35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Mała, trzymam kciuki
Mega, za Twój przegląd również
No i cały czas za ciążę ReniReni, slash, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry o nieludzkiej porze
Kaptur, przeoczylam Twoje urodziny wczoraj, przepraszam, zycze Ci spelnienia s i e cokolwiek by to nie oznaczalo i "+" pod choinke
Mala, powodzenia w szpitalu
Mega, kciuki za wizyte
Moj maz nie wraca jutro- znowu przelozyli lot, byc moze w na sobote....Mega, kapturnica, kkisia, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry o nieludzkiej porze
Kaptur, przeoczylam Twoje urodziny wczoraj, przepraszam, zycze Ci spelnienia s i e cokolwiek by to nie oznaczalo i "+" pod choinke
Mala, powodzenia w szpitalu
Mega, kciuki za wizyte
Moj maz nie wraca jutro- znowu przelozyli lot, byc moze w na sobote....taka ciągła niepewność i zawieszenie
-
iwcia77 wrote:..i zadowolona
ja co miesiac musze robic toxo i cmv- bo nie mam przeciwcial..jest to bardzo stresujace i niewygodne , bo nie moge jesc wedlin, surowego miesa itpa tak uwielbiam ...wszystkie warzywa i owoce musze myc w sodzie oczyszczonej...
aaa, Iwcia, serio?
ja tez nie mam przeciwcial na toxo i w zyciu nie mylam owocow czyms inym nic woda..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie chce reklamy siac..Ale palilam po poltorej ramki dziennie fajek i 5tego dnia na desmoxanie nie palilam juz wogole...Rzucil moj chUop i matka..A ona jarala 40lat prawie....
moj chuop na tabex-ie, to chyba to samo, tylko inna nazwa handlowa..
a tez kopcil sporo..kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
hello dziewczynki
witam się kawką
dziś buro i ponuro a do roboty trza iść.
Mała powodzenia.kapturnica, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Eeee laski a ktoras moze mniej miala na ten pierwszy ten teges??? Zeby nie bylo ze ja hehehehe 1 klasa srednia , koncowka...W sumie to wiecej stresa niz zabawy bylo..Taka lekka improwizacja byla bo sie zabieralismy jak pies do jeża jak sobie z perspektywy czasu przypominam .Ale wspominam z usmiechem na buzce
no o orgazmie przy pierwszym razie u mnie nie bylo mowy, za to byl z moja pierwsza miloscia, wczesniejsi nie kwalifikowali sie na seks
kapturnica, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jestem przekonana o tym...i to nie obcy....tylko raczej mężowie co poniektórzy...
szczerze, to prawie by bylo godne podziwu- nie wiem ile samozaparcia trzeba by bylo facetowi, zeby przebrnac przez te nasze strony pierdzielenia o wszytkim..Mega lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:szczerze, to prawie by bylo godne podziwu- nie wiem ile samozaparcia trzeba by bylo facetowi, zeby przebrnac przez te nasze strony pierdzielenia o wszytkim..
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
paszczakin wrote:szczerze, to prawie by bylo godne podziwu- nie wiem ile samozaparcia trzeba by bylo facetowi, zeby przebrnac przez te nasze strony pierdzielenia o wszytkim..
kapturnica lubi tę wiadomość
-
ufff, doczytalam..
mala- powodzenia!
zadziwiacie mnie swietna pamiecia- ja nie mam zielonego pojecia kiedy dostalam okres, jedyne co pamietam, ze musialo to byc w 5-6 klasie, po typie szkoly pamietam. I tez sie na zadne waty nie lapalam, mialalm takie fajne belle w paczuszkach popakowane do szkoly.
Tak samo nie pamietam kiedy odkrylam masturbacje, ani pierwszego samorobionego orgazmu..kkisia, moremi, Mega, ania.g, SolarPolar, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:faceci są bardziej ciekawscy niż nam się wydaje i wielu lubi przysłuchiwać się rozmowom kobiet (choć wielu nie) - więc ja obstawiam, że są amatorzy tego forum
moj by tego nie znioslon sie cieszy, ze Was mam, bo 3/4 potrzebnych rzeczy (w kwestii prokreacja, lekarze, ciaza, dzieci, karmienie, wyposazenie) dowiem sie od Was, 1/8 doczytam w necie i nam zostaje tylko do przedyskutowania gdzie kupic, pojsc, ewentulanie w jakim kolorze kupic
Iwone, Bozia3, kkisia, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Mukulski nie żyje
bardzo przywale jak zapytam kto to? nawet gugiel mi nie pomogl..
edit
ok, juz widze- Mikulski..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 09:16
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
wiemy wiemy każdy w końcu umrze
a Pan Mikulski sympatyczny człowiek .. często spotykałam go w sklepie jak kupowaliśmy bułki
Iwone wrote:Mukulski nie żyjedorbie, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny