35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:zbieram sie z małym na eeg
EwaT, anna maria, SolarPolar, Iwone, iwcia77, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja sie dołaczam do kciukasów za malucha...Zeżarnęłam placuszki z cukini..
Powiem wam ze niebo w gębie ,ziemniaczane sie chowaja..
Delikatne , puchate i takie mrrrraśne.... Mialam jedna bidną cukinie wiec wyszlo malusio i zeżarła bym jeszcze..macduska, Mega, Sabina, iwcia77, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No ja sie dołaczam do kciukasów za malucha...Zeżarnęłam placuszki z cukini..
Powiem wam ze niebo w gębie ,ziemniaczane sie chowaja..
Delikatne , puchate i takie mrrrraśne.... Mialam jedna bidną cukinie wiec wyszlo malusio i zeżarła bym jeszcze.. -
nick nieaktualny
-
A wiec kochana wg mnie bedzie pokazywal przerywana bo masz sluzwodnistypo domnoiemanej ovu..Nie wazne w jaki dzien bys nie zaznaczyla sluz lłodny a takim jest wodnisty lub rozciagliwy jako ze jest to obaw plodnosci to zrobi rpzerywana
Jaka mialas dzis tempke??? -
Mega wrote:przepis dawaj
Mega, zabcia 41, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A wiec kochana wg mnie bedzie pokazywal przerywana bo masz sluzwodnistypo domnoiemanej ovu..Nie wazne w jaki dzien bys nie zaznaczyla sluz lłodny a takim jest wodnisty lub rozciagliwy jako ze jest to obaw plodnosci to zrobi rpzerywana
Jaka mialas dzis tempke??? -
co do tempki z tego co patrze to srednia tempke wyznacza ci na 36,70
Program interpretuje to tak....jesli 6 wczesniejszych tempek w tyl nie ma tego przyslowiowego 0,2 stopnia mniej niz kolejne 3, 4 tempki po domniemanej ovu to ci ja odznaczy ,ze tempka nie skoczyla wystarczajaco... Tobie skoczyla 2dni a 3ciego spadla do lini..
Skoro 36,6 dzis to automatycznie ci odznaczy bo te tempki nie wskazuja na skok po owulacyjny...Byc moze org sie rpzygotowywuje do owulacji i probowal ale cos stanelo na przeszkodzie...Te po ovu sa za niskie przez to odznacza.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 18:30
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:co do tempki z tego co patrze to srednia tempke wyznacza ci na 36,75
Program interpretuje to tak....jesli 6wczesniejszych tempek w tyl nie ma tego przyslowiowego 0,2 stopnia mniej niz kolejne 3, 4 tempki po domniemanej ovu to ci ja odznaczy ,ze tempka nie skoczyla wystarczajaco... Tobie skoczyla 2dni a 3ciego spadla do lini..
Skoro 36,6 to automatycznie ciodznaczy bo te tempki nie wskazuja na skok poowulacyjny...Byc moze org sie rpzygotowywuje do owulacji i probowal ale cos stanelo na przeszkodzie...Te po ovu sa za niskie przez to odznacza.......