35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:aniag pisała o rozmiarze ciuszków...ja się tak zastanawiam - bo mój teraz nosi rozmiar 62 - czy jeśli kupię komplet na chrzciny w rozmiarze 68 - to będzie ok? Chrzciny za półtora miesiąca....
Kurcze nie chcę, żeby był ubrany w za duże, no ale za małe też nie...nie podobają mi się takie stroje do chrztu z kaszkietami i złotymi kamizelkami...a nie mam też ochoty wydawać 200 zł. Będzie to styczeń, więc do kupienia i kurtka i ciepłe spodnie...
Upatrzyłam sobie taki komplet na allegro....tylko ten rozmiar....
http://allegro.pl/ubranko-do-chrztu-dla-chlopczyka-i4830180670.html
Jak dużo cm przybywa dziecku w miesiąc?
phi, bozia, bez zlotego to sie nie bedwie liczyc!
i koniecznie rozek
http://allegro.pl/rozek-do-chrztu-rozki-na-chrzest-atlasowy-becik-i4750809101.html
jak bedzie miec przykrotkie spodzienie to nie bedzie widac!
Reni, Simba, kkisia, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:phi, bozia, bez zlotego to sie nie bedwie liczyc!
i koniecznie rozek
http://allegro.pl/rozek-do-chrztu-rozki-na-chrzest-atlasowy-becik-i4750809101.html
jak bedzie miec przykrotkie spodzienie to nie bedzie widac!- chyba dlatego, że dzieci się chrzciło dużo młodsze - miesięczne
kapturnica, moremi, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:aniag pisała o rozmiarze ciuszków...ja się tak zastanawiam - bo mój teraz nosi rozmiar 62 - czy jeśli kupię komplet na chrzciny w rozmiarze 68 - to będzie ok? Chrzciny za półtora miesiąca....
Kurcze nie chcę, żeby był ubrany w za duże, no ale za małe też nie...nie podobają mi się takie stroje do chrztu z kaszkietami i złotymi kamizelkami...a nie mam też ochoty wydawać 200 zł. Będzie to styczeń, więc do kupienia i kurtka i ciepłe spodnie...
Jak dużo cm przybywa dziecku w miesiąc?Bozia3 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Ciężko wyczuć ile będzie Twój cm rósł. Mój już niektóre rzeczy nosi na 80. Twój więc 68 powinien mieć. Takie jest moje zdanie.
Simba, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Bry
Mam dzis tak samo
Mala powodzenia
Zostal mi tydzien do wizyty w klinice i zaczynam lapac dolymoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega stres mnie zzera , bo w sumie nie wiem co dalej
Jak by u mnie bylo cos nie teges to bym sie tak nie martwila
Widze jaki moj chlop ostatnio zamyslony
Co prawda grzecznie lyka clo ale i tak widze ze sie martwiMega, Sabina lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Mega stres mnie zzera , bo w sumie nie wiem co dalej
Co prawda grzecznie lyka clo ale i tak widze ze sie martwikkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Mega stres mnie zzera , bo w sumie nie wiem co dalej
Co prawda grzecznie lyka clo ale i tak widze ze sie martwi
Kkisia sie powinnas cieszyc ze wizyta coraz blizej..Bo sie dowiesz co dalej a nie bedziesz jak ten netoperek w zawieszeniu czekacChłopina wciska clo to bedzie wszystko w najlepszym porządeczku..
.
A ja musialam odwolac wizyte w klinice..Z racji ,ze nie zdaze skompletowac potrzebnych dokumentow do kartoteki i braknie mi cykli stymulowanych w papirach...Moj gin sie kurwa wypioł na pacjentki i dopiero wraca w styczniuNie podrasuje mi kartoteki
To nie mam sensu nakurzac kilometrow do kliniki po to tylko ,zeby zabulic za wizyte i dowiedziec sie ,że brakuje mi jeszcze 1dnego czy 2cykli stymulacyjnych do czynnika jajnikowego nieplodnosci...Takze i tak czy siak na spokojniusio trza uzbierac pełna kartoteke i pewnie koło swiat wielkanocnych sie umowimy. Wiec luzuje szelki i ani badan hormonow ani chlopa na naionka nie wysylam bo i tak by badania byly za stare....LeceM cykl swiateczny naturalny moze bedzie cud bożonarodzeniowy
gretka, kkisia, Mega, moremi, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, gdyby któraś chciała kupić buty w e-obuwiu to mam do rozdania kupony rabatowe:
50 zł - zakupy powyżej 499zł
100 zł - 999zł
200zł - 1899zł
40zł - 399zł
dotyczy zakupów nieprzecenionych produktów, rabat ważny do 30.11.2014r.Simba, moremi, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jak dużo cm przybywa dziecku w miesiąc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 12:30
caffe, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Iwone - to Ty na zdjęciu?
Ależ on miał bujną czuprynę!!!
No i grubaśny kombinezon - teraz trochę inaczej jest chyba, bo się dziecko wiezie w foteliku - i hyc do kościoła - widziałam, że w fotelikach te dzieci są całą mszę...
to podobnie jak ze szpitala - dawniej wychodziło się w rożku - teraz w fotelikuIwone, moremi, Mega, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Iwone - to Ty na zdjęciu?
Ależ on miał bujną czuprynę!!!
No i grubaśny kombinezon - teraz trochę inaczej jest chyba, bo się dziecko wiezie w foteliku - i hyc do kościoła - widziałam, że w fotelikach te dzieci są całą mszę...
to podobnie jak ze szpitala - dawniej wychodziło się w rożku - teraz w foteliku
Do kościoła jechaliśmy wózkiem a później po mszy autem, ale nie wycigalismy go z becika, dopiero jak wracaliśmy do domu to wracał w nosidełku.
W trakcie imprezy małemu sie ulało i przebrałam go na niebiesko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 17:05
caffe, Mega, ania.g, kkisia, slash, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość