X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wogole cos Sabci i Polarka nie widac ...

SolarPolar, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    ok rozejrze sie w najblizszym czasie prz okazji zakupow przedswiatecznych bo u mnie na wiosze niet....
    niech ci Bozia w dziatkach wynagrodzi :)

malgos741 lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Paszczak- ja cos czuje , ze ty dziewczynke nosisz :)

wiesz Iwcia, zabobony wskazuja, ze chlopak, atari/unitra u mojego gina, ze chlopak, my jednak troche bardziej nastawieni na chlopaka, wiec pewnie bedzie dziewczynka.. no nic- poczekamy zobaczymy- przed swietami bede miec jeszcze usg, tomam nadzieje, ze da sie kartoflowa plec podejrzec.

iwcia77, anna maria, kkisia, Mega, malgos741, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole to musze wam napisac , ze na kursie rodzenia w temacie baru mlecznego, polozna pokazywala jak uciskac cyca aby pobudzic laktacje , wiec wieczorem po kapieli z 3 razy se lewego ucisnelam...zalozylam koszulke i poszlam spac...rano sie budze a tam plama na cycku :-O...bar mleczny sie aktywowal, czyli uciskalam dobrze ;D

anna maria, gretka, Viola, kkisia, Iwone, Simba, SolarPolar, malgos741, Reni, Sabina, moremi, caffe lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak bedzie dziewczynka to dostanie czapke po Helci:-)
    paszczakin wrote:
    Anna Maria jak ja na Twoja Helenke w tej czapie patrze, to az troszeczke mi sie przesuwa z "chcenia" chlopca w "chcenie" dziewczynki ;) Slodziak taki ;)

iwcia77, kkisia, paszczakin, Simba, malgos741, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wiesz Iwcia, zabobony wskazuja, ze chlopak, atari/unitra u mojego gina, ze chlopak, my jednak troche bardziej nastawieni na chlopaka, wiec pewnie bedzie dziewczynka.. no nic- poczekamy zobaczymy- przed swietami bede miec jeszcze usg, tomam nadzieje, ze da sie kartoflowa plec podejrzec.
    to tak jak u mnie, nastawialimy sie na cipcie a wyprodukowalismy siusiaka :)

anna maria, kkisia, Mega, Iwone lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja jutro ide na usg do mojej prywatnej ginki a w czwartek na wizyte do szpitala.

w szpitalu gdzie zdecydowalam sie rodzic propaguja system rooming-in...czyli se nie odpoczne po porodzie :-O

Sabina lubi tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    niech ci Bozia w dziatkach wynagrodzi :)

na poczatek moglo by byc grubsze endo ;-) Bog zaplac...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 17:10

iwcia77, kapturnica, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

gretka
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    na poczatek moglo b bc grubsze endo ;-) Bog zaplac...
    no ja chojna jestem , nie rozdrabniam sie i z grubej rury zyczenia skladam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 17:11

gretka, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde od tego siedzenia za granica ortografia ponizej sredniej krajowej , a kiedys wszyscy ode mnie sciagali na dyktandzie bo 5 dostawalam za ort...

chojna czy hojna???

Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurde od tego siedzenia za granica ortografia ponizej sredniej krajowej , a kiedys wszyscy ode mnie sciagali na dyktandzie bo 5 dostawalam za ort...

chojna czy hojna???

jak Cie pocieszy to mam tak samo, dobrze ze jestem wzrokowcem, to jak " na oko" nie pasuje to poprawiam :-)

nie badz rozrzutna 5 liter wystarczy;-)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

gretka
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    jak Cie pocieszy to mam tak samo, dobrze ze jestem wzrokowcem, to jak " na oko" nie pasuje to poprawiam :-)

nie badz rozrzutna 5 liter wystarczy;-)
    no ja tez wzrokowiec, nawet bzykam sie przy zapalonym swietle ;D

gretka, Mega, anna maria, Sabina, moremi, HappyJo lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i gdzie znowu wszystkie??? potem znowu kumulacja w nocy i bedzie armageddon...

iwcia77, Mega, Simba, anna maria, HappyJo lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisała bym ,ze mnie głowa boli...A tak naprawde to mnie łeb napierdala.....

iwcia77, Mega, anna maria, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    gretka- od 16:30 do ok 18 forum pustoszeje ...dziewczyny wracaja z roboty do chaty, odbieraja dzieci z przedszkoli, robia obiado-kolacje itp...to jest najlepszy czas na nadrabianie zaleglosci forumowych :) ale nie na konwersacje :D

Mega, Iwone, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Napisała bym ,ze mnie głowa boli...A tak naprawde to mnie łeb napierdala.....

no mnie tez wlasnie czacha dymi i myslalam ze ja sie skupie wizualnie to akurat bedzie ok...

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

gretka
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, zajrzalam na belly...okazuje sie ze 37 to tydzien gdzie dziecko uznaje sie za donoszone...mi wypada on na 29 grudzien...mam nadzieje ze Ivo nie bedzie chcial wyjsc na Sylwestra :-O

Iwone, Mega, Mega, anna maria, malgos741, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    zbieram sie z małym na eeg

iwcia77, Simba, anna maria, SolarPolar, peppapig, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    zbieram sie z małym na eeg

o to trzymamy kciuki za O.K. :-)

EwaT, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurde, zajrzalam na belly...okazuje sie ze 37 to tydzien gdzie dziecko uznaje sie za donoszone...mi wypada on na 29 grudzien...mam nadzieje ze Ivo nie bedzie chcial wyjsc na Sylwestra :-O

no pare godzin i peknie 50siatka :-)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

gretka
‹‹ 5895 5896 5897 5898 5899 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ