X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sobie dziś panowie poczytali - to mieli niezmarnowany wieczór...;)

iwcia77, moremi, kapturnica, Iwone, kkisia, macduska, malgos741, peppapig, SolarPolar, Reni, Mega, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jak sobie dziś panowie poczytali - to mieli niezmarnowany wieczór...;)
    myslisz? ;D , ze sa tu naprawde jacys panowie co nas czytaja :)?

kkisia, Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamiętam watę, potem siateczkę z watą - przesuwała mi się w gaciach do tyłu i idąc w sukience wyglądałam jak kaczka, bo mi się z tyłu kuper robił..a dostałam @ pierwszy raz w wieku 11 lat na oazie w Kamesznicy...:)
    Fajki popalałam od 5-6 klasy (ale sporadycznie) z koleżankami w krzakach pod kopcem krakusa...:). Wódki spróbowałam (ale tylko kieliszek) w 6 klasie na dyskotece w chłopięcym domu dziecka...
    Nie wiedziałam jak się całować z chłopakami - uczyła mnie koleżanka w bramie pokazując swoim jęzorem co mam robić jakby co....:)

iwcia77, kapturnica, kkisia, macduska, Iwone, malgos741, Simba, SolarPolar, ania.g, Mega, moremi, caffe, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    wypiłaś wino i chcesz poopowiadać? :)
    Eee bo nie wiem co wybrać? Zostać czy iść pod prysznic? :-)

Bozia3, iwcia77, kkisia, malgos741, Mega, moremi, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    myslisz? ;D , ze sa tu naprawde jacys panowie co nas czytaja :)?
    jestem przekonana o tym...i to nie obcy....tylko raczej mężowie co poniektórzy...:)

kkisia, iwcia77, Iwone, Mega, moremi, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy nie zapomnę mojego pierwszego razu. Dobrze że z tym chłopakiem już nie jestem :D
    Facet doprowadzał mnie do orgazmu a ja mu z łóżka spierdoliłam :D Nie wiedziałam co się dzieje, taki miałam odlot :D Dopiero po jakimś czasie się dowiedziałam co to było :P

macduska, iwcia77, kkisia, malgos741, Bozia3, EwaT, ania.g, Mega, moremi, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jestem przekonana o tym...i to nie obcy....tylko raczej mężowie co poniektórzy...:)
    moj na bank nie ;D- oglada tv i do tego nie kuma po pl :)

kkisia, Iwone, malgos741, EwaT, Mega, moremi, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    moj na bank nie ;D- oglada tv i do tego nie kuma po pl :)
    no jedyne wytłumaczenie, że nie zna języka..bo to, że dziś ktoś ogląda TV nie znaczy, że jutro w pracy nie robi prasówki....;)

iwcia77, Iwone, malgos741, kkisia, moremi, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    wypiłaś wino i chcesz poopowiadać? :)
    tego sie nie da opowiedzieć chyba....ale jak macie jakies pytania to odpowiem

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nawet nie wiem o co pytac i jak pytac...:-O a ciekawa jestem ...

malgos741, EwaT, kkisia, moremi, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nawet nie wiem o co pytac i jak pytac...:-O a ciekawa jestem ...
    jesli masz jakieś pytania odnosnie OOBE to odpowiem aczkolwiek nic nie zastapi twojego własnego doświadczenia

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    w jaki sposób się wprowadziłaś w taki stan - sama intencja tylko wystarczy, czy jakoś musiałaś to wyćwiczyc? I czytałam, że na początku odczuwa się okropny strach - to prawda?

moremi, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jesli masz jakieś pytania odnosnie OOBE to odpowiem aczkolwiek nic nie zastapi twojego własnego doświadczenia
    problem w tym , ze nie wiem nawet co to jest dokladnie to OOBE...:(

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Ja nigdy nie zapomnę mojego pierwszego razu. Dobrze że z tym chłopakiem już nie jestem :D
    Facet doprowadzał mnie do orgazmu a ja mu z łóżka spierdoliłam :D :P

Też to przeżyłam..Hehe i cieszę się że zwiałam hahha!

Iwone, iwcia77, kkisia, moremi, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki już idę..

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    w jaki sposób się wprowadziłaś w taki stan - sama intencja tylko wystarczy, czy jakoś musiałaś to wyćwiczyc? I czytałam, że na początku odczuwa się okropny strach - to prawda?
    niczego nie ćwiczyłam, w moim przypadku wystarczyła intencja, aczkowiek nie każdemu sie to zdarza na życzenie...nie wiem od czego to zalezy
    nie ma żadnego strachu, jak sie zaczeło to wiedziałam że to jest to, niesamowita fascynacja na początku, nie da sie porównać do niczego w realu,u mnie sie zaczeło od wibracji, w sumie przyjemne odczucie, wibracje, mrowienie w całym ciele, potem tak jabym ogładałą przekroj domu w którym mieszkałam, każde mieszkanie nade mną po kolei, potem czarne niebo i miliony gwiazd, potem pytanie w mojej głowie od kogoś- czy chcesz zobaczyc wiecej? nie chciałam, wystraszyłam się....taki badziewny ten pierwszy raz ale widziałam tego gościa który mi pomógł, tak jakby siedział na parapecie w mojej sypialni, wyglądał jak starszy zasuszony wegetarianin, hindus w białej tunice

peppapig, Bozia3, iwcia77, kkisia, ania.g, moremi, caffe, kapturnica lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrej nocki, ja już padam. :-*

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    problem w tym , ze nie wiem nawet co to jest dokladnie to OOBE...:(
    to wygugluj

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    niczego nie ćwiczyłam, w moim przypadku wystarczyła intencja, aczkowiek nie każdemu sie to zdarza na życzenie...nie wiem od czego to zalezy
    nie ma żadnego strachu, jak sie zaczeło to wiedziałam że to jest to, niesamowita fascynacja na początku, nie da sie porównać do niczego w realu,u mnie sie zaczeło od wibracji, w sumie przyjemne odczucie, wibracje, mrowienie w całym ciele, potem tak jabym ogładałą przekroj domu w którym mieszkałam, każde mieszkanie nade mną po kolei, potem czarne niebo i miliony gwiazd, potem pytanie w mojej głowie od kogoś- czy chcesz zobaczyc wiecej? nie chciałam, wystraszyłam się....taki badziewny ten pierwszy raz ale widziałam tego gościa który mi pomógł, tak jakby siedział na parapecie w mojej sypialni, wyglądał jak starszy zasuszony wegetarianin, hindus w białej tunice
    ja bym po takim czyms sie skichała.....a nie probowalas nigdy potem juz?

kapturnica lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    to wygugluj
    bede musiala, ale jutro, bo dzis padam na cycki. ide lulu. dobranoc baby :D

Iwone, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 5805 5806 5807 5808 5809 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ