35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurdę, ledwo siadłam, 10 stron przeczytałam i już muszę lecieć dalej. Niby chora jestem (zapalenie krtani i tchawicy
z antybiotykiem w tle ;( ), ale chiwli spokoju.
Lecę do mojego Bąka do przedszkola na zebranie, a potem do gina - pierwsza wizyta u nowego. Dam znać, co zadał
ps. Ja się z Wami oczywiście dzień dobry i do spisania późniejReni, Mega, iwcia77, kkisia, malgos741, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to jest niesprawiedliwe mały cierpi od urodzenia wiecznie chory i jeszcze to
złośliwy II stopnia.. chemia
;(
Ja mam 2 laby. Jedna już staruszka, choć jara, ale ostatnio 2 operacje w ciągu niecałego roku - guzy. Ale wyszła z tego. Twojemu tez życzę takiego wyjściaReni, anna maria, kkisia, Simba, Sabina, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Aqata wrote:Czytam to forum od ponad roku i nigdy się nie ujawniałam, bo jak widzę co wyczyniasz, to odechciewa się.
Ewka, kto kazał ci czekać na ciążę 42 lata!? Trzeba było rodzić za młodu a nie pierdolić się po kontach. Nikt cię nie chciał wcześniej? Czy najpierw szukałaś jelenia? Trzeba było rodzić „bachory” jak je sama nazwałaś i nie smęć, że nie umiesz zajść. Cieszyłaś się że zaszłaś szybko bez pomocy w ciążę, i co z tego , kolejnych mieć nie będziesz!
Fajnie ci teraz!?
Pozdrawiam resztę normalnych dziewczyn na tym forum życząc Wam powodzenia w staraniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 15:09
Reni, gretka, paszczakin, EwaT, Mega, iwcia77, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
oj Agata Agata
skąd wiadomo? Przecież Ewka dalej się stara
Aqata wrote:Czytam to forum od ponad roku i nigdy się nie ujawniałam, bo jak widzę co wyczyniasz, to odechciewa się.
Ewka, kto kazał ci czekać na ciążę 42 lata!? Trzeba było rodzić za młodu a nie pierdolić się po kontach. Nikt cię nie chciał wcześniej? Czy najpierw szukałaś jelenia? Trzeba było rodzić „bachory” jak je sama nazwałaś i nie smęć, że nie umiesz zajść. Cieszyłaś się że zaszłaś szybko bez pomocy w ciążę, i co z tego , kolejnych mieć nie będziesz!
Fajnie ci teraz!?
Pozdrawiam resztę normalnych dziewczyn na tym forum życząc Wam powodzenia w staraniachanna maria, gretka, EwaT, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Sluchajcie moja Helanka sie dzisiaj poraz pierwszy smiala w glos:-) dlugo i glosno ,tak mi sie ja udalo rozsmieszyc.
kapturnica, HappyJo, Bozia3, gretka, Reni, Mega, iwcia77, kkisia, SolarPolar, Simba, malgos741, Sabina, moremi, caffe, Pusurek lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Sluchajcie moja Helanka sie dzisiaj poraz pierwszy smiala w glos:-) dlugo i glosno ,tak mi sie ja udalo rozsmieszyc.
Anna Maria jak ja na Twoja Helenke w tej czapie patrze, to az troszeczke mi sie przesuwa z "chcenia" chlopca w "chcenie" dziewczynkiSlodziak taki
kapturnica, Mega, iwcia77, kkisia, anna maria, Simba, Sabina, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość