35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a miałam się Was zapytać już jakiś czas temu
piszecie często edit - dlaczemu?
wiecie, że można edytować post po prawej stronie w zakładce edytujmoremi, kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
bez sensu
edit a może i z sensem
Bozia3 wrote:dlatemu, żeby Pani wiedziała w czym nastąpiła zmiana...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 09:50
moremi, paszczakin, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:moj by tego nie zniosl
on sie cieszy, ze Was mam, bo 3/4 potrzebnych rzeczy (w kwestii prokreacja, lekarze, ciaza, dzieci, karmienie, wyposazenie) dowiem sie od Was, 1/8 doczytam w necie i nam zostaje tylko do przedyskutowania gdzie kupic, pojsc, ewentulanie w jakim kolorze kupic
Paszczakin, mój m też się cieszy że wchodzę na forum i mam Was, bo przynajmniej mam z kim pogadać. Także jak mam chwilę to albo wiszę na telefonie i rozmawiam z przyjaciółką, albo siedzę na forummoremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
opowiedzą historię Andżeja jak wypędzono z niego zuo i przeszedł cudowną przemianę!Bozia3 wrote:na 2tvp o egzorcyzmach
Iwone, Bozia3, moremi, Simba, kkisia, paszczakin, Mega, kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:opowiedzą historię Andżeja jak wypędzono z niego zuo i przeszedł cudowną przemianę!
edit: autor postu nie miał intencji obrazić czyichkolwiek uczuć religijnych...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 10:02
Reni, moremi, kkisia, paszczakin, Mega, kapturnica, ania.g, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jaaaaaaaaaaaa cieeeeeeeeee
bendom medaliki z Andżejem jaaaaaa cieeeeee
Bozia3 wrote:przemiana przemianą - jednak demon nie śpi i atakuje naszego Andżeja i kusi go - aż biedny ma ataki - rzuca się na podłogę i wyrzyguje to zło...ledwo również opiera się dzwonnicy....cięzki żywot ma - może zostanie Świętym>>>???
edit: autor postu nie miał intencji obrazić czyichkolwiek uczuć religijnych...Bozia3, Simba, kkisia, Mega, kapturnica, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej no okłamowują mnie we filmie
oglądam czas honoru
i tam laska karmi typa kiwi.. czy to możliwe, żeby w Polsce w tamtych latach było kiwi ??????Reni, kkisia, Mega, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
o jejuśku magnes z Andżejem.. nie śmiem marzyć!Bozia3 wrote:a może i nawet magnesy święte..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 10:28
Bozia3, Mega, kapturnica, moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
aniag pisała o rozmiarze ciuszków...ja się tak zastanawiam - bo mój teraz nosi rozmiar 62 - czy jeśli kupię komplet na chrzciny w rozmiarze 68 - to będzie ok? Chrzciny za półtora miesiąca....
Kurcze nie chcę, żeby był ubrany w za duże, no ale za małe też nie...nie podobają mi się takie stroje do chrztu z kaszkietami i złotymi kamizelkami...a nie mam też ochoty wydawać 200 zł. Będzie to styczeń, więc do kupienia i kurtka i ciepłe spodnie...
Upatrzyłam sobie taki komplet na allegro....tylko ten rozmiar....
http://allegro.pl/ubranko-do-chrztu-dla-chlopczyka-i4830180670.html
Jak dużo cm przybywa dziecku w miesiąc?caffe, Simba, Mega, ania.g lubią tę wiadomość