35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurdę, ledwo siadłam, 10 stron przeczytałam i już muszę lecieć dalej. Niby chora jestem (zapalenie krtani i tchawicy
z antybiotykiem w tle ;( ), ale chiwli spokoju.
Lecę do mojego Bąka do przedszkola na zebranie, a potem do gina - pierwsza wizyta u nowego. Dam znać, co zadał
ps. Ja się z Wami oczywiście dzień dobry i do spisania później
Reni, Mega, iwcia77, kkisia, malgos741, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to jest niesprawiedliwe mały cierpi od urodzenia wiecznie chory i jeszcze to
złośliwy II stopnia.. chemia
;(
Ja mam 2 laby. Jedna już staruszka, choć jara, ale ostatnio 2 operacje w ciągu niecałego roku - guzy. Ale wyszła z tego. Twojemu tez życzę takiego wyjścia
Reni, anna maria, kkisia, Simba, Sabina, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Hmm Czy tylko ja to zauwazyłam??? chyba jednak sie nasza podszywajaca Agata przestraszyła ,że zUo ja dosiegnie za to co pisze i zmodyfikowała swojego posta....Aqata wrote:Czytam to forum od ponad roku i nigdy się nie ujawniałam, bo jak widzę co wyczyniasz, to odechciewa się.
Ewka, kto kazał ci czekać na ciążę 42 lata!? Trzeba było rodzić za młodu a nie pierdolić się po kontach. Nikt cię nie chciał wcześniej? Czy najpierw szukałaś jelenia? Trzeba było rodzić „bachory” jak je sama nazwałaś i nie smęć, że nie umiesz zajść. Cieszyłaś się że zaszłaś szybko bez pomocy w ciążę, i co z tego , kolejnych mieć nie będziesz!
Fajnie ci teraz!?
Pozdrawiam resztę normalnych dziewczyn na tym forum życząc Wam powodzenia w staraniach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 15:09
Reni, gretka, paszczakin, EwaT, Mega, iwcia77, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość

-
oj Agata Agata
skąd wiadomo? Przecież Ewka dalej się stara
Aqata wrote:Czytam to forum od ponad roku i nigdy się nie ujawniałam, bo jak widzę co wyczyniasz, to odechciewa się.
Ewka, kto kazał ci czekać na ciążę 42 lata!? Trzeba było rodzić za młodu a nie pierdolić się po kontach. Nikt cię nie chciał wcześniej? Czy najpierw szukałaś jelenia? Trzeba było rodzić „bachory” jak je sama nazwałaś i nie smęć, że nie umiesz zajść. Cieszyłaś się że zaszłaś szybko bez pomocy w ciążę, i co z tego , kolejnych mieć nie będziesz!
Fajnie ci teraz!?
Pozdrawiam resztę normalnych dziewczyn na tym forum życząc Wam powodzenia w staraniach
anna maria, gretka, EwaT, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Sluchajcie moja Helanka sie dzisiaj poraz pierwszy smiala w glos:-) dlugo i glosno ,tak mi sie ja udalo rozsmieszyc.
kapturnica, HappyJo, Bozia3, gretka, Reni, Mega, iwcia77, kkisia, SolarPolar, Simba, malgos741, Sabina, moremi, caffe, Pusurek lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Sluchajcie moja Helanka sie dzisiaj poraz pierwszy smiala w glos:-) dlugo i glosno ,tak mi sie ja udalo rozsmieszyc.
Anna Maria jak ja na Twoja Helenke w tej czapie patrze, to az troszeczke mi sie przesuwa z "chcenia" chlopca w "chcenie" dziewczynki
Slodziak taki
kapturnica, Mega, iwcia77, kkisia, anna maria, Simba, Sabina, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość

Wiem ,ze psiak jest dla ciebie bardzo ważny ale jak pisza dziołchy musi byc dobrze...

- poprosze , dziekuje zaraz bedziemy psiapsiolkami