35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusur pewnie w ogrodzie albo myje pachy owcom
a Polar pewnie jedzieona lubi jeździć .. przypomina mi się "O psie, który jeździł koleją" ciekawe co u niej dzisiaj..
Bozia3, Sabina, kkisia, Simba, kapturnica, Mega, Pusurek, moremi, paszczakin, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Moze byc zmywarkach?
mam pytanie do osob posiadajacych takie urzadzenie: czy to prawda ze talerze trzeba "oplukiwac" pod woda przed wrzuceniem do urzadzenia? czyli takie mycie przed myciem? moja tesciowa tak robi.....
Jesli odpowiez brzmi tak, to dla mnie to nie ma sensu, podwojna robota...Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Amozecie polecic jakas firme konkretna? Albo odradzic jakas?
-
caffe wrote:Ja bym najpierw zrobiła test wody. Bo u mnie jest taka (i nie pomaga sól), że niektóre naczynia typu szklanki mają taki mleczny nalot, chyba kamienny. I co bym nie robiła, to zawsze jest.
Mega lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:sól i nabłyszczacz..nie działa? Bo sama sól to za mało - ja jak zaczęłam pilnować i dodawać zawsze nabłyszczacz osobno (nie te tabletki 17 w jednym) to naloty zniknęły
-
Bursztyn wrote:no to wiem
ale niektore uchodza za badziewne a inne nie
jakie sa wasze?moremi lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:właśnie mam zamiar - bo ten gość od "Dowodu" cytował go i polecał lekturę...
a co - warto czy nie?
ja też przeżyłam OOBE ale przy nim jestem jak przedszkolak wiec sie nie bede chwalićBozia3 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:jezeli chcesz cos wiedziec o tamtej stronie to jak najbardziej-fantastyczne ksiązki, tylko zacznij czytac po kolei
ja też przeżyłam OOBE ale przy nim jestem jak przedszkolak wiec sie nie bede chwalićMega lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:jezeli chcesz cos wiedziec o tamtej stronie to jak najbardziej-fantastyczne ksiązki, tylko zacznij czytac po kolei
ja też przeżyłam OOBE ale przy nim jestem jak przedszkolak wiec sie nie bede chwalić