35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Ja pierwszy raz lodzislawa zrobilam swojemu bylemu mezowi (18)on jebany sie odrazu sposcil mi do buzi ,a ja odrazu sie wyzygalam za tapczan i tak mi obrzydzil ten rodzaj milosci ,no ale potem malymi kroczakmi ....
I nigdy sie nie przełamałam na spożywanie ,że tak powiem bo wiem ,że bylby hafcik.....Zawsze wypluwam
SolarPolar, malgos741, anna maria, kkisia, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Ja pierwszy raz lodzislawa zrobilam swojemu bylemu mezowi (18)on jebany sie odrazu sposcil mi do buzi ,a ja odrazu sie wyzygalam za tapczan i tak mi obrzydzil ten rodzaj milosci ,no ale potem malymi kroczakmi ....
malgos741, anna maria, kkisia, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:No ja do tej pory nie lubie z szotem do buzi.
a mnie szczęka boli i zawsze mam stracha, że mi cos strzeli i pojadę taka rozdziawiona na ortopedię....malgos741, iwcia77, anna maria, moremi, kkisia, SolarPolar, peppapig, Iwone, Mega, caffe, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ....niezle niezle..Moda w gimbazie na elektroniczne panuje juz od dluzszego czasu.... Tyle,ze malo sprytny widze skoro dal sie przylapac heheh..Mysmy gorzej mieli bo nam sie z kieszeni dymilo i smierdzialo..Teraz taki papieros jak dlugopisik...
Ja rzucilam fajki wmaju 2013r po 20latach palenia i to najlepsze co zrobilam w ostatnim zcasie
My znowu po tabexach. Z tym że mąż całą kurację, a ja piątego dnia odstawiłam tabletki i fajki. Dodatkowo przeczytałam książkę Allena Carra i pomogłoanna maria, kapturnica, macduska, kkisia, Iwone, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyjeśli chodzi o pierwszy bzyk to 11 listopada była 20 , okrągła rocznica
uczcilismy w taki oto doniosły sposó narodowe Swięto NiepodległosciWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 21:49
kapturnica, malgos741, iwcia77, moremi, kkisia, SolarPolar, EwaT, Bozia3, peppapig, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a mnie szczęka boli i zawsze mam stracha, że mi cos strzeli i pojadę taka rozdziawiona na ortopedię....
Do dzis ma traume hehehe
macduska, malgos741, ania.g, moremi, kkisia, peppapig, Iwone, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:To ja podobnie. Zaczęłam po kątach popalać w wieku 16 lat, a tak regularnie w wieku 20 i rzuciłam 1 lutego 2013
My znowu po tabexach. Z tym że mąż całą kurację, a ja piątego dnia odstawiłam tabletki i fajki. Dodatkowo przeczytałam książkę Allena Carra i pomogłomoremi, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:moja bratowa tak pojechala..Przeskoczylo i szczeka wypadla z zawiasow...Normalnie koszmar..A wiesz co se musieli pomyslec??2nad ranem babeczka wchodzi z chUopem z otwarta paszcza
Do dzis ma traume hehehe
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
no ja seksic zaczelam sie chyba szybko- 15 lat-z owczesnym chlopakiem z ktorym potem bylam jeszcze 7 lat
wspominam to bardzo milo. nie balam sie , jakos spontan wyszedl , bylo romantycznie , kominek, winko Sangria
hm nie zaluje zadnego razu
kapturnica, macduska, ania.g, moremi, kkisia, peppapig, Iwone, Mega, caffe, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Haaa ja tez desmoxanu nie zuzylam w 5tym dniu jak juz nie jarnelam to tabletki tez odstawilam.Dokladnie 13tego maja 2013r skonczyl sie u mnie nikotynizm
tego dnia mój młody miał operację na zeza w Krakowie
co za dzień!EwaT, Bozia3, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no ja seksic zaczelam sie chyba szybko- 15 lat-z owczesnym chlopakiem z ktorym potem bylam jeszcze 7 lat
wspominam to bardzo milo. nie balam sie , jakos spontan wyszedl , bylo romantycznie , kominek, winko Sangria
hm nie zaluje zadnego razu
malgos741, iwcia77, kkisia, EwaT, Iwone, moremi, ania.g, Mega, caffe, Sabina lubią tę wiadomość