X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wogole cos Sabci i Polarka nie widac ...

SolarPolar, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    ok rozejrze sie w najblizszym czasie prz okazji zakupow przedswiatecznych bo u mnie na wiosze niet....
    niech ci Bozia w dziatkach wynagrodzi :)

malgos741 lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Paszczak- ja cos czuje , ze ty dziewczynke nosisz :)

wiesz Iwcia, zabobony wskazuja, ze chlopak, atari/unitra u mojego gina, ze chlopak, my jednak troche bardziej nastawieni na chlopaka, wiec pewnie bedzie dziewczynka.. no nic- poczekamy zobaczymy- przed swietami bede miec jeszcze usg, tomam nadzieje, ze da sie kartoflowa plec podejrzec.

iwcia77, anna maria, nick nieaktualny, Mega, malgos741, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole to musze wam napisac , ze na kursie rodzenia w temacie baru mlecznego, polozna pokazywala jak uciskac cyca aby pobudzic laktacje , wiec wieczorem po kapieli z 3 razy se lewego ucisnelam...zalozylam koszulke i poszlam spac...rano sie budze a tam plama na cycku :-O...bar mleczny sie aktywowal, czyli uciskalam dobrze ;D

anna maria, gretka, Viola, nick nieaktualny, Iwone, Simba, SolarPolar, malgos741, Reni, nick nieaktualny, moremi, caffe lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak bedzie dziewczynka to dostanie czapke po Helci:-)
    paszczakin wrote:
    Anna Maria jak ja na Twoja Helenke w tej czapie patrze, to az troszeczke mi sie przesuwa z "chcenia" chlopca w "chcenie" dziewczynki ;) Slodziak taki ;)

iwcia77, nick nieaktualny, paszczakin, Simba, malgos741, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wiesz Iwcia, zabobony wskazuja, ze chlopak, atari/unitra u mojego gina, ze chlopak, my jednak troche bardziej nastawieni na chlopaka, wiec pewnie bedzie dziewczynka.. no nic- poczekamy zobaczymy- przed swietami bede miec jeszcze usg, tomam nadzieje, ze da sie kartoflowa plec podejrzec.
    to tak jak u mnie, nastawialimy sie na cipcie a wyprodukowalismy siusiaka :)

anna maria, nick nieaktualny, Mega, Iwone lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja jutro ide na usg do mojej prywatnej ginki a w czwartek na wizyte do szpitala.

w szpitalu gdzie zdecydowalam sie rodzic propaguja system rooming-in...czyli se nie odpoczne po porodzie :-O

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    niech ci Bozia w dziatkach wynagrodzi :)

na poczatek moglo by byc grubsze endo ;-) Bog zaplac...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 17:10

iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

gretka
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    na poczatek moglo b bc grubsze endo ;-) Bog zaplac...
    no ja chojna jestem , nie rozdrabniam sie i z grubej rury zyczenia skladam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 17:11

gretka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde od tego siedzenia za granica ortografia ponizej sredniej krajowej , a kiedys wszyscy ode mnie sciagali na dyktandzie bo 5 dostawalam za ort...

chojna czy hojna???

Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurde od tego siedzenia za granica ortografia ponizej sredniej krajowej , a kiedys wszyscy ode mnie sciagali na dyktandzie bo 5 dostawalam za ort...

chojna czy hojna???

jak Cie pocieszy to mam tak samo, dobrze ze jestem wzrokowcem, to jak " na oko" nie pasuje to poprawiam :-)

nie badz rozrzutna 5 liter wystarczy;-)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

gretka
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    jak Cie pocieszy to mam tak samo, dobrze ze jestem wzrokowcem, to jak " na oko" nie pasuje to poprawiam :-)

nie badz rozrzutna 5 liter wystarczy;-)
    no ja tez wzrokowiec, nawet bzykam sie przy zapalonym swietle ;D

gretka, Mega, anna maria, nick nieaktualny, moremi, HappyJo lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i gdzie znowu wszystkie??? potem znowu kumulacja w nocy i bedzie armageddon...

iwcia77, Mega, Simba, anna maria, HappyJo lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisała bym ,ze mnie głowa boli...A tak naprawde to mnie łeb napierdala.....

iwcia77, Mega, anna maria, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    gretka- od 16:30 do ok 18 forum pustoszeje ...dziewczyny wracaja z roboty do chaty, odbieraja dzieci z przedszkoli, robia obiado-kolacje itp...to jest najlepszy czas na nadrabianie zaleglosci forumowych :) ale nie na konwersacje :D

Mega, Iwone, anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Napisała bym ,ze mnie głowa boli...A tak naprawde to mnie łeb napierdala.....

no mnie tez wlasnie czacha dymi i myslalam ze ja sie skupie wizualnie to akurat bedzie ok...

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

gretka
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, zajrzalam na belly...okazuje sie ze 37 to tydzien gdzie dziecko uznaje sie za donoszone...mi wypada on na 29 grudzien...mam nadzieje ze Ivo nie bedzie chcial wyjsc na Sylwestra :-O

Iwone, Mega, Mega, anna maria, malgos741, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    zbieram sie z małym na eeg

iwcia77, Simba, anna maria, SolarPolar, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    zbieram sie z małym na eeg

o to trzymamy kciuki za O.K. :-)

EwaT, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurde, zajrzalam na belly...okazuje sie ze 37 to tydzien gdzie dziecko uznaje sie za donoszone...mi wypada on na 29 grudzien...mam nadzieje ze Ivo nie bedzie chcial wyjsc na Sylwestra :-O

no pare godzin i peknie 50siatka :-)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

gretka
‹‹ 5895 5896 5897 5898 5899 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: