35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Ja też myślę, zeby małego ochrzcić w styczniu, ale jeszcze nie byłam u księdza.
Bozia, jeśli mogę zapytać, na ile osób robicie przyjęcie i gdzie (w sensie w domu czy lokalu)?
Ale z drugiej strony ja nie przepadam za takimi imprezami w restauracji - bo co z takim maleństwem tam robić? Ani przewijaka, ani łóżeczka, zabawek - nic. Ciotki i rodzina musi wtedy się nim wciąż zajmować - jakoś mi to nie pasi....dom to dom jednak.
Więc my zrobimy przyjęcie u mojej mamy - mieszka kilka bloków dalej sama w dużym mieszkaniu, więc miejsca pod dostatkiem.
Będzie około 11-13 osób - tylko rodzice, rodzeństwo i chrzestni...no może ze dwie bliskie ciotki, ale to jeszcze do przemyślenia.
My lubimy gotować, więc z tym problemu nie będzie. Na pewno będzie obiad, potem kawa ciasto i kolacja z sałatkami.
Ja musiałam już teraz ustalić termin, bo chrzestną jest moja przyjaciółka z UK - ona musiała znać termin wcześniej (urlop, samolot)Mega, EwaT, caffe, ania.g, kkisia, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
przyłapałam szarego gnojka w nocy...zrobił sobie kurna domek z daszkiem...
no nic - koty coraz odważniejsze...poczekamy, jak mały będzie łapał je za ogon
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9653bf904f9e.jpgMega, Reni, caffe, Iwone, ania.g, Pusurek, kkisia, Simba, Sabina, paszczakin, peppapig, iwcia77, moremi, Niuta, Parka lubią tę wiadomość
-
co to jest roczek?
Iwone wrote:Cafe ja robiłam chrzciny w lokalu, bo nie dałabym rady w domu. Nie miał mi kto wtedy pomóc. Moja mama w szpitalu, ja ciągle z laktatorem latałam, ale roczek robiliśmy już w domuMega, Iwone lubią tę wiadomość
-
nie no ok
myślałam, że to też jakaś rocznica chrztu jak przy komunii .. tak to zabrzmiało
do głowy nie przyszłoby mi, żeby robić w kanjpie pierwsze urodziny dziecka
Mega wrote:Oj Reni, really???roczek - 1 urodziny
Mega, Iwone, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:jade na zakupy sie zrelaksować, babcia zostaje z małym
tylko mi sie tu udzielać żeby było co czytać jak wróce!godzinę będziesz potem nadrabiać, przy dobrych wiatrach
a jak sie temat trafi to i ze dwie
-
Bozia3 wrote:jak zadasz dzis jeszcze kilka przygłupiastych pytan, to na bank zapłodnienie zbiorowe sie udało...
Bozia3, Iwone, gretka, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Iwone jest zakaz używania zdrobnień
śmiechowy ten maluch..
Iwone wrote:a to z roczku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 12:53
Iwone, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość