X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no to masakra - lepiej chyba byc bezdzietnym w takiej sytuacji...wspólczuc dziecku...
    i matce tez

Simba, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • HappyJo Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurdę, ledwo siadłam, 10 stron przeczytałam i już muszę lecieć dalej. Niby chora jestem (zapalenie krtani i tchawicy :/ z antybiotykiem w tle ;( ), ale chiwli spokoju.
    Lecę do mojego Bąka do przedszkola na zebranie, a potem do gina - pierwsza wizyta u nowego. Dam znać, co zadał :)

ps. Ja się z Wami oczywiście dzień dobry i do spisania później <3

Reni, Mega, iwcia77, kkisia, malgos741, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • HappyJo Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to jest niesprawiedliwe mały cierpi od urodzenia wiecznie chory i jeszcze to
    złośliwy II stopnia.. chemia

;(
    Ja mam 2 laby. Jedna już staruszka, choć jara, ale ostatnio 2 operacje w ciągu niecałego roku - guzy. Ale wyszła z tego. Twojemu tez życzę takiego wyjścia :)

Reni, anna maria, kkisia, Simba, Sabina, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aqata wrote:
    Czytam to forum od ponad roku i nigdy się nie ujawniałam, bo jak widzę co wyczyniasz, to odechciewa się.
    Ewka, kto kazał ci czekać na ciążę 42 lata!? Trzeba było rodzić za młodu a nie pierdolić się po kontach. Nikt cię nie chciał wcześniej? Czy najpierw szukałaś jelenia? Trzeba było rodzić „bachory” jak je sama nazwałaś i nie smęć, że nie umiesz zajść. Cieszyłaś się że zaszłaś szybko bez pomocy w ciążę, i co z tego , kolejnych mieć nie będziesz!
    Fajnie ci teraz!?

Pozdrawiam resztę normalnych dziewczyn na tym forum życząc Wam powodzenia w staraniach :)
    Hmm Czy tylko ja to zauwazyłam??? chyba jednak sie nasza podszywajaca Agata przestraszyła ,że zUo ja dosiegnie za to co pisze i zmodyfikowała swojego posta....
    picgifs-wut-confused-217713.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 15:09

Reni, gretka, paszczakin, EwaT, Mega, iwcia77, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renek kurde przykro mi :( Wiem ,ze psiak jest dla ciebie bardzo ważny ale jak pisza dziołchy musi byc dobrze...

Reni, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni przykro mi szkoda pieska:-(

Reni lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Agata Agata

skąd wiadomo? Przecież Ewka dalej się stara
    Aqata wrote:
    Czytam to forum od ponad roku i nigdy się nie ujawniałam, bo jak widzę co wyczyniasz, to odechciewa się.
    Ewka, kto kazał ci czekać na ciążę 42 lata!? Trzeba było rodzić za młodu a nie pierdolić się po kontach. Nikt cię nie chciał wcześniej? Czy najpierw szukałaś jelenia? Trzeba było rodzić „bachory” jak je sama nazwałaś i nie smęć, że nie umiesz zajść. Cieszyłaś się że zaszłaś szybko bez pomocy w ciążę, i co z tego , kolejnych mieć nie będziesz!
    Fajnie ci teraz!?

Pozdrawiam resztę normalnych dziewczyn na tym forum życząc Wam powodzenia w staraniach :)

anna maria, gretka, EwaT, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie moja Helanka sie dzisiaj poraz pierwszy smiala w glos:-) dlugo i glosno ,tak mi sie ja udalo rozsmieszyc.

kapturnica, HappyJo, Bozia3, gretka, Reni, Mega, iwcia77, kkisia, SolarPolar, Simba, malgos741, Sabina, moremi, caffe, Pusurek lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ewka, ale moze twoj wkurw nie jest po inofoliku tylko po macy? Bo odkad pije- chyba 5 dni to odczuwam wzmozona irytacje....
    chyba nie, nie biore inofolu i jest lepiej, mace dalej biore

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Sluchajcie moja Helanka sie dzisiaj poraz pierwszy smiala w glos:-) dlugo i glosno ,tak mi sie ja udalo rozsmieszyc.

Anna Maria jak ja na Twoja Helenke w tej czapie patrze, to az troszeczke mi sie przesuwa z "chcenia" chlopca w "chcenie" dziewczynki ;) Slodziak taki ;)

kapturnica, Mega, iwcia77, kkisia, anna maria, Simba, Sabina, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak.. czytałaś wpis Kali? już nie chcemy dziewczynek, bo one strasznie srają ;-)

kapturnica, Mega, iwcia77, kkisia, anna maria, Simba, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, będa go leczyc tak? jeszcze nie wszystko przesądzone x

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 12:52

Mega, Simba, SolarPolar, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro może mnie nie być, bo mogą mnie zamknąć na 48h .. jak przyjdę jutro do pracy i nie będzie ciepło to krew się poleje
    wpadam w hipotermię!

Mega lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słabo?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/587fa42af64b.jpg

EwaT, Mega, Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    słabo?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/587fa42af64b.jpg
    no mosz !!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ecg, ci parafianie ;)

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    hm ... ode mnie nikt nie chcial, a tylko powod Pusurka znam
    ty , wlasnie ja nie mam Szwajcara :-O - poprosze , dziekuje zaraz bedziemy psiapsiolkami ;D

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni <3 trzymam kciuki za pupilka i jego udana kuracje...beda wycinac i dopiero chemia czy od razu chemia?

Paszczak- ja cos czuje , ze ty dziewczynke nosisz :)

Mega, Reni lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ty , wlasnie ja nie mam Szwajcara :-O - poprosze , dziekuje zaraz bedziemy psiapsiolkami ;D
    ok rozejrze sie w najblizszym czasie prz okazji zakupow przedswiatecznych bo u mnie na wiosze niet....

iwcia77 lubi tę wiadomość

gretka
‹‹ 5894 5895 5896 5897 5898 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ