35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:Paszczak- ja cos czuje , ze ty dziewczynke nosisz
wiesz Iwcia, zabobony wskazuja, ze chlopak, atari/unitra u mojego gina, ze chlopak, my jednak troche bardziej nastawieni na chlopaka, wiec pewnie bedzie dziewczynka.. no nic- poczekamy zobaczymy- przed swietami bede miec jeszcze usg, tomam nadzieje, ze da sie kartoflowa plec podejrzec.
iwcia77, anna maria, kkisia, Mega, malgos741, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
a tak wogole to musze wam napisac , ze na kursie rodzenia w temacie baru mlecznego, polozna pokazywala jak uciskac cyca aby pobudzic laktacje , wiec wieczorem po kapieli z 3 razy se lewego ucisnelam...zalozylam koszulke i poszlam spac...rano sie budze a tam plama na cycku
...bar mleczny sie aktywowal, czyli uciskalam dobrze
anna maria, gretka, Viola, kkisia, Iwone, Simba, SolarPolar, malgos741, Reni, Sabina, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
jak bedzie dziewczynka to dostanie czapke po Helci:-)paszczakin wrote:Anna Maria jak ja na Twoja Helenke w tej czapie patrze, to az troszeczke mi sie przesuwa z "chcenia" chlopca w "chcenie" dziewczynki
Slodziak taki
iwcia77, kkisia, paszczakin, Simba, malgos741, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:wiesz Iwcia, zabobony wskazuja, ze chlopak, atari/unitra u mojego gina, ze chlopak, my jednak troche bardziej nastawieni na chlopaka, wiec pewnie bedzie dziewczynka.. no nic- poczekamy zobaczymy- przed swietami bede miec jeszcze usg, tomam nadzieje, ze da sie kartoflowa plec podejrzec.
anna maria, kkisia, Mega, Iwone lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kurde od tego siedzenia za granica ortografia ponizej sredniej krajowej , a kiedys wszyscy ode mnie sciagali na dyktandzie bo 5 dostawalam za ort...
chojna czy hojna???
jak Cie pocieszy to mam tak samo, dobrze ze jestem wzrokowcem, to jak " na oko" nie pasuje to poprawiam
nie badz rozrzutna 5 liter wystarczy;-)
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:jak Cie pocieszy to mam tak samo, dobrze ze jestem wzrokowcem, to jak " na oko" nie pasuje to poprawiam
nie badz rozrzutna 5 liter wystarczy;-)gretka, Mega, anna maria, Sabina, moremi, HappyJo lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:i gdzie znowu wszystkie??? potem znowu kumulacja w nocy i bedzie armageddon...
ale nie na konwersacje
Mega, Iwone, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
kurde, zajrzalam na belly...okazuje sie ze 37 to tydzien gdzie dziecko uznaje sie za donoszone...mi wypada on na 29 grudzien...mam nadzieje ze Ivo nie bedzie chcial wyjsc na Sylwestra
Iwone, Mega, Mega, anna maria, malgos741, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kurde, zajrzalam na belly...okazuje sie ze 37 to tydzien gdzie dziecko uznaje sie za donoszone...mi wypada on na 29 grudzien...mam nadzieje ze Ivo nie bedzie chcial wyjsc na Sylwestra
no pare godzin i peknie 50siatkaiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
gretka