35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a ta dalej swoje.. też nie zrozumiałaś o co wtedy kaman
nie jest obrzydliwym..bo to natura ale już napęczniały sinoblady cyc z żyłami na wierzchu i popękanymi brodawami już nie jest ładny widok..
uwazam ze mialam i maa i bede miala racje, ze matka karmiaca dziecko w miejscu publicznym może dyskretnie zakryć się pieluszką!
SolarPolar wrote:Sorry ale cycki to co innego i zdecydowanie uwazam ze mialam i mama i bede miala racje, ze matka karmiaca dziecko w miejscu publicznym nie jest obrzydliwym widokiem!Iwone, moremi, paszczakin, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja bym po takim czyms sie skichała.....a nie probowalas nigdy potem juz?
alez oczywiście miałam mnóstwo oobe....juz takich gdzie spotkałam byty niefizyczne, potem juz nie ma takiego strachu, tyle że co chwila ściaga do ciała i to jest prawdziwa zmora obemaniaków, trzeba sie non stop "dostrajać" do tamtej rzeczywistości bo sie wypada do nasmoże to i lepiej bo okropnie ciągnie do tamtej strony, byłam na niskich astralach ale nawet tam czuć obecność "Zródła" nie wiem jak to nazwać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 22:54
Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a ta dalej swoje.. też nie zrozumiałaś o co wtedy kaman
nie jest obrzydliwym..bo to natura ale już napęczniały sinoblady cyc z żyłami na wierzchu i popękanymi brodawami już nie jest ładny widok..
uwazam ze mialam i maa i bede miala racje, ze matka karmiaca dziecko w miejscu publicznym może dyskretnie zakryć się pieluszką!Reni, Mega, moremi, kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a ta dalej swoje.. też nie zrozumiałaś o co wtedy kaman
uwazam ze mialam i maa i bede miala racje, ze matka karmiaca dziecko w miejscu publicznym może dyskretnie zakryć się pieluszką!
Nie wiem czy brzydkie bo nigdy nie widzialam, ale chyba sa brzydsze widoki na tym swiecie. Np
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa82572611bf.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 23:07
Mega, moremi, kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
muszę doczytać poprzednie strony, bo już nie wiem
ewka Ty poważnie to piszesz? przeciez to brzmi jak nacpałam się i mam odjazd
EwaT wrote:alez oczywiście miałam mnóstwo oobe....juz takich gdzie spotkałam byty niefizyczne, potem juz nie ma takiego strachu, tyle że co chwila ściaga do ciała i to jest prawdziwa zmora obemaniaków, trzeba sie non stop "dostrajać" do tamtej rzeczywistości bo sie wypada do nasmoże to i lepiej bo okropnie ciągnie do tamtej strony, byłam na niskich astralach ale nawet tam czuć obecność "Zródła" nie wiem jak to nazwać...
EwaT, SolarPolar, Mega, moremi, kkisia, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
https://www.facebook.com/video.php?v=993201687369557&fref=nf
SolarPolar wrote:Nie wiem czy brzydkie bo nigdy nie widzialam, ale chyba sa brzydsze widoki na tym swiecie. NpMega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
poważnie pytam, bo pierwszy raz o tym słyszę.. takie rzeczy to tylko w filmach
i to na trzeźwo?EwaT wrote:no cóż,nic ci nie zastąpi własnego doświadczenia
mam gdzies jak to brzmi, to jest moje doświadczenieiwcia77 lubi tę wiadomość
-
w jednym studenci medycyny wprowadzają się w stan śmierci klinicznej chyba .. chcą zobaczyć jak to jest jak się oderwą od ciała.. nie pamiętam tytułu
no i standardowo jak ludzie umierają to siedzą z boku i widzą swoją reanimację
moremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:w jednym studenci medycyny wprowadzają się w stan śmierci klinicznej chyba .. chcą zobaczyć jak to jest jak się oderwą od ciała.. nie pamiętam tytułu
no i standardowo jak ludzie umierają to siedzą z boku i widzą swoją reanimację -
Reni wrote:w jednym studenci medycyny wprowadzają się w stan śmierci klinicznej chyba .. chcą zobaczyć jak to jest jak się oderwą od ciała.. nie pamiętam tytułu
no i standardowo jak ludzie umierają to siedzą z boku i widzą swoją reanimację
pisałam o OOBE -
to ja świadomie idę spać
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5efcdafa4061.jpg
moremi wrote:O świadomym śnie jest Incepcja.Mega, EwaT, kkisia, moremi, caffe, kapturnica, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mówi się LSD
CSI, NBA, ABW czy ONZ nie znam się.. jeden czort.. kadłub leży, duch/dusza/ciało astralne czy jak mu tam włóczy się po kwadracie
nie moje tematy tak samo jak wywoływanie duchów
bałabym sie, że już nie wrócę albo pomylę ciała i co wtedy?
EwaT wrote:chyba wiem o co chodzi, z LD bardzo łatwo przejść do OOBEMega, moremi, SolarPolar, kapturnica, macduska, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość