35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:ale przypadkowo - czy pracowałaś nad tym?
pierwszy raz , poprosiłam swojego opiekuna, wyraziłam taka intencje że chciałabym cos takiego przezyć...no i zaczeło sie gdzie ok 5tej nad ranem
wtedy to pierwszy i jedyny raz jak narazie go widziałam...chyba dla mnie przybrał ziemski imageBozia3 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:nie umiem nad tym pracować- jak narazie
pierwszy raz , poprosiłam swojego opiekuna, wyraziłam taka intencje że chciałabym cos takiego przezyć...no i zaczeło sie gdzie ok 5tej nad ranem
wtedy to pierwszy i jedyny raz jak narazie go widziałam...chyba dla mnie przybrał ziemski image -
Bursztyn wrote:mozna wejsc przez pomylkedo innego ciala, ponoc zdarzaly sie takie przypadki u niedoswiadczonych
tak straszą np katolicy..nie pije teraz do ciebie
znam wiele obemaniaków wszyscy cali i zdrowi, niepijący niepalący
musze nadmienić że trzeba byc absolutnie trzezwym i doenergetyzowanym...po używkach nie ma najmniejszych szans
w centrum Moena w Stanach wiem że sobie pomagają jakims ogromnym kryształem -
EwaT wrote:tak straszą np katolicy..nie pije teraz do ciebie
znam wiele obemaniaków wszyscy cali i zdrowi, niepijący niepalący
musze nadmienić że trzeba byc absolutnie trzezwym i doenergetyzowanym...po używkach nie ma najmniejszych szans
w centrum Moena w Stanach wiem że sobie pomagają jakims ogromnym kryształem -
caffe wrote:Już przetestowałam wszystko co jest na rynku i dupa
moremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To jest jeszcze jeden sposob..Zalozenie filtra na spust do wody...Niestetywoda w ujeciach bywa bardzo twarda..A to cholerstwo jest..Wiem bo widze rozncie miedzy wlasna woda ze studni a ta z wodociagow...Pewnie bym tej chlorowki nigdy nie uzywala ale poziom wod w Pl jest juz tak niski ,ze na nasza trojce brakowalo wody ze studniw lecie..Masakra..Musielismy zainwestowac kasiore w podlaczenie do miejskiej
-
Bursztyn wrote:to mialo byc pytanie, zapomnialam dac pytajnika
-
nick nieaktualnycaffe wrote:no może, ale jak z tym walczyć/
Caffe , na pewno wszystkie tabsy przetestowałaś?
u mnie zrobił się paskudny osad na zmywarce - nie do usunięcia nawet preparatami do mycia zmywarki - tłusty szlam, masakra.
Wpadły mi w ręce kapsułki Feiry platinum ( czy jakoś tak) reklamują je ostatnio,
osad po 2 myciach zniknął jak sen złoty,
naczynia czyściutkie, ani grama osadu a też mam bardzo twardą wodę z własnej studni.
Z drugiej strony część szkła po prostu nie nadaje się do zmywarki.moremi lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Caffe , na pewno wszystkie tabsy przetestowałaś?
u mnie zrobił się paskudny osad na zmywarce - nie do usunięcia nawet preparatami do mycia zmywarki - tłusty szlam, masakra.
Wpadły mi w ręce kapsułki Feiry platinum ( czy jakoś tak) reklamują je ostatnio,
osad po 2 myciach zniknął jak sen złoty,
naczynia czyściutkie, ani grama osadu a też mam bardzo twardą wodę z własnej studni.
Z drugiej strony część szkła po prostu nie nadaje się do zmywarki.macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Witam
Wlazlam po kolejnej nieprzespanej nocy a Wy się znowu klocilyscie.
Kurwa, mądre fajne babki a pół nocy skakaly sobie do gardeł. Ja wiem, że krwi nie było. Ale szału nie ma jak się czyta. Zawsze mam straszny niesmak jak się tak klocicie. Lubię was wszystkie bez wyjatku, nie lubię jak dochodzi do takich wymiany zdań.
ZZmieniając temat
Kapta wszystktakiego najlepszego z okazji podwójnej 18
Witam się i nadrabiam siedząc u fryzjera, oby mi zielone włosy nie wyszły
Oczywiście wszystkiego najlepszego KaptaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 16:23
kapturnica, Mega, iwcia77, kkisia, caffe, moremi, Sabina lubią tę wiadomość