35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:to ja świadomie idę spać
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5efcdafa4061.jpgMega, Iwone, Dorka1979, kapturnica, macduska, kkisia, Reni, Simba, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:mam nadzieję, ze nie zacznie palić, cholera nienawidzę papierosów
edit. właśnie pierworodny mówi ze co trzeci chłopak ma,
no i co zrobisz jak nic nie zrobisz? -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Eeee laski a ktoras moze mniej miala na ten pierwszy ten teges??? Zeby nie bylo ze ja hehehehe 1 klasa srednia , koncowka...W sumie to wiecej stresa niz zabawy bylo..Taka lekka improwizacja byla bo sie zabieralismy jak pies do jeża jak sobie z perspektywy czasu przypominam .Ale wspominam z usmiechem na buzce
SolarPolar, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:mówi się LSD
CSI, NBA, ABW czy ONZ nie znam się.. jeden czort.. kadłub leży, duch/dusza/ciało astralne czy jak mu tam włóczy się po kwadracie
nie moje tematy tak samo jak wywoływanie duchów
bałabym sie, że już nie wrócę albo pomylę ciała i co wtedy?moremi, kapturnica, kkisia, Reni, Bozia3, Simba, caffe, BISCA, Sabina, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:w jednym studenci medycyny wprowadzają się w stan śmierci klinicznej chyba .. chcą zobaczyć jak to jest jak się oderwą od ciała.. nie pamiętam tytułu
no i standardowo jak ludzie umierają to siedzą z boku i widzą swoją reanimacjęmoremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
No polar ty to masz wstawanie masakra..Ja o 6tej mam problem wielki
A tak wogole dzien dobry...
Od dzis jestem pełnoletnim i pełnoprawnym członkiem klanu 35 plusmoremi, macduska, Dorka1979, Mega, SolarPolar, Iwone, kkisia, Simba, paszczakin, caffe, BISCA, Sabina, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bry
Śniło mi się, że wypadła mi duża część zębów, więc poleciałam do dentystki, a ta nie mogła śmiechu powstrzymać. Dodam, że nie wierzę w znaczenia snów. Ale to, to już przesada. Myślę, że to przez Slash, bo to ona pisała o zaleczeniu zębów, a ja zbieram się na przegląd i jakoś mi nie wychodzi.
Dorka1979, Iwone, kkisia, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:No polar ty to masz wstawanie masakra..Ja o 6tej mam problem wielki
A tak wogole dzien dobry...
Od dzis jestem pełnoletnim i pełnoprawnym członkiem klanu 35 plusMega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWitam sie i zarazem zegnam na jakis czas
Trzymajcie kciuki jesli nie wroce do poludnia to znaczy, ze zostalam przyjeta na ortopedię zielonogorskiego szpitala!
A jak wroce poproszę Bozie o zdanie relacji w telegraficznym skrocie
Pozdrawiam, bawcie sie dobrze
Mala czyli Elkakapturnica, gretka, macduska, Dorka1979, Mega, moremi, malgos741, kkisia, Bozia3, paszczakin, caffe, ania.g, Sabina, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry....
Mała powodzenia, trzymam kciuki, bedzie dobrze
Wszystkim miłego dnia, ja za chwile wracam do lozka, potem mam zaplanowane sprzątanie, a popołudniu wizyta u gina na przegląd i po skierowanie na drożność - musze sprawdzic co tam sie u mnie w środku dzieje bo OF wyznaczył mi dziwnie przerywana owulacje bardzo wcześnie
A moj chuop dostał teraz ataku kichania, normalnie z 15 razy, kicha tak jak popije, a przeciez trzezwiutenki jak niemowlęmoremi, Iwone, kkisia, slash, ania.g, Sabina, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość