35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jakoś nie mogę sobie przypomnieć co nosiłam w majtach przy okresie, a dostałam w wieku 12 lat (1988 rok), normalnie za cholerę se nie przypomnę...
iwcia77, Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:To Ty nie rozumiesz
. A może kogoś obrażasz tym, że nie lubisz księży? Nie pomyślałaś o tym? Zawsze ktoś coś czegoś nie lubi..takie życie...
Czy ktoś obraził lub nazwał ciemnogrodem Inesse na przykłąd? Nie - choć jest głeboko wierząca, ale fanatyzmu w niej nie ma...
A Tobie niby chodzi o wiarę w szerokim kontekście..a bronisz nowenny i świętych krzeseł katolickich... Tu większość pisze do CIebie, że w coś wierzy i każdy to uznaje...a Ty swoje...
Uważam, że zacietrzewiłaś się jak Polarmis na cyckach i już nic do CIebie nie dotrze...iwcia77, Mega, kkisia, kapturnica, Sabina, macduska, Iwone, moremi, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Eee pierwsze były belli. Z dwoma klejącymi paskami wzdłuż podpaski.
Kapta, bo Ty gówniara jesteś
Zależy to też od tego w ile lat dostałaś pierwszą miesiączkę.
Te zmiany jakoś tak szybko weszły, więc miałaś szanse się nie natknąć na watę w siatce. -
Mega wrote:A ja jakoś nie mogę sobie przypomnieć co nosiłam w majtach przy okresie, a dostałam w wieku 12 lat (1988 rok), normalnie za cholerę se nie przypomnę...
Mega, Iwone, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:waty w siatce też nie pamiętam,
jedynie podpaski bella takie w rózowym worku - do dzisiaj je produkują
a ze klej miały słaby to w samej spódnicy bez rajstop z taką podpaską lepiej było nie wychodzić...Sabina, macduska, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Eee pierwsze były belli. Z dwoma klejącymi paskami wzdłuż podpaski.
Kapta, bo Ty gówniara jesteś
Zależy to też od tego w ile lat dostałaś pierwszą miesiączkę.
Te zmiany jakoś tak szybko weszły, więc miałaś szanse się nie natknąć na watę w siatce.moremi, iwcia77, kkisia, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja dostalam w 7 mej klasie ..Czyli jakby policzyl 14lat mialam czyli to bylo w 93
kapturnica, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwone wrote:ja pierwszą @ dostałam w 5 klasie i matka wtedy mi dała szmatki które musiałam prać
dopiero później dostałam podpaski z watą w siateczce
moremi, kkisia, iwcia77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:ja pierwszą @ dostałam w 5 klasie i matka wtedy mi dała szmatki które musiałam prać
dopiero później dostałam podpaski z watą w siateczce
Ja pierdzielę. Gadamy jak stare babcie... A pamiętasz...?Mega, Iwone, kapturnica, kkisia, iwcia77, macduska, Sabina, malgos741, caffe, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pamietam jak przyszly pierwszy raz tampony i matka mi nie chciala dac twierdzac ,ze se cnote rozwal
A byly takie malusie mini ...Heh a ona jakos ich nie uzyla(moze nie wiedziala jak
) i dala mojej starszej kuzynce.Wscieklam sie na chuja bo tampony to byl towar wymienny w klasie
No i wiecie szpana mozna bylo ciąć
moremi, iwcia77, Iwone, macduska, kkisia, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pamietam jak przyszly pierwszy raz tampony i matka mi nie chciala dac twierdzac ,ze se cnote rozwal
A byly takie malusie mini ...Heh a ona jakos ich nie uzyla(moze nie wiedziala jak
) i dala mojej starszej kuzynce.Wscieklam sie na chuja bo tampony to byl towar wymienny w klasie
No i wiecie szpana mozna bylo ciąć
macduska, kapturnica, kkisia, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!