35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko uważaj, bo jak wczoraj walnęłam głową o kant poduszki wieczorem, to straciłam przytomność do 6 rano.Reni wrote:to ja świadomie idę spać

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5efcdafa4061.jpg
Mega, Iwone, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, Simba, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak już tak bardzo chce, bo inni mają to niech używa tych z zerową nikotynąmacduska wrote:mam nadzieję, ze nie zacznie palić, cholera nienawidzę papierosów
edit. właśnie pierworodny mówi ze co trzeci chłopak ma,
no i co zrobisz jak nic nie zrobisz? -
nick nieaktualnyJa miesiąc przed 16 urodzinamikapturnica wrote:Eeee laski a ktoras moze mniej miala na ten pierwszy ten teges??? Zeby nie bylo ze ja hehehehe 1 klasa srednia , koncowka...W sumie to wiecej stresa niz zabawy bylo..Taka lekka improwizacja byla bo sie zabieralismy jak pies do jeża jak sobie z perspektywy czasu przypominam .Ale wspominam z usmiechem na buzce

SolarPolar, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bym z chęcią pomyliła ciała i weszła w jakiegoś miliardera żeby szybki przelew na swoje konto zrobićReni wrote:mówi się LSD
CSI, NBA, ABW czy ONZ nie znam się.. jeden czort.. kadłub leży, duch/dusza/ciało astralne czy jak mu tam włóczy się po kwadracie
nie moje tematy tak samo jak wywoływanie duchów
bałabym sie, że już nie wrócę albo pomylę ciała i co wtedy?
moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Reni, Bozia3, Simba, caffe, BISCA, nick nieaktualny, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
linia Zycia? Z Julia Roberts?Reni wrote:w jednym studenci medycyny wprowadzają się w stan śmierci klinicznej chyba .. chcą zobaczyć jak to jest jak się oderwą od ciała.. nie pamiętam tytułu
no i standardowo jak ludzie umierają to siedzą z boku i widzą swoją reanimację
moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No polar ty to masz wstawanie masakra..Ja o 6tej mam problem wielki

A tak wogole dzien dobry...
Od dzis jestem pełnoletnim i pełnoprawnym członkiem klanu 35 plus
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, SolarPolar, Iwone, nick nieaktualny, Simba, paszczakin, caffe, BISCA, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Bry

Śniło mi się, że wypadła mi duża część zębów, więc poleciałam do dentystki, a ta nie mogła śmiechu powstrzymać. Dodam, że nie wierzę w znaczenia snów. Ale to, to już przesada. Myślę, że to przez Slash, bo to ona pisała o zaleczeniu zębów, a ja zbieram się na przegląd i jakoś mi nie wychodzi.
nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
To kiedy te urodziny miałaś?kapturnica wrote:No polar ty to masz wstawanie masakra..Ja o 6tej mam problem wielki

A tak wogole dzien dobry...
Od dzis jestem pełnoletnim i pełnoprawnym członkiem klanu 35 plus
Mega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
wczorajmoremi wrote:To kiedy te urodziny miałaś?
znaczy dzis mam 35 plus 1szy dzien 
Czyli 35 plus
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 06:41
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyWitam sie i zarazem zegnam na jakis czas

Trzymajcie kciuki jesli nie wroce do poludnia to znaczy, ze zostalam przyjeta na ortopedię zielonogorskiego szpitala!
A jak wroce poproszę Bozie o zdanie relacji w telegraficznym skrocie
Pozdrawiam, bawcie sie dobrze
Mala czyli Elka
kapturnica, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, moremi, malgos741, nick nieaktualny, Bozia3, paszczakin, caffe, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry....
Mała powodzenia, trzymam kciuki, bedzie dobrze
Wszystkim miłego dnia, ja za chwile wracam do lozka, potem mam zaplanowane sprzątanie, a popołudniu wizyta u gina na przegląd i po skierowanie na drożność - musze sprawdzic co tam sie u mnie w środku dzieje bo OF wyznaczył mi dziwnie przerywana owulacje bardzo wcześnie
A moj chuop dostał teraz ataku kichania, normalnie z 15 razy, kicha tak jak popije, a przeciez trzezwiutenki jak niemowlę
moremi, Iwone, nick nieaktualny, slash, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Mała, trzymam kciuki

Mega, za Twój przegląd również
No i cały czas za ciążę Reni
gretka, Mega, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!