pracuje. Jak nie dziecko to chociaz jakas kariere trzeba popchnac:-) dlatego w weekendy jestem aktywniejsza.

macduska, Sabina, anna maria, Mega, moremi, gretka, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EEE na 18te urodzinki..Tos Ty nad podziw grzeczna byla =D i to jeszcze z tym samym chUopem...Znaczy to twoj pierwszy i ostatni???
    to ja jeszcze bardziej grzeczna bo dopiero jak miałam 20 lat;)

anna maria, Sabina, peppapig, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak sobie na Disco chcialam urode poprawic i sie wysmarowalam fluidem (ciemny braz),jak mi lza od wiatru polecial to milam taka biala smuge przez caly pysk:-)ale humorek poprawialo winko na szybcika wypite z kumpelka w bramie (zlota reneta);-)

macduska, kapturnica, malgos741, Sabina, SolarPolar, peppapig, ania.g, EwaT, Mega, moremi, iwcia77, gretka, kkisia, caffe, Dorka1979, Pusurek lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    mojego synia dzisiaj na dyskotece w szkole wychowawca nakrył z elektronicznym...

zaczyna się...:-/

No ....niezle niezle..Moda w gimbazie na elektroniczne panuje juz od dluzszego czasu.... Tyle,ze malo sprytny widze skoro dal sie przylapac heheh..Mysmy gorzej mieli bo nam sie z kieszeni dymilo i smierdzialo..Teraz taki papieros jak dlugopisik...
    Ja rzucilam fajki wmaju 2013r po 20latach palenia i to najlepsze co zrobilam w ostatnim zcasie 8)

macduska, malgos741, Sabina, SolarPolar, anna maria, peppapig, moremi, iwcia77, kkisia, Dorka1979, Pusurek lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    to ja jeszcze bardziej grzeczna bo dopiero jak miałam 20 lat;)
    Hmmm to ja sie nie wypowiadam =D

malgos741, peppapig, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ....niezle niezle..Moda w gimbazie na elektroniczne panuje juz od dluzszego czasu.... Tyle,ze malo sprytny widze skoro dal sie przylapac heheh..Mysmy gorzej mieli bo nam sie z kieszeni dymilo i smierdzialo..Teraz taki papieros jak dlugopisik...
    Ja rzucilam fajki wmaju 2013r po 20latach palenia i to najlepsze co zrobilam w ostatnim zcasie 8)

mam nadzieję, ze nie zacznie palić, cholera nienawidzę papierosów

edit. właśnie pierworodny mówi ze co trzeci chłopak ma,
    no i co zrobisz jak nic nie zrobisz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 21:10

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak Elfik po egzaminie...

macduska, peppapig, anna maria, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja tak miałam przy wysokiej prolaktynie, zamiast ovu to @.
    No ale wlasnie od dwoch prawie cykli bromergon lykam i tak sie pochrzanilo?

anna maria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hmm..miałam chopoköw co chcieli ale ją ich nie chciałam, a jeden był taki co za nim łaziłam ale nie było uczucia ;) aż się zakochałam w moim mężu i to mój jedyny! Padamm! :D

macduska, Sabina, anna maria, kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    jak Ci się udało?

malgos741 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ciotkowe tematy ;) Ja dostałam pierwszą @ w dzień swoich 15 urodzin. Już łapałam się na pierwsze podpaski. Pamiętam jak kiedyś rzucili podpaski do naszej apteki. Ustawiły się długie kolejki a ojcu udało się wtedy kupić hurtowo trzy worki :)

kapturnica, macduska, EwaT, Sabina, Mega, moremi, iwcia77, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    mam nadzieję, ze nie zacznie palić, cholera nienawidzę papierosów
    No wiesz..Reke trzymaj na pulsie ale jak bedzie chcial jarac to bedzie jarał -niestety.... To samo powtarzam mlodemu.Zrobi i tak na zlosc jesli bedzie chcial.....
    Z tym ,ze on akurat od zawszej est przeciwnik palenia bo mu zawsze smierdzialo. I gnebil mnie i malza bysmy rzucili fajki..Zreszta dzieki jego przentowi na dzien matki rzucilam..A chUop nie mial wyjscia musial rzucic tez ..
    Ale zawsze sie mu moze odmienic..Mialam kumpele co zawsze i wiecznie gadala jak to fajki smierdza i w ogole rece jada nikotyna..A teraz fajczy po 2ramki na dzien...

Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5801 5802 5803 5804 5805 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ