35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam się na temat wiary nie wypowiadam, każdego człowieka indywidualna sprawa i tego się trzymam.
Nie mam ślubu kościelnego bo szanuję zdanie mojego m, który nie chciał za to w inny sposób mi się odwdzięczyl.Bozia3 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:Dobra, ide na lunch bo zmeczyla mnie ta dyskusja..
I bede odmawiac modlitwe przed jedzeniemcaffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn
ale Nam na prawdę chodzi o coś innego
Laska wyraźnie napiała ""przepis" na cud"
No właśnie. I ja rozumiem, że ona uważa, że u niej nastąpił cud. Ale chciałam przytoczyć jej wypowiedź:
Gorąco namawiam! -każdą zrozpaczoną czytającą to dziewczynę- zdobądź się na ofiarę i trud Nowenny, a ujrzysz w swoim życiu CUDA. nie ja Ci to obiecuję, a Maryja:)Reni, Sabina, Bozia3, Simba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Ojj tam Mega bez ironii nie istnialby wąciak..
Ja tam lubie ,ze nie jest tu zawsze za słodko..Bo inaczej mozna sie by bylo pohaftac z tego jedzenia sobie z dziubaskow
Burszta pomodli sie przed lunchem a ja przed dinneremMega, Bursztyn, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ojj tam Mega bez ironii nie istnialby wąciak..
Ja tam lubie ,ze nie jest tu zawsze za słodko..Bo inaczej mozna sie by bylo pohaftac z tego jedzenia sobie z dziubaskow
Burszta pomodli sie przed lunchem a ja przed dinneremBozia3 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:No właśnie. I ja rozumiem, że ona uważa, że u niej nastąpił cud. Ale chciałam przytoczyć jej wypowiedź:
Gorąco namawiam! -każdą zrozpaczoną czytającą to dziewczynę- zdobądź się na ofiarę i trud Nowenny, a ujrzysz w swoim życiu CUDA. nie ja Ci to obiecuję, a Maryja:)
jest przekonana ze u niej zadzialalo, wiec poleca metode
i tyle
nie kazdy musi korzystac
i tym optymistycznym akcentem chcialabym zakonczyc dyskusjeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:58
Mega lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:No właśnie. I ja rozumiem, że ona uważa, że u niej nastąpił cud. Ale chciałam przytoczyć jej wypowiedź:
Gorąco namawiam! -każdą zrozpaczoną czytającą to dziewczynę- zdobądź się na ofiarę i trud Nowenny, a ujrzysz w swoim życiu CUDA. nie ja Ci to obiecuję, a Maryja:)
a ujrzysz w swoim życiu CUDA. nie ja Ci to obiecuję, a Maryja:)
dziękuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 14:01
Reni, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale to nie jest nic złego..
ja np jak wsiadam na skuter zawsze modlę się o szczęśliwy powrót do domu i wyobraźnię dla innych kierowców
Bursztyn wrote:Dobra, ide na lunch bo zmeczyla mnie ta dyskusja..
I bede odmawiac modlitwe przed jedzeniemBursztyn, Sabina, Mega, kkisia, kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:miałas lepić pierogi
zrobiłam
na moje nieszczęście są pyszne
zjadłam 12...
niech mnie ktoś dobije...
http://www.iv.pl/images/66253854091874340361.jpgSabina, Mega, kkisia, paszczakin, Bozia3, kapturnica, Mala79, iwcia77, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:masz mylne odczucia w takim razie
Napisałaś to w taki sposób, tak jak z wodą święconą, że w zasadzie nie wiadomo o co chodzi. I można pomyśleć, że jesteś taka wierząca i ok, ale można też pomyśleć, że ironizujesz, co by się gryzło z Twoimi dzisiejszymi wypowiedziami odnośnie wiary.
Ponieważ mam Cię za osobę poważną, to przyjmuję, że jednak to jedzenie święcisz przed konsumpcją...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 14:05
Mega, Bozia3, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Bursztyn, ale przecież ona może mieć swoje odczucia, prawda? No spójrz na to obiektywnie.caffe wrote:Napisałaś to w taki sposób, tak jak z wodą święconą, że w zasadzie nie wiadomo o co chodzi. I można pomyśleć, że jesteś taka wierząca i ok, ale można też pomyśleć, że ironizujesz, co by się gryzło z Twoimi dzisiejszymi wypowiedziami odnośnie wiary.
Ponieważ mam Cię za osobę poważną, to przyjmuję, że jednak to jedzenie święcisz przed konsumpcją...
wiec tak, czesto modle sie przed jedzeniemMega, kapturnica lubią tę wiadomość