35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Hej
Ja żyw, ale tylko trochę, bo złapałam zapalenie zatok
Wlazałam, bo wiedziałam, że dziś EEG Tupka. Ewa trzymam kciuki, żeby nic nie wyszło
Reni ściskam Ciebie i psioraMam nadzieję, że poradzi sobie z tym cholerstwem
A ja spadam kończyć rurki z kremem. Obiecałam na jutro do roboty, co mnie podkusiło, niech to cholera
a 5 masz usg? dobrze kojarzejszyn ?Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A teraz łazimy po sklepach, przeżyłam traumę bo przymierzałam spodnie i okazało sie ze nie mieszcze sie w rozmiar 34
kupiłam gacie 36 i z okazji smutku idę na hamburgera
anna maria, kapturnica, Mega, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwcia my od dawna nie uzywamyw domu pastz fluorem..Syn nie bierze udzialu we fluoryzacji zebow ...Prawda jest taka ,ze nadmiar fluoru szkodzi ..A w tych czasach niedobor nie grozi nam...
Macduska jak silne sa to wroca..To jak wojna , przetrwaja najsilniejsze jednostki....iwcia77, macduska, HappyJo lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Iwcia my od dawna nie uzywamyw domu pastz fluorem..Syn nie bierze udzialu we fluoryzacji zebow ...Prawda jest taka ,ze nadmiar fluoru szkodzi ..A w tych czasach niedobor nie grozi nam...
Macduska jak silne sa to wroca..To jak wojna , przetrwaja najsilniejsze jednostki....kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Iwcia my od dawna nie uzywamyw domu pastz fluorem..Syn nie bierze udzialu we fluoryzacji zebow ...Prawda jest taka ,ze nadmiar fluoru szkodzi ..A w tych czasach niedobor nie grozi nam...
Macduska jak silne sa to wroca..To jak wojna , przetrwaja najsilniejsze jednostki....
Ja się na żadną wojnę nie szykuje...iwcia77, Mega, macduska, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja sie wkurwiam na maxa i najebalam , w dupie mam ovu
Kupilam flaszke i poszlam do bratowej blok obok
Chlop mne tak wkurwil ze szkoda gadac ,
Obiecal swojemu synowinze zaplacimy mu za wycieczke do londyny
Niemialabym nic przeciw gdyby uzgodnil to ze mna a nie za moimi plecami
I huj strzelil ovu w tym cykly
Nic z tego
Nie gadam z nim wcale
Pierdole nawet wizyte w klinice w czwartek
I mam dosc
Szukam roboty za gtamanica
Kts cos wie
Pakuje sie odrazu
Chyba zeszlo wiekszosc ze mnie
a i ide sobie zrobic nastepnego drnamamatrojki, iwcia77, moremi, Mega, Sabina, macduska, malgos741, Bozia3, EwaT, peppapig lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:czy galaretki owocowe sa niezdrowe?
..Niestety sa tez zrodlem wegli..Najlepiej se robic samemu galaretki..Ja robie musy z dodatkiem żelatyny wtedy kontroling mam nad iloscia cukera...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kkisia wrote:A ja sie wkurwiam na maxa i najebalam , w dupie mam ovu
Kupilam flaszke i poszlam do bratowej blok obok
Chlop mne tak wkurwil ze szkoda gadac ,
Obiecal swojemu synowinze zaplacimy mu za wycieczke do londyny
Niemialabym nic przeciw gdyby uzgodnil to ze mna a nie za moimi plecami
I huj strzelil ovu w tym cykly
Nic z tego
Nie gadam z nim wcale
Pierdole nawet wizyte w klinice w czwartek
I mam dosc
Szukam roboty za gtamanica
Kts cos wie
Pakuje sie odrazu
Chyba zeszlo wiekszosc ze mnie
a i ide sobie zrobic nastepnego drnakkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:zasadniczo zawieraja kolagen wiec na kosci , wiezadla, stawy sa zdrowe i zalecane po wypadkach i w rekonwalescencji...Tyle pamietam z zajec w szkole medycznej
..Niestety sa tez zrodlem wegli..Najlepiej se robic samemu galaretki..Ja robie musy z dodatkiem żelatyny wtedy kontroling mam nad iloscia cukera...
ale ja nie mam cukrzycy ciazowej i jak sobie 1 zrobie to ja jem przez 4 dnimoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:ty grubasie- taki rozmiar i jeszcze hamburgery ci w glowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 22:16
iwcia77 lubi tę wiadomość